שלום,
אני נתי אני חדש כאן בפורום, אני כבן 14 והתחלתי לעסוק בתחום אומנות הפיתוי בערך כמלפני שנה. כיום אני כיתה ט' התחלתי להתעסק בזה בסוף כיתה ז' תחילת ח'. לפני זה מצבי החברתי ועם בנות היה על הפנים הייתי מה שניקרא "ילד כאפות אולטימטיבי" היייתי חסר ביטחון עצמי ברמות מפחידות כל אחד היה יורד עלי ומוריד ממני בלי לחשוש.
כיום המצב השתנה, הולך לי הרבה יותר טוב עם בנות אבל הן רואות בי יותר כידיד וחיי חברה המעמד שלי לא גבוה במיוחד אבל פחות או יותר אני מסתובב עם אנשים נורמאלים אבל עדין אנשים מורידים ממני הרבה ומנסים להתנהג איתי באלימות והאמת דיי קשה לי להחזיר להם כי אני ממש רזה פיזית כך שאני לא יכול להחזיר במכות כשצריך וכשיורדים עלי אני פשוט מתקשה להחזיר אני לא מוצא משהו או שאני קופא במקום. העובדה שאני ממש רזה זה כבר פוגע לי בתשדורת של הביטחון עצמי זה מפריע לי ללכת זקוף ולהראות קשוח או לפחות לשדר טיפה ביטחון, אני מנסה לעשות כושר כדי לטפח את עצמי אבל לא תמיד יש לי זמן וחוץ מזה אני גם דיי מחוצ'קן אבל זאת פחות בעיה כי בזה אני מטפל על בסיס יומי.
אני יודע שכדי לגרום לבנות לחשוב עלי כעל חבר ולא כעל ידיד זה לא להתנהג כמו ידיד אבל הבעיה היא שכשאני לא מתנהג כמו ידיד אז במקום לחשוב עלי כעל חבר הן לא רוצות איתי בכלל קשר כי רוב הבנות לא ממש רוצות קשר עם חבר רזה,מחוצ'קן שקל להוריד ממנו כמוני, רק בנות מסויימות ממשיכות לזרום אבל איתן בעיקרון אני לא ממש רוצה לעשות משהו.
בעיקרון מה שיש לי להציע לבנות ואנשים באופן כללי זה שאני נחמד מאד מאד, החברים שלי המורים שלי והמשפחה אומרים שאני ילד ממש מנומס וכיף לדבר איתי ויש לי סגנון דיבור נעים, אפילו הבנות אוהבות את זה וכיף להן לדבר איתי. אני סקייטר כבר קרוב לחודש ואני מנגן על גיטרה כמעט שנה ויש לי ידע כללי דיי רחב בנושאים רבים.
פשוט אני לא תמיד יודע איך להשתמש בזה לצורכי משיכה או לעלות את עצמי בסולם החברתי
באתי לכאן בפניה שתעזרו לי ותתנו לי טיפים בעקבות מה שכתבתי כמו איך לעלות את עצמי או לגרום לילדים אחרים להפסיק לנסות להוריד ממני ולגרום לבנות לחשוב עלי כעל חבר ועוד דברים שקשורים למה שכתבתי.
בתודה נתי.

ציטוט ההודעה