קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדש בפורום, כמה חתימות ....
    על ידי BENDAN7 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 14:01
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 14:44
  3. היי לכולם,אני חדש בפורום
    על ידי DeadlyHunter בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 17:32
  4. חדש בפורום.. ציור חדש שציירתי אתמול
    על ידי tzarfati בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 23:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

חדש בפורום פלוס זקוק לקצת יעוץ

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Fake it till you make it

ברירת מחדל חדש בפורום פלוס זקוק לקצת יעוץ

שלום,
    אני נתי אני חדש כאן בפורום, אני כבן 14 והתחלתי לעסוק בתחום אומנות הפיתוי בערך כמלפני שנה. כיום אני כיתה ט' התחלתי להתעסק בזה בסוף כיתה ז' תחילת ח'. לפני זה מצבי החברתי ועם בנות היה על הפנים הייתי מה שניקרא "ילד כאפות אולטימטיבי" היייתי חסר ביטחון עצמי ברמות מפחידות כל אחד היה יורד עלי ומוריד ממני בלי לחשוש.

כיום המצב השתנה, הולך לי הרבה יותר טוב עם בנות אבל הן רואות בי יותר כידיד וחיי חברה המעמד שלי לא גבוה במיוחד אבל פחות או יותר אני מסתובב עם אנשים נורמאלים אבל עדין אנשים מורידים ממני הרבה ומנסים להתנהג איתי באלימות והאמת דיי קשה לי להחזיר להם כי אני ממש רזה פיזית כך שאני לא יכול להחזיר במכות כשצריך וכשיורדים עלי אני פשוט מתקשה להחזיר אני לא מוצא משהו או שאני קופא במקום. העובדה שאני ממש רזה זה כבר פוגע לי בתשדורת של הביטחון עצמי זה מפריע לי ללכת זקוף ולהראות קשוח או לפחות לשדר טיפה ביטחון, אני מנסה לעשות כושר כדי לטפח את עצמי אבל לא תמיד יש לי זמן וחוץ מזה אני גם דיי מחוצ'קן אבל זאת פחות בעיה כי בזה אני מטפל על בסיס יומי.

אני יודע שכדי לגרום לבנות לחשוב עלי כעל חבר ולא כעל ידיד זה לא להתנהג כמו ידיד אבל הבעיה היא שכשאני לא מתנהג כמו ידיד אז במקום לחשוב עלי כעל חבר הן לא רוצות איתי בכלל קשר כי רוב הבנות לא ממש רוצות קשר עם חבר רזה,מחוצ'קן שקל להוריד ממנו כמוני, רק בנות מסויימות ממשיכות לזרום אבל איתן בעיקרון אני לא ממש רוצה לעשות משהו.

בעיקרון מה שיש לי להציע לבנות ואנשים באופן כללי זה שאני נחמד מאד מאד, החברים שלי המורים שלי והמשפחה אומרים שאני ילד ממש מנומס וכיף לדבר איתי ויש לי סגנון דיבור נעים, אפילו הבנות אוהבות את זה וכיף להן לדבר איתי. אני סקייטר כבר קרוב לחודש ואני מנגן על גיטרה כמעט שנה ויש לי ידע כללי דיי רחב בנושאים רבים.
    פשוט אני לא תמיד יודע איך להשתמש בזה לצורכי משיכה או לעלות את עצמי בסולם החברתי

באתי לכאן בפניה שתעזרו לי ותתנו לי טיפים בעקבות מה שכתבתי כמו איך לעלות את עצמי או לגרום לילדים אחרים להפסיק לנסות להוריד ממני ולגרום לבנות לחשוב עלי כעל חבר ועוד דברים שקשורים למה שכתבתי.
    בתודה נתי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

טוב, קודם כל, חשוב שתזכור שהמראה הוא לא הכול. להפך, הוא בכלל לא הרבה. חשוב להשקיע בעצמך- טפל במה אתה לא אוהב. אבל זה באמת דבר שולי יחסית, הגישה היא מה שחשוב. תשקיע יותר זמן בללכת יותר לחדר כושר, אם החצ'קונים מפריעים לך אולי תמצא טיפולים יותר יעילים, בשבילך. קודם כל בשבילך. טפל במה שמפריע לך.
    מעבר לזה, הבנתי ממה שכתבת שהבעיה העיקרית שלך היא שאתה נכנס ישירות לFriend Zone. אתה צריך בעיקר ללמוד לא! יש המון שיטות להעביר לבחורה את המסר, קצת אחרי ההיכירות הראשונית, שאתה בנאדם מיני. יש גם הרבה דרכים לעשות את זה בעדינות. תעבור על החומרים בלינקייה ועל המאמרים, יש הרבה דברים בנושא.
    עוד בעיה שאני מניחה שיש לך בעיקר לפי מה שכתבת על עצמך (שאומרים שאתה נחמד מאוד) היא שאתה נייס גאי. אני ממליצה על הסרטון של קזיה על נייס גאיס-
    אני מציעה לך ללמוד טיפה ולצאת קצת, לפתוח סטים של בחורות שאתה לא מכיר, ליישם דברים שאתה לומד ולאט לאט זה יחלחל וישפיע לך מאוד גם על החיי חברה.
    בקשר ללהעלות את עצמך או לגרום לאחרים להפסיק להוריד ממך, זה פשוט בתיאוריה ואם תתאמן זה גם יהיה פשוט לך. קודם כל, אתה צריך להעלות את עצמך. תמצא מעגל חברים יותר רחב ויותר מרשים, תשקיע בעצמך, תבוא בגישה יותר בטוחה. בשביל שאחרים לא יורידו אותך, אתה צריך להראות להם שהם לא מורידים אותך. להפך, תשתמש בניסיונות שלהם להוריד אותך בשביל להעלות את עצמך. הם יורדים עלייך, תעקוץ אותם בקטנה, ככה הבחורה תראה שלא איכפת לך ותצחק קצת. תלמד לא להתעצבן ולהגיב בצחוק לירידות והצקות, זה גם יעלה את הערך שלך בעיני הבחורה- הוא בנאדם עם חוש הומור, ולא בנאדם עצבני. זה חשוב.
    בהצלחה לך (:

גם אני הייתי כמוך בגילך... אתה יכול להמשיך ללמוד פיקאפ, מה טוב.
    למרות שבגילך, זה ממש לא משנה אם תלמד פיקאפ או לא. אתה עוד "דף נקי" מבחינת נסיון עם בחורות, אתה עוד יכול להתפתח להרבה כיוונים טובים בלי פיקאפ. לדעתי הבעיה שלך זה לא שאתה לא מושך (לא במראה, באישיות), זה שאתה מפחד לדחוף קדימה, מפחד אוליי להראות שאתה נמשך אליה ואתה רוצה אותה מעבר לידידות (ככה בדרך כלל אתה נכנס ל"תחום הידידות", אתה לא מראה או יוצר מספיק משיכה).

בכל הנוגע לירידות והצקות... יש כל מיני שיטות אימוג (מהמילה AMOG, מונח בפיקאפ שאתה יכול לחפש לו פרוש) שונות. הדרך הכי פשוטה זה להתעלם, אפילו להפנות את הגב ולדבר עם מישהו אחר, להיות ממש קר ולא להגיב לטמבלים האלה. אתה יכול גם להוציא אותו קצת טמבל.
    מכות זה באמת שטויות של ילדים קטנים, מישהו רוצה ללכת איתך מכות פשוט תתעלם ("בוא היום אחרי בצפר בחוץ אני מזיין לך את האמא" - "מה שתגיד..."). אתה יכול גם ללמוד אומנות לחימה יעלה לך טיפה את הבטחון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Fake it till you make it

תודה רבה, עזרתם לי מאד בהמשך הוסיף שאלות נוספות בנושא אני מודה לכם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect