קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 16:59
  2. מדריך לפריצת ADSL ולבטל הגבלת מהירות!!!
    על ידי orel_inbrom2 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-11-2006, 14:44
  3. [מדריך] פתיחת דלת האינטרקום בלי מפתח ובלי אף אחד שיפתח !
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 29-10-2006, 12:39
  4. מדריך לטיל מים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2006, 22:48
  5. מדריך: קיצור דרך לכבות תמחשב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2006, 13:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

[מדריך] אמן פיתוי, שפר הופעתך!

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל [מדריך] אמן פיתוי, שפר הופעתך!

מדריך משלי שהכנתי(גם הכותרת, אה איזה כותרת לפנים).
    מקווה שתהנו ותלמדו ממנו.

תמיד אומרים שבפיק אפ המראה החיצוני לא חשוב בכלל! אבל מה? הוא כן חשוב! וכל אחד יכול להראות טוב, פשוט צריך לדעת איך.

נשים שרואות גבר מטופח שנראה בריא, יהיה בשבילהם כמו HB6 בשבילינו, מובן?

אז נלך לפי השלבים:

1. זאת המלצה, כמובן שזה יתרון גדול אבל זה לא חייב: להתאמן, להעלות מסת שריר/לחטב את הגוף. אתם לא חייבים לבזבז על זה כסף לחדר כושר, אולי משקולות אם אין לכם ומתח. אז איזה תרגילים אני ממליץ לכם?(אלה שאני עושה ורואים תוצאות)
    תכנית שהכנתי:
    * 4 פעמים בשבוע או כל יומיים.
    * יש 2 תכניות שאותן תבצעו אחת אחרי השנייה, לדוגמא ביום ראשון את תכנית א' וביום שני את תכנית ב', ביום רביעי את תכנית א' וביום שישי את תכנית ב'.
    * חשוב בכל התרגילים לשמור על גב ישר(אם לא, עלול לגרום לבעיות גב מה שיהיה ממש לא נעים בעתיד).
    * חשוב ביותר- כמו בפיקאפ - להתמיד
    * בנוסף לתכנית צריך להרכיב תפריט תזונה נכון שעליו אני אפרט מאוחר יותר.
    * חשוב מאוד לעשות לפני כל תחילת אימון חימום! אנחנו לא רוצים למתוח שריר ולא להתאמן במשך הרבה זמן, נכון? אני ממליץ על קפיצות חבל, ריצה, אפניים או כל דבר אחר(שחייה זה אימון קשה ויהיה קשה להתאמן לאחר מכן אבל כל אחד והרצונות שלו).

תכנית א':
    עובדים על השרירים:
    - בטן
    - רגליים
    - גב
    - כתפיים

בטן: קחו מזרון או משהו דומה לזה, שימו אותו על הרצפה(לא חייב, זה רק כדי למנוע כאבי גב למי שזה מפריע), תתחילו עם כפיפות בטן. בפעם הראשונה תעשו כמה שיותר! עד שאתם לא יכולים יותר. כמה שעשיתם עכשיו, נקרא לזה המקסימום. עכשיו תקחו 70% מהמקסימום ותעשו כאלה חזרות 3 סטים בכל אימון שלכם, בכל כמה ימים שתתאמנו אתם תראו שיפור ותוסיפו כמה כפיפות. לאחר שלושת סטים, תעברו לעוד 2 סטים של צידי הבטן, כשאתם עולים עם הבטן, תעלו לצד שמאל, לאחר מכן לצד ימין וככה גם 70% מהמקסימום. אחר כך אפשר לעבור למתח, להתלות על המתח ולהרים את הרגליים למעלה ולשאוף ל90 מעלות, להחזיק כמה שאתם יכולים סט 1/2. עובד מצויין על הבטן אתם תרגישו מתים אחרי זה, אבל זה טוב, אם השרירים כואבים זה אומר שהם גדלים!

רגליים: סקווט, מכירים? אם לא... הנה הדגמה:
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=dbxxs1PErLQ"]YouTube- Perfecting Squat Technique[/ame]
    * לא חייבים לעשות את זה עם משקולת.
    שוב תעשו 70% מהמקסימום 3 סטים.

גב: אוווו, פה התרגיל שאני הכי אוהב! מתח!!!!! מתח!!!!! מתח!!!!!
    חשוב שיהיה לכם מתח בכניסה לחדר, זה יזכיר לכם שיש לכם מטרה שהצבתם לעצמכם, להתאמן ולהיות חזק ושרירי.
    שוב פה, 70% מהמקסימום 3 סטים ובסט הרביעי אני ממליץ לעשות את המקסימום שאתם יכולים(עד שאתם פשוט לא יכולים יותר).
    המתח לא רק עובד על הגב, הוא עובד גם על היד הקדמית, היד האחורית, הרבה כתפיים וגם חזה... גם בטן כן... זה תרגיל שהוא עובד כמעט על הכל, גם אם לא מתאמנים בכלל, חשוב לעשות אותו! זה אחד התרגילים הטובים.
    אחרי הרבה סטים כאלה של מתח יכאבו לכם מאוד השרירים(: אבל מה לעשות כמו שאמרתי קודם: אם השרירים כואבים זה אומר שהם גדלים!

כתפיים: דיברנו על משקולות שהייתם צריכים לקנות, מה עוד לא קניתם? נו יאלה!!
    יושבים על כסא(עדיף עם משענת) לוקחים את 2 המשקולות ופשוט מרימים את המשקולות מהכתפיים עד למעלה וחזרה(אתם צריכים לקבוע את המשקל לבד, תנסו..), תעשו 8-10 חזרות 3 סטים. חשוב מאוד לשמור על גב ישר.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=lbswrStK8cs&feature=player_embedded#"]YouTube- Mark Rippetoe: Press Instruction 1[/ame]!
    * מתי להעלות משקל? כשאתם יכולים לעשות 12 חזרות ולא מרגישים שזה ממש קשה לכם.

יופי אז סיימנו את תכנית א', נעבור לתכנית ב':

עובדים על השרירים:
    - בטן
    - חזה
    - יד אחורית
    - יד קדמית

בטן: כמו שאמרתי קודם, אותו דבר!

חזה: מה שנעשה, נקרא לו BENCH PRESS.
    שכבו על המיטה או על משהו אחר, קחו את שתי המשקולות ותרימו מאיזור החזה למעלה, ככה:
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=SQutODgl2J4&feature=player_embedded#"]YouTube- Mark Rippetoe: Basic Bench Press Setup[/ame]!

אחרי זה, שכיבות שמיכה, 70% מהמקסימום 2-3 סטים.

יד אחורית: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Roni/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]

תעשו בדיוק ככה עם המשקל שלדעתכם מתאים לכם, כמו שאמרתי קודם, 8-10 חזרות 3 סטים.

יד קדמית:

תעשו בדיוק ככה עם המשקל שלדעתכם מתאים לכם, כמו שאמרתי קודם, 8-10 חזרות 3 סטים.

זאת התכנית בסה"כ, אל תסמכו עליי, אני לא לוקח אחריות על כלום, אלה התרגילים שאני עושה ויש תוצאות.

אתם אולי תראו תוצאות כבר בימים הראשונים, אבל זה לא קורה ככה ברוב המצבים, אל תאבדו את המוטיבציה להתאמן! תזכרו את המטרה, עיניים על הפרס.

2. לשתות 2 ליטר ביום +- מאוד חשוב! זה שומר על מראה רענן, מנקה את הגוף מרעלים ובנוסף, טוב לעור שלכם.

3. תתגלחו! אל תראו מוזנחים! אלא אם כן זה זקן מעוצב, רק אל תהפכו את זה למשהו מוזנח ולא יפה.

4. תסתפר/תעצב את השיער- אני ממליץ ללכת למעצב שיער כדי שיבחר את מה שמתאים לכם, אלא אם כן יש לכם תספורת משלכם ואתם אוהבים אותה, העיקר- שלא יראה מוזנח!

5. ריח- נושא מאוד חשוב, קודם כל נדבר על ריח מהפה:
    לכו כל חצי שנה/שנה לשיננית! שתלבין לכם את השיניים + זה גורם לריח טוב יותר מהפה. תקפידו לצחצח שיניים כל יום לפחות בערב(הכי חשוב לשיניים), תמנעו מאכילת בצל ושום, ואם אתם חייבים, תאכלו פטרוזיליה, זה מעביר את הריח מבפנים(בדוק!), לפני כל יציאה, ממליץ לצחצח שיניים ולא לשכוח מסטיקים/מי פה/טיק טק או משהו כזה.
    דבר שני ריח מהגוף- תתקלחו כל יום! עכשיו קיץ אתם מזיעים גם אם אתם לא זזים וזה עושה ריח רע מהגוף! שימו דיאודורנט טוב שעדיף שלא יהיה לו ריח חזק, שפשוט יפיג את הזעה.
    חוץ מזה, לפני יציאות, חשוב לשים בושם(: את הבושם תבחרו לבד, לי אישית יש רושאס שאני פשוט מת עליו אחד הריחות הטובים. לא להגזים עם הבושם, לשים 2 שפריצים על החזה העליון ושפריץ אחד על הצוואר מאחורה, ככה יריחו אתכם גם מרחוק וגם מקרוב וזה לא יהיה מוגזם.
    לא בטוח שצריך להזכיר את זה אבל... תנגבו תתחת אחרי הצרכים סבבה?

6. שיזוף- שיזוף זה ממש יפה, זה עושה אותך חתיך, כוסון ועוד תיאורי מראה חיצוני חיוביים, רק לא מלאכותי! לכו לים, שימו קרם הגנה או משהו כזה זה כבר בעיה שלכם.. ופשוט תשתזפו.

7. תחפפו! כל איזה יומיים, תלוי בצורך... שלא יהיו לכם קשקשים או כינים.. שמפו וקונדישנר חשוב.

8. ציפורניים- וואלה אני לא כזה מבין בזה... אבל תנקו את הציפורניים שלכם בעזרת הסכין המוזרה הזו לניקוי ציפורניים ותפסיקו לאכול ציפורניים.

9. פצעונים- תמנעו מהם, תעשו מה שבא לכם, תלכו לקוסמטיקאית, תמרחו ספירט סליציל וכל מיני חומרים אחרים. אחרי שסיימתם עם הפצעונים, קרם לחות!

10. שיער מיותר- זאת החלטה שלכם... יש בנות שאוהבות גבות מחוברות יש כאלה שלא... גם זאת החלטה שלכם אם להסיר את השיער הזה, כנ"ל באף, באזניים ובכל המקומות האחרים.

11. עור יבש- במרפקים או בידיים, בדרך כלל זה קורה מהקור, אבל עדיין אם זה קורה, למרוח קרם ידיים על המקומות האלו ובבקשה לא לעשות עם הקרם הזה שום דבר אחר, זה לא מועיל בכלום.

12. גב זקוף- משדר בטחון, בנוסף, כתפיים אחורה.

13. סגנון לבוש- זאת די בחירה שלכם, אני אוהב להשקיע פה. ליום יום אפשר לצאת בקיץ עם ברמודה/מכנסי גלישה+ חולצת טי/פולו/מכופתרת וינטייג'. לחורף, ג'ינס או משהו עם סריג/קפוצ'ון. ליציאות לדעתי צריך להשקיע באיזה ג'ינס ככה(לי קופר, דיזל, ליווייס, קסטרו וכו') עם מכופרת טובה(איפה שתרצו, קסטרו, רנואר, טומי הילפיגר, נאוטיקה, ראלף לאורן וכו'), בחורף אפשר להוסיף מעיל יפה, אפשר גם מעיל עור!
    בנעליים, אני אוהב סניקרס לבנות, או נעלי אלגנט שחורות, או כל נעל יפה אחרת שתתאים. גרביים בצבע הנעליים.
    לגבי הצבעים- מומלץ לא לערבב יותר מ2-3 צבעים.
    חגורה- חשוב מאוד, מראה שאתה אדם רציני שגם אם המכנסיים לא גדולות עליו לובש חגורה!
    שעון- מראה רצינות והצלחה בחיים. מומלץ שעון אלגנטי ולא שעון ספורט.
    שרשרת- הכי אהובה עלי היא השרשרת עם תליון! זאת החלטה שלכם כבר.
    עגילים וכו'- החלטה שלכם. מומלץ לא לעשות משהו נשי מדי.. מקסימום באוזן או בגבה.
    פיקוק- פיקוק פירושו טווס! יש כבר מדריך על זה, אז אני לא ממש אפרט על זה. בכל מקרה רציתי להוסיף שאפשר לבוא עם חולצה מצחיקה(משפט או תמונה), כובע פיקוק, עגילים, מעילי פרווה מטורפים(מיסטרי), קביים(מיסטרי) וכו', הנה הקישור למדריך לפיקוק:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=615348

14. תזונה- עליה אני אפרט בקרוב, אני אערוך.

15. הוספה של Kutaly:

לגבי שיער - ברמת העיקרון, מה שמתחת לגובה הריסים = מיותר.
    לא סתם כל הפסלים היוונים מתארים גברים חלקים. גם ההירוגליפים, וגם עוד הרבה יצירות שמתארות את האידאל של היופי הגברי, בלי סוודר!
    אני לא קורא לכולכם לעבור טיפולי לייזר אבל לפחות איפה שלא מכוסה בבגדים, שיראו יותר עור ופחות שיער.
    שיער על הפנים, אם זה נקי ומסודר, כן. יאסר עראפת, לא!

ידיים וציפורניים - קודם כל, ידים נקיות זה חשוב.
    קינו לא יעזור כשמה שעובר לה בראש זה הג'יפה שאתם מורחים עליה ואם זה יורד בכביסה...
    כנל לגבי ציפורניים, בין אם אתם קוצצים אותן עד גבול העור ובין אם אתם מגדלים סט סכינים שיכול להתחרות באדוארד מהסרט המספריים של אדוארד, ניקיון וטיפוח זה חובה!
    נקודה למחשבה: בבתי ספר לאחיות מלמדים שיותר חשוב מלשאול את החולים איך הם מרגישים, צריך לבדוק להם את הציפורניים. כי מי שמתחיל להזניח את הציפורניים זה סימן לדיכאון וליאוש. לא תכונות שאתם רוצים שיחשבו עליכם.

ריח - אלא אם אתם בצרפת, בושם זה לא תחליף לדאודורנט ודאודורנט זה לא תחליף למקלחת!
    בעניין עישון, לי יש כלל: אני לא מנשק שפתיים מעשנות. מזל שלבנות יש עוד זוג שפתיים ששם אני מוכן להתנשק בכיף ;] לכם אין את הפריווילגיה הזאת ובכלל זו עצה טובה לחיים, תפסיקו לעשן.

שיניים - איך לאמר בעדינות: אתם יכולים לספר לבחורה על מקום מגניב שאכלתם שם אחלה סמבוסק אתמול, היא לא צריכה גם להריח את זה תוך כדי ובטח שלא לראות את השאריות שלו בין השיניים שלכם.
    תתאמנו מול המראה באיך לחייך בלי להראות יותר מדי סתימות ושיניים עקומות.

לבוש ופיקוק - כאן זה בעיקר עניין של אופנה וסטייל אישי אבל חשוב שמה שאתם לובשים יתאים לכם ויהיה נוח ללכת עם זה ושלא תיפלו כמו ליידי גאגא.

נקודה חשובה- לא להגזים עם המראה החיצוני כמו מיסטרי שלדעתי מגזים.
    והעיקר להנות כן? ואם אין לכם כסף לבזבז על זה אז עדיף שלא.

ועוד משהו חשוב- להציב לעצמכם מטרות, ללכת עד הסוף ולהגשים אותן!

מקווה שלמדתם ונהנתם!

(:
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 29-06-2010 בשעה 12:44.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בתור אחד שחי פיתוח גוף.. הדרך לפתח בטן היא הסקוואט והדאדליפט ולא לבזבז שעות על כפיפות בטן..
    מארק ריפטו פשוט תותח על, אם ללמוד ממישהו זה רק ממנו.
    תיקונים: אם השרירים "כואבים" זה לא בהכרח אומר שאתה גדל, אבל מתאמנים מתחילים גדלים בכל מקרה ככה שזה בסדר גמור.
    התמונה שהבחור מבצע כפיפות ליד קדמית- תעשו איך שאתם מרגישים שנוח לכם, לכל אחד תנועה שונה! אחד יעשה כמו הבחור בתמונה, והשני יעשה קצת אחרת.. זה בסדר גמור.
    בניית מסת שריר = 6-8 חזרות, אבל כמובן שאני ממליץ לעבוד על גיוון 6-12.
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי HummeR RiDe; 29-06-2010 בשעה 01:53.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מסכים עם הכל חוץ מהראשון, אין כוח לסיבוך הזה ולהתחיל לאכול נכון (כי לאכול ג'אנק זה כיף), אני מסתדר מעולה בתור שחיף. (;

מדריך טוב.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

תרשה לי להוסיף:

לגבי שיער - ברמת העיקרון, מה שמתחת לגובה הריסים = מיותר.
    לא סתם כל הפסלים היוונים מתארים גברים חלקים. גם ההירוגליפים, וגם עוד הרבה יצירות שמתארות את האידאל של היופי הגברי, בלי סוודר!
    אני לא קורא לכולכם לעבור טיפולי לייזר אבל לפחות איפה שלא מכוסה בבגדים, שיראו יותר עור ופחות שיער.
    שיער על הפנים, אם זה נקי ומסודר, כן. יאסר עראפת, לא!

ידיים וציפורניים - קודם כל, ידים נקיות זה חשוב.
    קינו לא יעזור כשמה שעובר לה בראש זה הג'יפה שאתם מורחים עליה ואם זה יורד בכביסה...
    כנל לגבי ציפורניים, בין אם אתם קוצצים אותן עד גבול העור ובין אם אתם מגדלים סט סכינים שיכול להתחרות באדוארד מהסרט המספריים של אדוארד, ניקיון וטיפוח זה חובה!
    נקודה למחשבה: בבתי ספר לאחיות מלמדים שיותר חשוב מלשאול את החולים איך הם מרגישים, צריך לבדוק להם את הציפורניים. כי מי שמתחיל להזניח את הציפורניים זה סימן לדיכאון וליאוש. לא תכונות שאתם רוצים שיחשבו עליכם.

ריח - אלא אם אתם בצרפת, בושם זה לא תחליף לדאודורנט ודאודורנט זה לא תחליף למקלחת!
    בעניין עישון, לי יש כלל: אני לא מנשק שפתיים מעשנות. מזל שלבנות יש עוד זוג שפתיים ששם אני מוכן להתנשק בכיף ;] לכם אין את הפריווילגיה הזאת ובכלל זו עצה טובה לחיים, תפסיקו לעשן.

שיניים - איך לאמר בעדינות: אתם יכולים לספר לבחורה על מקום מגניב שאכלתם שם אחלה סמבוסק אתמול, היא לא צריכה גם להריח את זה תוך כדי ובטח שלא לראות את השאריות שלו בין השיניים שלכם.
    תתאמנו מול המראה באיך לחייך בלי להראות יותר מדי סתימות ושיניים עקומות.

לבוש ופיקוק - כאן זה בעיקר עניין של אופנה וסטייל אישי אבל חשוב שמה שאתם לובשים יתאים לכם ויהיה נוח ללכת עם זה ושלא תיפלו כמו ליידי גאגא.

לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה רבה Kutaly, אל תהפכו לליידי גאגא!
    אני אערוך ואוסיף את מה שכתבת.

וטיילר, גם אני די רזה כזה, אבל אני מנסה להעלות מסת שריר ולאכול נכון.
    וגם הג'אנק פוד לא קשור להעלאת מסת שריר, זה פשוט לא בריא, גם אני חשבתי שזה סבבה הכל טוב וזה עד שקיבלתי את המחלה שלי ואז אתה מתחרט על כל יום שאכלת בו ג'אנק פוד, בוא נגיד ככה, אל תשאיר את זה לFuture Tyler.

ו-HummeR RiDe, הכל בעולם פיתוח הגוף זה דעות, ברור שיש כמה חוקים בסיסיים, אבל האימון הזה הוא האימון שאני עושה ודי רואים תוצאות. אני לא מקצוען או משהו, אבל דיברתי עם הרבה אנשים שמבינים בתחום, כן וגם עם מר ישראל לשעבר(:

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

כל הכבוד מקווה שזה יעזור להרבה פה,
    תעיפו את זה ללינקייה !! =]

אחלה השקעה 3>

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

למה להסתבך? פשוט SHUT UP AND SQUAT!!!!!!!
    בקיצור, SS.
    Starting Strength.
    תהנו.

לייקים
    1
    נקודות
    0

כן אבל אני מדבר על אימונים ביתיים עם תקציב מינימלי של משקולות ומתח...
    אין את כל המיטות המיוחדות האלה והמושבים המיוחדים והשטנגות...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גם אם ניסת לעשות משו ונכשלת 19 פעמים,זה רק אומר שמצאת 19 דרכים ל-א נכונות לעשות אותו.

"Future Tyler" חחח jmpua אתה גם מעריץ של how i met your mother אה?
    חחח סידרה גדולה אני פשוט מת עליה.
    בקשר למדריך,מדריך מעולה חוץ מהראשון,למסה עושים 5-8 חזרות בתרגילים מורכבים ו 6-10 בתרגילים רגילים.
    בקיצור פיתוח גוף זה חתיכת נושא ללמידה למי שבאמת רוצה להשקיע,עדיף שתכנסו לזה רציני רק אם אתם במכון כושר או משו,אם לא התוכנית הזאת היא בסדר לבית,אבל אל תצפו לתוצאות בשמיים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כל הנושא של ההיגיינה האישית חשוב מאוד לפי דעתי.
    נעוץ.

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

שפיץ,
    תודה.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה לכולם(:
    וואלה נעוץ לא חשבתי שזה יגיע עד לשם

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

איזו השקעההה סחטיין אחי תודה רבה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

השקעה יפה אבל מה שרשמת לגבי הפיתוח גוף זה חרטה עצבנית, אני מכיר אנשים שעבדו ככה קרוב ל5 שנים בלי לראות תוצאות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,513 | הודעות: 8,200,106 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect