קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הרחבת אישונים
    על ידי ABCF בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-11-2006, 01:06
  2. הרחבת תחום ההימורים במגוון תחומים
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 12:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

הרחבת המעגלים החברתיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל הרחבת המעגלים החברתיים

אוקיי הדיון פה שפתחתי אני רוצה שיעסוק בכמה דברים:
    1. איך אתם חיים אחרי שפיתחתם מעגל חברתי מספיק גדול?
    2. אם הגדלתם את המעגל החברתי שלכם מה המטרה שלכם עכשיו?
    3. סתכלו רגע לאחור על המעגל החברתי שלכם ועכשיו תחשבו על האנשים שאתם מסתובבים איתם ומדברים, אתם מרוצים ממנו?

הנה התשובות שלי:
    1. האמת שאני נהנה מזה כרגע מאוד, אבל כמו שאדם ליונס אמר שחייבים להמשיך להתאמן אחרת כל הגיים הולך ובמידה ועוברים דירה למקום חדש ואתה צריך ליצור מעגליים חברתיים אתה חייב להתחיל הכל שוב מחדש..
    2. אני כמעט מכיר את כולם בעיר שלי וכרגע אני רוצה להרחיב את המעגל החברתי שלי מחוץ לעיר לערים צמודות לעיר שלי
    3. אני מבסוט מעצמי לא האמנתי שאני יכול להשתנות בצורה כזו

ד"א סורי שעשיתי את זה בצורה כזו רובוטית, אבל זו הדרך הכי נוחה שהייתה לי לרשום את זה וגם מסודרת..
    שיהיה דיון פורה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

1. איך חיים? פשוט מאוד, דואגים להישאר אלפא וככה מכירים עוד ועוד אנשים.
    2. אני אישית יש לי חברה אז אני ידאג להשקיע בה. =]
    3. המעגל החברתי שלי מאוד התרחב אבל זה לא אומר שאני לא מסתובב עם האנשים שהסתובבתי קודם... אני מסתובב עם מי שמתאים לי. אם הגעתי למסקנה שהמעגל המצומצם הקודם כבר לא מעניין אותי אני עובר לאחר אבל תמיד טוב לשמור על קשר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שאול
    לייקים
    0
    נקודות
    0

1.,תמיד היה לי מעגל חברתי גדול, עוד לפני שהתחלתי עם הנושא של הפיקאפ... הדבר היחיד ששונה זה שהכרתי לא מעט ידידות של HB8-10 שפעם לא היה תביצים לדבר איתן...
    2.אני יגיד לך תאמת, היה לי חשוב להכיר "ערסים ופרחות" להתחבר אליהם, ולהכיר אותם טוב יותר.
    3.אני מאוד מרוצה. אם משעמם לי ואני צריך חברה תמיד יש לי לאן ללכת.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

1. האמת שיש בזה משהו קצת מקשה, אני יודעת שזה נשמע נורא מתנשא אבל אני לא רגילה שאנשים רבים על עם מי אני אצא- בחודש האחרון יש לי לפחות 4 הצעות לכל שישי בערב, ובסופו של דבר אני פשוט בוחרת את האנשים המסוימים שהכי מתאימים לי באותו רגע. המזל שלי הוא שאני מתחברת לאנשים ולא לקבוצות, וככה אני פשוט מנצלת כל מפגש עם חברים בשביל להכיר עוד ועוד אנשים ולהגדיל את המעגל בשביל סינון יותר מבטיח.
    2. המטרה שלי כרגע היא באמת הסינון הזה, להגדיל את המעגל ולנפות ממנו את מי שלא מתאים, זה תהליך שלא יגמר לעולם- תמיד יכולים להיות לי עוד חברים טובים!
    3. המעגל החברתי שלי השתנה לחלוטין בזמן האחרון, היחס שלי לאנשים שהיו חברים טובים לפני שנה, לפני חודש והיום שונה לחלוטין. אני שומרת על קשר עם כולם פחות או יותר ויוצרת קשר עם מי שמספיק חשוב. כרגע, ביחס למה שהיה פעם, אני מאוד מרוצה מהמעגל החברתי שלי. הוא גדל מספיק בשביל שאוכל לבחור ממנו את האנשים הטובים ביותר.

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

האמת שאני תמיד הייתי מרוצה מהמעגל החברתי שלי, אבל בחודשים האחרונים ניתקתי קשר מכמה אנשים. אני לא מאמין בהתרחקות מחברים בגלל שהם לא טבעיים, שלא הולך להם עם בנות - אני מנתק קשר במידה ואני לא אוהב את הבנאדם, וזה לא פונקציה של כמה הוא יעיל בשבילי. בדיוק בגלל זה יש לי הרבה חברים שהם וואחד AFCים.
    חוץ מזה, אני מאוד נהנה להכיר אנשים חדשים. מאז שאני בפיקאפ יש לי את הכלים להוביל את האנשים החדשים שאני מכיר, וככה אני מתחבר אליהם עוד יותר בקלות.
    ?What have you been up to lately

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    1. איך חיים? פשוט מאוד, דואגים להישאר אלפא וככה מכירים עוד ועוד אנשים.
    2. אני אישית יש לי חברה אז אני ידאג להשקיע בה. =]
    3. המעגל החברתי שלי מאוד התרחב אבל זה לא אומר שאני לא מסתובב עם האנשים שהסתובבתי קודם... אני מסתובב עם מי שמתאים לי. אם הגעתי למסקנה שהמעגל המצומצם הקודם כבר לא מעניין אותי אני עובר לאחר אבל תמיד טוב לשמור על קשר.
    אבל להיות אלפא עם חברים אחרים ולעשות אימוג זה לא הכי חברי מצדך אתה יודע חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי OldCrash צפיה בהודעה
    1.,תמיד היה לי מעגל חברתי גדול, עוד לפני שהתחלתי עם הנושא של הפיקאפ... הדבר היחיד ששונה זה שהכרתי לא מעט ידידות של HB8-10 שפעם לא היה תביצים לדבר איתן...
    2.אני יגיד לך תאמת, היה לי חשוב להכיר "ערסים ופרחות" להתחבר אליהם, ולהכיר אותם טוב יותר.
    3.אני מאוד מרוצה. אם משעמם לי ואני צריך חברה תמיד יש לי לאן ללכת.
    אחי אני אני לא יודע אם אתה זוכר אותי אבל שנינו היינו ב*TG (הכינוי שלי היה BarR)
    אני מדבר אבל על איך שהכל השתנה עם המעגל החברתי לא אם יש לך חברה או אין לך חחחח
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonchild1 צפיה בהודעה
    1. האמת שיש בזה משהו קצת מקשה, אני יודעת שזה נשמע נורא מתנשא אבל אני לא רגילה שאנשים רבים על עם מי אני אצא- בחודש האחרון יש לי לפחות 4 הצעות לכל שישי בערב, ובסופו של דבר אני פשוט בוחרת את האנשים המסוימים שהכי מתאימים לי באותו רגע. המזל שלי הוא שאני מתחברת לאנשים ולא לקבוצות, וככה אני פשוט מנצלת כל מפגש עם חברים בשביל להכיר עוד ועוד אנשים ולהגדיל את המעגל בשביל סינון יותר מבטיח.
    2. המטרה שלי כרגע היא באמת הסינון הזה, להגדיל את המעגל ולנפות ממנו את מי שלא מתאים, זה תהליך שלא יגמר לעולם- תמיד יכולים להיות לי עוד חברים טובים!
    3. המעגל החברתי שלי השתנה לחלוטין בזמן האחרון, היחס שלי לאנשים שהיו חברים טובים לפני שנה, לפני חודש והיום שונה לחלוטין. אני שומרת על קשר עם כולם פחות או יותר ויוצרת קשר עם מי שמספיק חשוב. כרגע, ביחס למה שהיה פעם, אני מאוד מרוצה מהמעגל החברתי שלי. הוא גדל מספיק בשביל שאוכל לבחור ממנו את האנשים הטובים ביותר.
    ואוו חח המצב שלך בנ"ז (לא שאני לא מרוצה משלי, החיים שלי גם ממש טובים )
    ציטוט נכתב במקור על ידי avirankatz צפיה בהודעה
    האמת שאני תמיד הייתי מרוצה מהמעגל החברתי שלי, אבל בחודשים האחרונים ניתקתי קשר מכמה אנשים. אני לא מאמין בהתרחקות מחברים בגלל שהם לא טבעיים, שלא הולך להם עם בנות - אני מנתק קשר במידה ואני לא אוהב את הבנאדם, וזה לא פונקציה של כמה הוא יעיל בשבילי. בדיוק בגלל זה יש לי הרבה חברים שהם וואחד AFCים.
    חוץ מזה, אני מאוד נהנה להכיר אנשים חדשים. מאז שאני בפיקאפ יש לי את הכלים להוביל את האנשים החדשים שאני מכיר, וככה אני מתחבר אליהם עוד יותר בקלות.
    אחי זה לא שניתקתי קשר עם מי שלא טבעי היו לי חברים זבלים פשוט חארות שעשו לי את המוות ומשכו אותי בהכל למטה.. מאז ששיחררתי משניים ואני מדבר רק עם שניים אחרים שהם באמת נורמליים ואחד מהם גם טבעי..
    נחמד לראות איך היה אצלך בהתחלה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אף פעם לא ייחסתי לזה חשיבות גדולה, אולי בגלל שאני במקום אחר בחיים ממכם (בלי להתנשא או משהו, זה פשוט ככה), ואחרי הצבא האנשים היחידים שאתה נשאר איתם בקשר באמת אלה החברים הבאמת קרובים שלך - וגם הם לא בדיוק כי אחד טס לעבוד באמסטרדם, אחת בניו זילנד לטיול של איזה שנה, 3 בדרום אמריקה אחת יוצאת עם בחור מאנגליה שהיא פגשה בטיול ואין לה זמן...

מבחינתי מעגל חברים זה דבר דינמי - כשמה שקבוע זה ה5-6 חברים הממש טובים שלי.

הצעה שלי אליכם, אל תתפזרו - תמצאו את הכמה חברה (בנים ובנות אני לא מפלה) הכי קרובים שלכם, ומעבר לזה פשוט תלמדו "לסובב" חדרים. אני יודע שכשאני נכנס למקום שלא מכירים אותי בו, אין לי שום בעיה לדאוג שעד שאני אצא משם אני אהיה דמות מאוד בולטת בחדר - ברמה כזאת שאם אני אחר"כ אשאל אנשים "אז מה עושים היום בערב", אני אוכל להצטרף לכל קבוצה של אנשים שאני רוצה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect