אני במצב העלה כל הלילה וזה לא זז אני משתמש ב Vuze
|
|
א. תחליף קליינט ל uTorrent.
ב. תן יותר נתונים. (יחס מעלים/מורידים, רוחב פס וכו')
כי יכול ליהות שכבר אין מורידים או שכבר אין הרבה מורידים ובגלל שהמהירות שלך יחסית לסידבוקס היא נמוכה אז אתה עובר בעדיפות שנייה
היי חבר'ה
מי שצריך עזרה בכל מה שקשור לטורנטים טראקרים וכו...
אני יכול לעזור לכם
בא לכם לקבל הזמנות ל
TL | IPT | FTN | nCore | FL | GFT | CN | TT | MyA | TVT.com | TVT.ro | BTN | PTN | iTN | BCG | ElbitZ | BitMe
וגם בטראקרים ישראלים סייפר|DR | הביטס תיצרו איתי קשר בפרטי
יש טראקרים שלא מאשרים אותו. TL כן מאשרים אותו, בכל מיקרה utorrent הוא המומלץ ביותר כרגע.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תקשיבו אני הורדתי שלשום את הסרט Wall Street
וזה העלה לי רק 200 MB למה ?!
יש יחסית הרבה מעלים לכמות המורידים. אבל אל תדאג, לאט לאט זה יעלה לך את כל הסרט ואפילו יותר.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אם אתה רואה טורנט שיש בו יחס של 3 מורידים למעלה ומעלה זה יחסית טוב לTL.
אלברט איינשטיין
אחי מה זאת אומרת לא הבנתי כלום
אבל נגיד הטורנט הזה
יעלה לי טוב ?
אתה צריך טורנט שכמות הseeds היא גדולה פי שלוש או פחות מכמות הleech.
נגיד אם יש לך טורנט עם 1500 seed ו 500 leech זה טורנט טוב.
אבל שים לב שהנתונים כל הזמן משתנים. מה שיכול להיות טורנט טוב היום מחר כבר לא בטוח שהוא יהיה טוב.
אלברט איינשטיין