הייתי במסיבה והיה הרבה רעש כמובן כמו בכל מסיבה איך אני מתחיל סט היא הרי לא תישמע כלום זה שאלה ראשונה .
שאלה שניה היה לי שם קטע אם שלוש בנות (דרך אגב הקטע אם הכובע המוזר -פיקוקינג ע -נ - ק פשוט כיכב כולם האהבו לא רק הבנות )
ושיהיה ברור זאת פעם ראשונה שלי במועדון כי מה לעשות אני ביישן אש טוב אז ככה רקדתי איתן שלושתן התנשקתי אם אחת מהן והן עשו לי גרינד לא נורמלי(הן תפסו אותי משכו אותי אליהן) ואז הגיעה איזה מישהו ובא לירקוד איתן גם הן משכו אותי שאני ירקוד איתן(שוב) אבל אני מן כזה נירתעתי ואז ניזכרתי במטרה שלי אבל עד שחזרתי הן כבר רקדו לבד וכשבאתי לירקו שוב הן עשו לא לא אם האצבע כזה אין מושג מה לעשות אני מרגיש לא שייך במסיבות כאלה לגמרי .
עשו טובה תעזרו ותסבירו מה לעשות במצב כזה ומה לא לעשות כי ביטחון אני די בטוח שהצלחתי להראות(מהשו שהוא לא מובן מאיליו)
והכי חשוב תסבירו איך להיפתר מהבחורים הנדחפים המעצבנים.
אה בנוסף כול זה ניסיתי אחרי שאחי סיפר על כל העיקרונות של פיקאפ יומיים לפני ( לא ידעתי שפיקאפ קיים בכלל)והביא לי לקרוא כמה פרקים מהספר של ניל שטראוס

ציטוט ההודעה
השאלה היא כזאת איך להיפתר מהבנים הקרציות שנידחפים באמצע סט ואיך לגשת לדבר אם מישהי אם אני אפילו לא מצליח לשמוע את מה שאני אומר בגלל הרעש מקווה שזה יותר מובן