קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-10-2009, 17:26
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-10-2009, 10:08
  3. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 28-07-2006, 14:29
  4. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 15:51
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

השיט טסט הכי בוטה וחריף שראיתי בחיי. מה הייתי צריך לעשות? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

במצב כזה הייתי פשוט מנשק,אני אוהב ללכת על הכול.
    אם היא הייתה דוחה אותך,היית אומר לה להיות החלטית בקשר למה שהיא רוצה,ואז ממשיך לדבר כאילו לא קרה כלום,היא תבין שיש לך ביטחון עצמי גבוהה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תהיה נוקשה תהיה כמו מים. כשמים נתקלים בסלע הם לא יכולים לעבור דרכו-כך, הם עוברים מסביבו. תהיה גמיש אבל חזק.

ברירת מחדל WTF?!?!

אתה מודע לעובדה שנכנסו לכל ה"משחק" הזה בשביל להשתפר? ובתכל'ס כדי להשיג יותר כוס?
    תגיד אתה רוצה בכוונה לסגור לעצמך את האפשרות לזיין אותה? מה אתה דפוק? בכוונה תפרת את הכוס שלה?
    כאילו, מישהי יפה (HB9 כך אמרת בעצמך!), שואלת אותך :" רוצה להראות איתי אהבה?", "לא, עזבי יש לי פורנו במחשב, אני מעדיף ללכת הביתה ממורמר וכועס ולומר שאין בנות נורמליות ואז להשתמש בדמעות כחומר סיכה בזמן שאני מענג את עצמי עם פורנו וכעס ואז לבכות עד שאני נרדם!"
    כאילו, נופל עליך מיליון דולר באוויר כמו גשם ואתה...מוציא מטריה?
    אם בחורה שואלת אותך ברצינות משהו כזה! אם אתה רוצה להראות איתה אהבה?!?!?! היית צריך להסתכל לה בעיניים ולומר: "כן." ולנשק אותה! פאק! לפעמים אנשים פה מדהימים אותי...אומרים שרוצים להתקדם עם בנות אבל כשבחורה עצמה מציעה להתקדם הם כזה:"לא אממ...המממממ...מממממ.ארעערעהעעהעההההה!!" קריסת מערכות!

כשבחורה מציעה לך בעצמה לזרום אתה זורם! אתה לא עוקץ! אתה לא דופק נג! א-ת-ה ז-ו-ר-ם!

רק אם היא מעלה ביץ' שילד ועושה לך "מבחנים" כביכול אז אתה צריך לעשות את זה אבל אין צורך לדפוק לה איזה נג או עקיצה אם היא זורמת!
    DUDE!

בבקשה שזאת תהיה ההודעה האחרונה מהסוג הזה. אני באמת רוצה שתשתפר בזה ותלמד מהטעויות אבל אחינו..ברצינות...לפעמים אתה צריך להיות גבר מספיק כדי להודות בצרכים שלך ואם אתה מדבר עם מישהי שווה (אחרי קצת טיז וכיף) אז זה מסיבה כלשהי ואתה כן רוצה אותה. ברגע האמת היא רצתה לראות אם אתה מספיק גבר כדי להודות שאתה כן רוצה אותה ואתה לא סיפקת את הסחורה.

אל דאגה! יש עוד זמן ללמוד! הטעויות הן הדבר הכי טוב כי רק מהן לומדים!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Don Huan de marco צפיה בהודעה
    אתה מודע לעובדה שנכנסו לכל ה"משחק" הזה בשביל להשתפר? ובתכל'ס כדי להשיג יותר כוס?
    תגיד אתה רוצה בכוונה לסגור לעצמך את האפשרות לזיין אותה? מה אתה דפוק? בכוונה תפרת את הכוס שלה?
    כאילו, מישהי יפה (HB9 כך אמרת בעצמך!), שואלת אותך :" רוצה להראות איתי אהבה?", "לא, עזבי יש לי פורנו במחשב, אני מעדיף ללכת הביתה ממורמר וכועס ולומר שאין בנות נורמליות ואז להשתמש בדמעות כחומר סיכה בזמן שאני מענג את עצמי עם פורנו וכעס ואז לבכות עד שאני נרדם!"
    כאילו, נופל עליך מיליון דולר באוויר כמו גשם ואתה...מוציא מטריה?
    אם בחורה שואלת אותך ברצינות משהו כזה! אם אתה רוצה להראות איתה אהבה?!?!?! היית צריך להסתכל לה בעיניים ולומר: "כן." ולנשק אותה! פאק! לפעמים אנשים פה מדהימים אותי...אומרים שרוצים להתקדם עם בנות אבל כשבחורה עצמה מציעה להתקדם הם כזה:"לא אממ...המממממ...מממממ.ארעערעהעעהעההההה!!" קריסת מערכות!

כשבחורה מציעה לך בעצמה לזרום אתה זורם! אתה לא עוקץ! אתה לא דופק נג! א-ת-ה ז-ו-ר-ם!

רק אם היא מעלה ביץ' שילד ועושה לך "מבחנים" כביכול אז אתה צריך לעשות את זה אבל אין צורך לדפוק לה איזה נג או עקיצה אם היא זורמת!
    DUDE!

בבקשה שזאת תהיה ההודעה האחרונה מהסוג הזה. אני באמת רוצה שתשתפר בזה ותלמד מהטעויות אבל אחינו..ברצינות...לפעמים אתה צריך להיות גבר מספיק כדי להודות בצרכים שלך ואם אתה מדבר עם מישהי שווה (אחרי קצת טיז וכיף) אז זה מסיבה כלשהי ואתה כן רוצה אותה. ברגע האמת היא רצתה לראות אם אתה מספיק גבר כדי להודות שאתה כן רוצה אותה ואתה לא סיפקת את הסחורה.

אל דאגה! יש עוד זמן ללמוד! הטעויות הן הדבר הכי טוב כי רק מהן לומדים!

אחי בקשר לטיז והכיף, לא היה כזה! אם מישהי הייתה אומרת לי את זה אחריי שהתחלתי איתה או משהו אז לא הייתה לי שום בעיה לבצע את המהלך, אני לא גייז.
    זה כמו שתיכנס לאיזה מקום, מישהי תצעק שאתה חתיך ואז כשאתה תתלהב ותחזיר לי בחזרה ו"תלך על כל הקופה" כמו שאתה אומר היא תגיד "טחחח למה נראה לך" ותצחק עלייך עם חברות שלה על הפיקוק המוזר שלך [לדוגמא].
    זה בא בהפתעה והייתי מופתע. אמנם לא צריך להגזים כמו שעשיתי אבל גם לא לקפוץ מהר מדיי על הפיתיון כי זה יכול להיות מלכודת ושיט טסט.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

תאוריית החישוקים בפעולה. היא הציגה לך וואחד חישוק, רוצה להראות איתי אהבה?? קח לה את החישוק ותן לה לקפוץ קודם.
    לזרוק נג זאת לא רק הדרך. כמו שאמרו משפט בסגנון של "כבר לפני הפגישה הראשונה" ולהוסיף אתגר:
    "מה כבר בפגישה הראשונה? יודעת מה, תזמיני לי שתיה/ את קודם על הלחי ואז אני ידע אם את יודעת בכלל/ תני לי רק סיבה אחת
    ואז..."
    לגשת ולתת לה נשיקה יכול להעלות כזאת התנגדות בנוסח : בוקס/ מה אתה חושב שאתה עושה?!?! לא התקוונתי שתנשק אותי, רק
    רציתי לשמוע דעה... וכו. כמובן שגם נשיקה אבל שחק על בטוח. תן לה אתגר ואז לך על הנשיקה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תהיה נוקשה תהיה כמו מים. כשמים נתקלים בסלע הם לא יכולים לעבור דרכו-כך, הם עוברים מסביבו. תהיה גמיש אבל חזק.

גבר, לפעמים צריך ללכת על כל הקופה. להראות גבריות וחוזקה.
    אני מבין שזה מפחיד וזה אבל צריך להתגבר על הפחדים. ומאיפה אתה יודע שהיא תצחק עליך? ומה קרה לבידוד? מבודדים ואז עושים משהו.
    "רוצה להראות איתי אהבה?", "בואי שנייה לכאן אני חייב לשאול אותך משהו" / "אני גונב את חברה שלכן לשנייה אני חייב לשאול אותה משהו".

בידוד ורק אז אתה תעשה משהו. זה מגביר את הסיכויים שלך לסגירה.
    כל הפריים שלך טיפה מעוות גבר: "היא תגיד "טחחח למה נראה לך" ותצחק עלייך עם חברות שלה על הפיקוק המוזר שלך". למה נראה לך? למה שהיא תעשה משהו כזה? למה אתה חושב שהיא לא תזרום איתך? אתה מסתכל על השלילי יותר מדי, תהיה אופטימי לגבי הסטים שלך, חיובי. צריכה להיות לך האמונה בפנים שזה כן יצליח ושדברים כאלה לא יקרו לך. אני לא אומר שהם לא יקרו לך או שאתה צריך להיות שאנן אבל כן צריכה להיות לך תחושה פנימית שזה כן יצליח. האמונה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect