אוקיי.. אז הרגע חזרתי מוואחד יציאה, ופאק כמה שזה היה מוזר לי, אני פשוט חייב לשתף.. הכל התחיל שאחד מהחברים שלי הזמין חברים לבית שלו שתקוע באיזה חור ב10 בלילה. אז הגענו ומה גילינו.. הבית שלו פיצי מה זה פיצי בקושי יש מקום ל3 אנשים. טוב קצת דיונים שטויות די מעפן היה שם עד שירדנו למטה.
כמה ילדים הביאו וודקה וגרעינים, הרמנו 'כוסית' ושתינו כמות נחמדת של שוטים. ת'אמת התחלתי קצת להשתכר אבל זה ממש ממש עזר לבטחון העצמי (מפתיע אה?) אז יאללה סעמק. הייתה ילדה שם, נקרא לה ירדן, שבאה אפשר להגיד כתוספת לאחת הידידות. היא לא הכירה אף אחד, אף אחד לא הכיר אותה (חוץ מהחברה שהביאה אותה כמובן) והיא הייתה די בצד. אבל מה... כוסית אחושרמוטה!! פרצוף לא משהו אבל יש לה ת' ציצים הכי יפים שתראו בחיים שלכם, רציני..
אקיצר ההתחלה הייתה קצת יבשה אבל מהר מאוד התחילה הדינמיקה החברתית.. כמה חברים שלי עשו לירדן כזה 'teasing', זרקו לה גרעינים לתוך הציצי (XP) והיא זרמה, צחקה.. אני גם הצטרפתי והיה נחמד D: .
אחרי זמן קצר אני באתי אליה וככה הלכה השיחה:
אני: את ירדן *** *** (יש לה שם משפחה ממש ממש מסובך שכשהיא הציגה ת' צמה הרבה צחקו כזה, אז ככה פתחתי)
היא: חח כן, ירדן ***** *** (מתקנת את השגיאה המכוונת שלי)
אני: סבבה.. D: אז מה את שישיסטית?
היא: כן... שישיסטית גמדה אבל בלה בלה בלה
התחלנו שיחה קצרה לכמה דקות, לא חשוב הנושאים.. שאלתי אותה מה היא אוהבת לעשות, מה מיוחד בה.. שיחקנו קצת ת' משחק דירוגים שאלתי אותה אם היא מבשלת טוב היא אמרה כן ואז כמובן השבתי "אחלה, חברה שלי צריכה לדעת לבשל D:".. איפהשהו בשיחה גם אמרתי כזה "את כולם מעניין זה *מצביע לציצי שלה* אבל אותי מעניין זה *מצביע ללב שלה*" זה יצא די ספונטני כזה ואני חושב שזה היה טוב.
היא: (אחרי השיחה הקצרה) אני חצי מרוקאית חצי בלה...
אני: מה??! פאק החברה הראשונה שלי הייתה מרוקאית.. היא שברה לי ת'לב, אני לא יכול לדבר איתך בכלל. (שקר גס - אולי היא שמה לב?)
היא: לא לא כל המרוקאיות ככה (קינו, קצת דחיפות וזה)
אני: בלה בלה בלה
היא:.. אבל למרות שאני קטנה ושישיסטית אני חזקה
אני: (נוגע בה, דוחף והיא מחזירה, זורמת) יודעת מה, בואי נראה כמה את טובה בהורדת ידיים! מי שמנצח ב3 משחקים יותר חזק.
היא: סבבה
שיחקנו, נתתי לה לנצח פעמיים ואז בשלישית קרעתי לה תתחת חחחחחחחחחחח היא הייתה כזה 'מה יא מניאק חחח'
ואזזזזזזזזזז הגיע הקטע הכי מעצבן שהיה לי בחיים בערך....................
הבעיה המרכזית, עכשיו שאני חושב על הסיטואציה בדיאבד, היא שלא ממש בודדתי אותה. יעני דיברנו לחוד, אבל היינו נורא קרובים לשאר החברה..
אז בסוף ההורדת ידיים אחד החברים השיכורים שלי (סעמקקק) מגיע ומתחיל להגיד כזה "נווו אנחנו יודעים שאת רוצה לנשק אותו והוא רוצה לנשק אותך אז פשוט תעשו את זה..." ואנחנו כזה נו באמת עזוב לך מה אתה קשור... והוא הזין ממשיך לדבר, לשאול אותה ואותי "את/ה נמשך אליה נכון? אתם רוצים להתנשק?"....
וואו.. מפה, הכל פאקינג נהרס. היא אמרה לו באמצע זיון המוח "יש לי חבר" או "יש לי מישהו" או משהו כזה, ואז שהוא הלך היא אפילו לא העזה להסתכל עליי 0_0. דיברנו ממש בקטנה ואז היא הצטרפה לחברה שלה, ומשם עד סוף הערב היא זרמה עם איזה אחד אחר בן זונה שנראה לי ברגע זה עושה אותה.
אז זהו.. זה היה סיפור על הזדמנות נהדרת שנהרסה על ידי חבר שיכור מטומטם שפשוט לא יכל לסתום ת'פה.
אם יש לכם עצות, שאלות, הערות, איך לשפר, איך למנוע ממצב כזה לקרות שוב - תפציצו..

:".. איפהשהו בשיחה גם אמרתי כזה "את כולם מעניין זה *מצביע לציצי שלה* אבל אותי מעניין זה *מצביע ללב שלה*" זה יצא די ספונטני כזה ואני חושב שזה היה טוב.
ציטוט ההודעה