האלן קראתי בפורום הרבה נושאים ואני רואה שיש כאן אנשים שמבינים עניין ואני צריך את העזרה שלכם עם מה שקרה לי...
אוקי אז בלי יותר מדי חפירות הכרתי אוסטרית אחת לפני כחודש , נראית ממש טוב פשוט פצצה
דיברתי איתה במשך שעה ככה טיפה יותר , השיחה עצמה הייתה די רדודה שאלתי שאלות רגילות כמו התחביבים שלה , על מוזיקה
ועוד כל מיני נושאים אני השקעתי באינטרקציה הרבה יותר ממנה אבל לפי מה שראיתי היא נהנתה מהחברה שלי
ולא אמרה לי ללכת או כל דבר אחר , היא גם נשארה במקום ולא הלכה ממנו או תירצה כל מיני תירוצים.
מה שכן היא גם הייתה מאוד עדינה וקצת ביישנית.
סגרתי רק אייסי ופייס כי לא היה לה מספר ישראלי, ובסוף שכל אחד הלך רק התחבקנו.
יום לאחר מכן היא רושמת לי בפייס שהיא תיהיה בים אבל באותו יום וזמן לא יכלתי ללכת.
יומיים אחרי שהכרנו היא חזרה לאוסטריה אז ככה שלא הספקנו להיפגש אחרי הפגישה הראשונה...
היא גם פתחה איתי שיחות בצ'אט כמה פעמיים ודיברנו על מוזיקה ודברים די רדודים בעיקר , בכל אחת מן השיחות
היא תמיד מוסיפה לבבות והרבה סמיילים ותמיד רושמת לי שהיא מקווה שניהיה בקשר ונמשיך להכתב,
עכשיו מה שמצחיק ומאוד מאוד עזוי זה שאני נוסע לאוסטריה בדצמבר...
כל שנה אני נוסע עם בני דודים שלי לעשות סנובורדינג והפעם הם סגרו את זה על אוסטריה...
ביררתי את המיקום של איפה שאני יתגורר שם ואת המיקום שלה והמרחק הוא כולה 20 דקות,
סיפרתי לה שאני יהיה שם בדצבמר והיא ממש הראתה התלהבות שלחה לבבות וכו' ואמרה שהיא ממש שמחה לשמוע את זה
ושאלה אם אני רוצה שניפגש כשאני יהיה שם, לקחתי את המספר ואת הכתובת שלה.
שבוע אחרי כל זה שמתי לב שרק אני מתחיל איתה את השיחות ותמיד היא אומרת שהיא צריכה ללכת אבל עדיין אומרת שהיא מקווה שנמשיך להתכתב , אני תמיד מחכה שהיא תשלח הודעה אבל היא פשוט לא שולחת ורק אני זה שפותח את השיחות ואני מרגיש שאני מראה לה ככה
שאני יותר מדי מתלהב ממנה... מה שכן שאני שולח לה הודעה היא תמיד עונה גם כשהיא אומרת שהיא צריכה ללכת.
כמה ימים אחרי זה אני רואה שהיא שינתה את הסטאטוס בפייס למרווקה ל "זה מסובך"
זה אומר שכבר יש לה מישהו? אני צריך לרדת ממנה עכשיו או עדיין לבנות עלייה שאני יגיע לשם? זה אומר שכבר ירד לה ממני?
אולי הוא סתם רשמה את זה? מה זה אומר?
תודה רבה לכול מי שעוזר זה מאוד חשוב לי , מצטער על החפירה =/
נ.ב
אני בן 17, סתם חירבשתי את התאריך בהרשמה

ציטוט ההודעה
)