אחרי כמה זמן, לדעתכם, כדאי להתחיל לתת מתנות לבן \ בת הזוג (week anniversary etc)?
אחרי כמה זמן, לדעתכם, כדאי להתחיל לתת מתנות לבן \ בת הזוג (week anniversary etc)?
|
|
אני קניתי לראשונה בחודש הראשון...
אוקיי אז ככה,
יש את הבנות שרוצות לשבוע הראשון, בשבוע השני הן רוצות שנזכיר להן ....
ואז חודש, וחודשיים, והמתנה הבאה זאת היום הולדת או השנה ביחד....
ויש את הבנות שאתה שאתה מביא להם בחודש הראשון, ביום הולדת, ובשנה...
ואיתן אתה נישאר הכי הרבה בקשר...
שם זין על הנורמות.
נותן רק כשאני מרגיש צורך, המתנות אצלי לאוו דווקא בדברים חומריים, בילוי מפנק ויציאה בעיני טוב יותר מכל מתנה, זה מסוג הדברים שנשאר איתך ומלווה אותך. (כמובן אם יש יום הולדת זה משהו אחר...)
פ'חחחחחחחחח
יש את הבנות שרוצות? שימשיכו לרצות,אם חשוב להן שיביאו לי הן מתנה.
שורה תחתונה המתנה האמיתית שהיא מקבלת זה אני והקשר שירקם במשך הזמן,ואם לא יאה לה,או שהתרגלה לבחורים
מסוג אחר אני מדפדף.
ואיתן אתה נישאר הכי הרבה בקשר...
המשפט הזה הוציא אותי מדעתי,צר לי אם אני אשמע מזלזל אבל הסטנדרטים שלך לגבי בנות,או לפחות כלי המדידה שלך זה לפי יחס הזמן שהן דורשות מתנות?!
נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 24-10-2010 בשעה 23:42.
כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.
אחושרמוטה אחי אני מזה תופס ממך... בדוגרי חברה שלי רמזה לי בצורה מובהקת שהיא הולכת להביא לי משהו לחודש אז לא רציתי לייבש אותה אבל בתכלס כשיש לי צורך להביא לה משהו אני מביא לה, אף אחד לא נותן לי תאריך לתת למישהי מתנה וככה צריך!
אם יש תאריך שכן אני יודע שאני יביא לה משהו זה ביומולדת שלה... למה? כי זה היומולדת שלה D:
אשרי הגבר
אני אגיד לך עוד משהו למרות שזה קצת סוטה מהנושא [קחו את זה במאמר מוסגר P:] ,אם חברה שלך בחרה לתת לך מתנה לחודש הראשון שלכם הידד!
אבל אל תרגיש חייב אחרי הכל,אדם לא נותן מתנות על מנת שיקבל בחזרה משמע מתנה תמורת מתנה אם היא בחרה לתת לך
שלא תשפיל פנים אחרי הכל זאת בחירה שלה
כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.
מתי שיש כסף בגדול. אם הייתי עושה מספיק כסף מבחינתי כל שבוע היא מקבלת אוטו חדש....
(העיקרון הוא שאני אישית אוהב לתת מתנות, אבל זה משתנה.. תלוי באופי.)
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 25-10-2010 בשעה 00:50.