אני מעשן גראס כבר 4 שנים מגיל 14 היום אני בין 18 ובשנה אחרונה אני מעשן יום יום אז אני יודע מה אני אמור
יש כמה סוגים של מעשנים
יש כאלה פעם בה במסיבות
יש כאלה בשבוע ככה עם חברים
ויש כאלה שיש תקציב
ויש כאלה יום יום
אז ככה עישון ממושך של גראס גורם לי לשכוח כל מה שאני עושה בזמן שאני מעשן או כמה שעות אחרי זה
זה מגיעה למצבים שאני עם חברה שלי והיא מספרת לי על כל החיים שלה ועל הבעיות שלה וזה אני נגיד כולי שקוע ויום אחרי זה אני לא מצליח לזכור בכלל על מה דיברנו וזה הגיע למצבים בלימודים שהייתי לומד שעות ומגיע הביתה כדי לעשות שיעורים על החומר שלמדנו ואני אשכרה לא זוכר כלום זה גרם לי לשכוח הרבה רגעים יפים ורעים בחיים שלי וזה גרם לי למצבים שאני לא יכול לשבת ולדבר עם אנשים בלי שאני מעשן כי שאני מעשן הכל כזה זורם ושאני לא מעשן אז דיי קשה לי להכנס לשיחות,
היה פעם שנעצרתי שבוע ולא עשנתי הרגשתי אני בן אדם מת לא צוחק לא כלום לא רעב (כי למעשנים מכורים דיי קשה לאכול בלי מנצ"ס)
רזיתי משהו כמו 8 קילו באותו שבוע וניראתי כמו אדם מת וגילתי אחרי זה שאני אשכרה העבד של הסם אני לא יכול להסתדר בלעדיו,
קרה לי הרבה מצבים יותר גרועים שאני לא יפרט אליהם כי אני חושב שהבנתם בערך
אז ככה למעשנים מתחילים תעשו טובה עם אתם כבר מעשנים תנסו כמה שפחות פעם בשבועיים לא צריך יותר או שבוע תעשנו כדי לענות
להרגע פעם בה בסופי שבוע לא כי אתם לא יכולים להסתדר בלי זה עישון גראס לא ממכר פיזית כיאלו הגוף לא דורש את זה אבל זה ממכר
נפשית כיאלו אתם מגיעים לנקודה שאתם צריכים את זה וקשה מאוד להסתדר בלי זה (בקיצור אתה הופך את זה להרגל שזה כמו מכור)
למה לדעתי לא צריך לעשות את זה בארץ לחוקי
1,הצבא שלנו היה נחלש כי עם זה היה חוקי היה הרבה יותר חילים מכורים וזה היה גורם להם לביצועים גרועים,
2,ללמודים מי שלומד באונברסיטה או בבית הספר לא מציעה לעשן ביום לימודים וזה כי נדיר שתזכרו תחומר
3.כי אני לא חושב שרופא שמעשן צריך לטפל במישהו במשפחה שלי (לא יודע זה רק אני)
אני אישית יש לי היום איזה 12 חברים שמעשנים פעם בה או קבוע גראס ואני יכול להגיד לכם ש5 משהם כבר התחיל לעביר את זה
לשלב הבא כיאלו LSD אקסטה והיה אחד שקוק (ניסה פעם אחת וזאו עזרנו לו שלא ינסה עד פעם)
אני אישית שנה אחרי שהתחלתי אמרתי אני צריך משהו יותר טוב ומשהו שיביא לי הזיות משהו חזק אז ניסתי פעם אחת LCD וזה היה היום
הכי שחור בחיים שלי חשבתי שאני משתגע חשבתי שאני יגיע לאשפוז באותו יום בקיצור סטלה רעה מאוד,
אני יודע שאני לא יכול לגרום לאף אחד להפסיק או להתחיל אבל אני יכול לנסות להגיד לכם שתחשבו כמה פעמים עם זה מה שאתה רוצה בחיים
ועם אתה אדם מספיק חזק כדי להפוך את זה לתחביב ולא יום יומי או אפילו לאהבה חזקה שזה גורם גם ליום יום,
אני אישית מנסה להפיסק עד הצבא ואני יכול להגיד לכם שזה לא דבר קל,
אני מצטער על השגיאות כתיב שיש פה או ניסוח לא כל כך טוב אבל אני מקווה שהבנתם תנקודה
אני עליתי לארץ לפני 3 שנים מקליפורניה אז תתחשבו (:
ולי שמעשן מדי פעם או יום יום אני רוצה שתזכור את הפעמים שעשנתה ועם אתה זוכר שיחות או משהו בזמן שעשנתה או שעה שעתיים אחרי
תנסו לחשוב על זה אני השתגעתי שגילתי שאני לא זוכר כימעט כלום זוכר שדיברתי אבל לא זוכר כלום מהרבה שיחות חשבות שדיברתי עם אנשים,
אני מצטער על שיגאות הכתיב או ניסוח לא כל כך טוב אבל אני מקווה שהבנתם תנקודה,
אני עולה חדש מקליפורניה אני רק שלוש שנים בארץ אז תתחשבו (: