|
|
טוב מקסימום נקח השראה מהמשחק Fallout 3.
נחייה מתחת לאדמה,נצא החוצא,נשחק תופסת עם כל מיני יצורים מטונטים להאנה ונשתה מים מלאים בקרינה כדי שלא נתייבש מהחום.
נערך לאחרונה על ידי SpAyTrEeMx; 26-10-2010 בשעה 01:22.
אני מבין ש2012 ירד מהפרק..
כדור הארץ בסופו של דבר יכחד, בין אם במלחמה כוללנית או ע"י אסרואיד שיפגע בפלנטה (The big bang מה שקרה לפני 13.7 מיליארד שנה), אבל סטטיסטית זה יקרה שוב, זה קרה כבר כמה פעמים ואין סיבה שלא יקרה בשנית. הבעיה היא שלא ניתן לדעת מתי, בערך פעם במיליארד שנה פוגע אסטרואיד (בגודל כזה או אחר) שיכול להעביר פה הרס כללני, האחרון שפגע היה בתקופת הדינזואורים שזה בערך לפני 65 מיליון שנה.
התאוריה אומרת שעד שדבר כזה יקרה בכדור הארץ, רוב האוכלוסיה כבר לא תגור כאן ותעבור לפלנטות אחרות, נשמע דיי מדע בדיוני אבל מאדים קרוב מתמיד, מדובר בעשור לכל היותר.
מי שלקח אי פעם שיעורים באנטרופולוגיה יכול להבין שהכתבה הזו מצוצה מהאצבע ונועדה להביא כניסות לבלוג אלמוני חסר בסיס באינטרנט, אותו עיקרון על סוף העולם בבאג 2000 ה 1.1.00 אותו עיקרון יהיה בנובמבר, ב 2012, ב 2022, ב 2055 וכן הלאה.
איזה שטויות אמאלה...
2125 – Hungary will receive signals from space.
מה זה השטויות האלה מי מאמין בזה?
Live,
Love,
Die
כדור הארץ ייכחד בעוד 4-6 מילארד שנים בכל מקרה, כי השמש תתפוצץ - או תגדל בצורה משמעותית, תפסיק לזרוח ובעצם תבלע את כל מה שבדרך, או שהיא תפסיק לזרוח והחיים על פני כדור הארץ יפסיקו.
ח מצחיק בן =]
תכלס מזה מעניין אותי מה יקרה בעוד 4-6 מיליארד שנה.
שכדור הארץ יתפוצץ או לא, זה לא אמור ממש לעניין אותי.
בקשר לנבואה שלה, בהחלט יכול לקרות גם ככה יש מתחים בנינו לבין האיראנים כל יום וזה רק גובר וגובר..
האם תיהיה מלחמה גרעינית בנינו לבין האיראנים ? בטוח
השאלה מתי..
לשעבר 'Like