|
|
אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה! אתה טועה!
יש הבדל בין לעזור לבין לספק, לתת עד הפה או לכוון, כל הקטע ב"האקינג"- זה לרצות ללמוד, לרצות לחקור, מי שבאמת רוצה ללמוד- אפשר לכוון אותו למקורות שיעזרו לו במה שהוא רוצה, אבל אם אומרים: תכתוב בשבילי, תעשה בשבילי, אז כמובן שזה יגרור תגובות של לעג, אבל! אם אדם באמת רוצה ללמוד וקורא את מה שמפנים אותו אליו תוך כדי שהוא שומר על נימוסי רשת בסיסיים- אני לא רואה שום סיבה למה לא לעזור לו.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 30-10-2010 בשעה 09:26.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית לי את היום!!!
בקושי יודע לעשות פישינג וקיילוגר וכל תוכנת ברוטפורס שיש לך היא מגוגל.
FAIL!
רונלד אתה בכלל לא יודע כלום בCRACKING אתה רק חושב שאתה יודע אז לך קודם לילמוד
פותח האשכול: יש דבר כזה שנקרא נימוס ונימוסי רשת, תלמד איך לדבר איך לפנות ואיך להתייחס, יעזור לך בהמשך החיים בכל תחום.
סטפן רוברטס
Come Out
אתה צודק יוסי אבל הבעיה היא שכולם פה ילדים בני 10 שרוצים להתנקם בילד הרשע שנתן להם כאפה מול כולם בכיתה ולפרוץ לו לפייסבוק, ואחרי שהם מבקשים תביאו לי תוכנה תעשו לי תעזרו לי ומביאים להם מילות מפתח לחפש בגוגל שיביאו אותם לתשובה או הסבר מלא על כל מה שכרוך בפריצה הם אומרים שהם לא מצאו בגוגל או ממשיכים לשאול שאלות מפגרות במקום להתחיל.
פשוט אין טעם לעזור כבר.
שוב לפותח האשכול: יש גם דבר שנקרא אתיקה, לא שולחים וירוסים- זה דבר שיימנע ממך לקבל עזרה כשתצטרך, אתה יודע: יחס גורר יחס.
CHILD 33: צריך לארגן אשכול מסודר ומנוסח יפה ולנעוץ אותו, ושם לסדר מקורות, תשובות לשאלות נפוצות וכו'.
סטפן רוברטס
Come Out
RolandMan קודם תילמד את הבסיס ואז נדבר לוקח לי תוכנות מCF מצמיד קומבו וproxy וחש שהוא יודע ליפרוץ.