קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] אולי באמת אני צריך עזרה..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-10-2011, 15:17
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 07-05-2011, 14:37
  3. עכשיו זה כבר באמת מתחיל קצת להימאס ..
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-11-2006, 14:44
  4. קצת חדשות...[אולי ספוילר]
    על ידי HLH בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-02-2006, 23:34
  5. {שאלה}אולי קצת דבילית אבל חשובה
    על ידי motomix בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 18:12
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 6 << ראשון ... 3456 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 77

אולי באמת הייתי קצת צר אופקים ובגישה לא נכונה - עמוד 5

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יסמין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מחזקת את זאק..פשוט אינלי מה להוסיף חוץ מזה שאם אתה לא מרגיש את אלוקים איתך,מאוד קשה לחזור בתשובה..
    אולי תחפש שיעורים באינטרנט ותקשיב קצת...?
    לי אין ממש זמן אבל אם לך יש זרום עם הרב פנגר או לסרי או זמיר כהן..יש עוד רבנים ששכחתי את השם שלהם..אבל סמוך עליי לא חסר.. P:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    על משכבי בלילות ביקשתי את שאהבה נפשי

אני לא נוהג להגיב כאן, או אפילו להכנס לכאן. אבל עקב זה שראיתי שפרסמת את הסרטון "למה צוחקים על דתיים" מראה מגעילות.

אני יכול לדבר פה עד כמה האתאיסט "נו-באמת" אדם זלזלן ומגעיל (אני יכול לתת ציטוטים שלו וכ'ו) אבל עשו כבר מאמר, שאומר הכל:

http://www.hidabroot.org/CommunityDe...sp?FaqID=65094

המאמר אומר כל מה שאני אומר, המאמר עונה על כל טענה שאותו אתאיסט "נו-באמת" כיביכול צוחק על הרבנים.

אז אם אתה רוצה שאני, ועוד רבים כמוני יקחו אותך ברצינות... אז אני בשיא הרצינות, ממליץ לך להפסיק לפרסם את הסרטון "למה צוחקים על דתיים" כי הוא מוריד את הרמה ומראה את הטמטום של האתאיסט "נו-באמת". ואם תקראו את המאמר, אתם תבינו למה.

כמו שאמרתי קודם, אני לא נכנס לפה אף פעם. אולי פעם ב... אז אל תצפו לראות מימני עוד תגובה פה, אני באתי לפה רק בכדי להסביר לך... שאם אתה רוצה שאנשים מאמינים יקחו אותך -קצת- יותר ברצינות... כדאי לך להפסיק להקשיב לסירטון הנ''ל שנוצר ע''י אתאיסט שלמען האמת... לא מבין כלום מהחיים שלו (ושוב - אם תקראו את המאמר, אתם תבינו למה).
    שלמה המלך :

כָּל הַנְּחָלִים הֹלְכִים אֶל הַיָּם וְהַיָּם אֵינֶנּוּ מָלֵא אֶל מְקוֹם שֶׁהַנְּחָלִים הֹלְכִים שָׁם הֵם שָׁבִים לָלָכֶת:

מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Matisyahu צפיה בהודעה
    אני לא נוהג להגיב כאן, או אפילו להכנס לכאן. אבל עקב זה שראיתי שפרסמת את הסרטון "למה צוחקים על דתיים" מראה מגעילות.

אני יכול לדבר פה עד כמה האתאיסט "נו-באמת" אדם זלזלן ומגעיל (אני יכול לתת ציטוטים שלו וכ'ו) אבל עשו כבר מאמר, שאומר הכל:

המאמר אומר כל מה שאני אומר, המאמר עונה על כל טענה שאותו אתאיסט "נו-באמת" כיביכול צוחק על הרבנים.

אז אם אתה רוצה שאני, ועוד רבים כמוני יקחו אותך ברצינות... אז אני בשיא הרצינות, ממליץ לך להפסיק לפרסם את הסרטון "למה צוחקים על דתיים" כי הוא מוריד את הרמה ומראה את הטמטום של האתאיסט "נו-באמת". ואם תקראו את המאמר, אתם תבינו למה.

כמו שאמרתי קודם, אני לא נכנס לפה אף פעם. אולי פעם ב... אז אל תצפו לראות מימני עוד תגובה פה, אני באתי לפה רק בכדי להסביר לך... שאם אתה רוצה שאנשים מאמינים יקחו אותך -קצת- יותר ברצינות... כדאי לך להפסיק להקשיב לסירטון הנ''ל שנוצר ע''י אתאיסט שלמען האמת... לא מבין כלום מהחיים שלו (ושוב - אם תקראו את המאמר, אתם תבינו למה).
    אתה שוגה ידידי היקר.

עברתי על המאמר, הוא ארוך ומתיש ובעיקר לא ענייני.

במאמר מוסגר, אציין שנו-באמת עושה עבודת קודש ומספק הסברים נפלאים. נו באמת אגב, הוא בעל תואר שני בפיזיקה בניגוד לליצן דניאל בלס ושאר הרבנים המגוחכים שמוצגים בסרטונים.

כל מה שדניאל בלס עושה זה להתלונן על הסגנון של נו באמת ואז לשבח את הרב ואז להפנות לאחד האתרים הדביליים שלו.

אחד הקישורים שם הוא קישור לפורום של בהייד פארק שבו הוא נותן הוכחות (!!!!) לוגיות (!!!!) לקיומה של הנשמה, ברשותך אקרע מחוק

דניאל בלס- הוא פשוט ליצן, הוא לא מתקרב לרבע מהידע שיש לנו באמת בנושאים שהוא מדבר עליהם, ומה לעשות שהוא תפס רבנים שוגים הרבה פעמים, והרבנים האלה הם הוגי דעות ביהדות.

לא סתם נאמר: דניאל ב(ריינ)לס.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

אני יכול לתת לך הוכחות שאין אלוהים והכל שטות אחת גדולה.
    כל הוכחה שאדם מאמין יביא לי אני אצליח לשבור גרסא שלו.
    יוסי, יש לך שם טוב.
    אני מנחש שאתה אדם כמוני.
    עקשן, קשה לסובב אותך, אתה רוצה לראות הוכחות בשטח.
    אני בדיוק הייתי ככה.
    מה שהיהדות לא הצליחו לתת לי תשובה, מצאתי הכל במדע.
    היהדות זו חרטה אחת גדולה, שטיפת מוח רצינית, כפייה דתית, מפחידים אותך מהגיהנום.
    הלוואי ואם זה נכון ויש גיהינום שיהיה מקום שמור לכל אלה שמחזירים אנשים בתשובה בכוח.
    גועל נפש. מרתיח לי את הדם השטות הזאת.
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אתה מותק של בחור אבל חבל שהתשובות שלך רופפות כל כך...
    אתה בכלל שומע מה אתה אומר? חיים ללא מטרה וללא תכלית הם חיים ללא טעם היה עדיף לא להיוולד בכלל! זה כמו לייצר מוצר שאין לו שימוש ולא יהיה לו שימוש ועדיין להשקיע בו הון תועפות בתיחזוק. אתה מבין שחיים כאלו זה ביזבוז אחד גדול כן? אתה מבין שאתה בעצם מעמיד את עצמך במצב שאין טעם גם לרופא לרפא וגם אין טעם בכלל למחקרים נגד מחלות ואין טעם להילחם במחלה הרי אם המטרה היא חסרת טעם אז כל שכן האמצעים.
    אדם כמוך חי בעצם במצב של פינה חשוכה ללא תקווה לדברים טובים אם הם לא כדרך הטבע כלומר אם חס ושלום תהיה חולה באיזה מחלה שאין לה מרפא אתה בעצם תגיד אין תקווה ותהרוג את עצמך במקום כי הרי אין סיכוי ואין למי להתפלל שאולי אתה כן תצליח לצאת מהמחלה או לחילופין תוכל לחיות איתה בצורה שלווה שלא תפריע יותר מידי למהלך החיים התקין שלך כי הרי בדרך הטבע מתים מזה אז זהו אין סיכוי.
    בקיצר עזוב שטויות אתה לא באמת מאמין בטענות המגוחכות האלה כן?
    זה שסגידה לחבר דמיוני זה לא המטרה שלי בחיים לא אומר שאין לי מטרה =\

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Matisyahu צפיה בהודעה

"זה סיני, שעבר לאפריקה הגבות שלו נעשו עבות-והוא מת"

צודק...נו באמת, הוא פשוט טיפש. מה, ההסבר הזה לאבולוציה לא נשמע לך הגיוני? *סטאגאדאש*

One Shot - One Kill

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    "זה סיני, שעבר לאפריקה הגבות שלו נעשו עבות-והוא מת"

צודק...נו באמת, הוא פשוט טיפש. מה, ההסבר הזה לאבולוציה לא נשמע לך הגיוני? *סטאגאדאש*
    הוא מנסה שייראה כאילו הכול בצחוק וזורק פאנצ'ים לקהל שלו, האמת? לא הייתי מתפלא אם זו היא דעתו האמיתית.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    150

אני השאל אותך עוד שאלה איך זה שבתנ''ך רשום נבואות וכל הנבואות שהיה כתוב התגשמו ? אתה יכול להביא לי ספר שיכול להגיד לי מה יהיה בעתיד כמו התנ''ך ? וזה ספר שנכתב לפני אלפי שנים לא עכשיו וזה ספר שלא נערך בחיים כמו שקיבלנו אותו בהר סיני ככה הוא נשאר, והוא מנבא כל דור ודור יש לך משהו כזה בתאוריה שלך ? ואם אתם כ''כ מאמינים למדע למה אתם לא שומעים למדענים שאומרים שיש חיים לאחר המוות שחקרו את כל האלה שהיה להם מוות קליני וחזרו לחיים
    נערך לאחרונה על ידי yinds; 31-10-2010 בשעה 01:33.

ציטוט נכתב במקור על ידי yinds צפיה בהודעה
    אני השאל אותך עוד שאלה איך זה שבתנ''ך רשום נבואות וכל הנבואות שהיה כתוב התגשמו ? אתה יכול להביא לי ספר שיכול להגיד לי מה יהיה בעתיד כמו התנ''ך ? וזה ספר שנכתב לפני אלפי שנים לא עכשיו וזה ספר שלא נערך בחיים כמו שקיבלנו אותו בהר סיני ככה הוא נשאר, והוא מנבא כל דור ודור יש לך משהו כזה בתאוריה שלך ? ואם אתם כ''כ מאמינים למדע למה אתם לא שומעים למדענים שאומרים שיש חיים לאחר המוות שחקרו את כל האלה שהיה להם מוות קליני וחזרו לחיים
    מה הם ידעו בדיוק?

שישנאו אותנו בעולם?- אנטישמיות קיימת לא יום ולא יומיים, לא בעיה להסיק שהיא תימשך.

שפרס (איראן כיום) תתגרה באומות העולם?- פרס הייתה ממלכה גדולה ולכן הם הסיקו שהיא תישאר פרס, ותיכנס למלחמות.

שבכל דור ודור קמים עלינו לכלותינו?- וואו בכל דור ודור קמו עלינו לכלותינו, עדיין נמשך.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 31-10-2010 בשעה 10:07.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    150

כנראה לא עיינת מספיק קח תראה חלק מהנבאות שהתגשמו http://www.olam-jew.com/nevuot.htm או כנס לזה תראה בסרט אם אין לך כוח לקרוא http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?i...ryID=1&SubID=8 (דרך אגב כתוב בתורה שיהיה את השואה והנה היא אכן הייתה )
    נערך לאחרונה על ידי yinds; 31-10-2010 בשעה 12:14.

מדהים פשוט מדהים, אני באותה מידה הייתי יכול לחזות את כל הדברים הללו, שאנשים יהיו בורים מספיק להאמין בתורת ישראל אז היא לא תישכח, אם אלוהים ידע שתהיה שואה ולא עשה כלום- אז הוא סדיסט או לא כל יכול,

העיר בבל- כל אימפריה נופלת בסוף, ולזה שבחיים לא יבנו אותה, מתוך ויקיפדיה:

סדאם חוסיין הציב ציור עצום של עצמו ושל נבוכדנצאר בכניסה להריסות העיר. הוא גם בנה מחדש חלק מהשרידים, לחרדתם של הארכאולוגים, והטביע את שמו על רבות מהלבנים, בדומה לנבוכדנצאר. כתובת מצויה אומרת, "דבר זה נבנה בידי סדאם חוסיין, בנו של נבוכדנצאר, לתפארת עיראק". רעיון זה דומה לזיגוראט באור, שם כל לבנה מוחתמת בכתובת, "אור-נאמו, מלך אור, שבנה את המקדש לנאנה". הלבנים נעשו לפריט אספנות מבוקש לאחר נפילתו של סדאם, וכעת מחזירים את השרידים למצבם המקורי.

נצחיות עם ישראל- יותר מחצי מעם ישראל הושמד בשואה, מי ששרד היו בעיקר! חילונים שלא האמינו באלוהים והתבוללו, לכן התורה גם נשכחה באופן מסוים.

והנה יהודים חוזרים לארץ ישראל, במאה הנוכחית, וארץ ישראל פורחת. שוב היא הופכת את עורה ומכירה את בעליה האמתיים, להם חכתה 2000 שנה! -גם זאת כתוב לנו מראש.- רצח, סמים, מערכת חינוך מהגרועות בעולם, נערים אונסים, כלכלה בחרא, אכן: פורחת!.

לא יצא לי לקרוא יותר כי יש שגיאה של 404.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    150

תראה את הסרטון http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?i...ryID=1&SubID=8 (תראה עד הסוף ואז תדבר .. )

את כל הדברים הללו ניתן היה לדעת על ידי הסקת מסקנות פשוטה תוך לקיחה בחשבון של התפתחות האדם, וגם לקיחה בחשבון שהאנטישמיות תימשך כי היא קיימת מאז ומתמיד ואנשים כדי להציל עצמם ימירו את דתם.

בקיצור אני צריך לשבת יותר לעומק ולבחון, הפסקתי כי זה חזר על עצמו.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    150

מה שאמרת עכשיו זה שטויות וקשקושים אין שום אדם בעולם שהיה יכול לנבת דבר כזה ,היו תקופות טובות פעם שאף אחד לא העלה על הדעת שיקרה דברים כאלה .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,586 | הודעות: 8,174,173 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect