קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה אתם אומרים על חברה שלי?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 23:19
  2. מה אתם אומרים על חברה שלי?
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 15:11
  3. חברה שלי עזבה אותי...
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 76
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 14:58
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

חברה שלי חיה באשליות שהיום מי ששוכבת היא זונה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל חברה שלי חיה באשליות שהיום מי ששוכבת היא זונה...

היא בת 16 אם זה משנה... בכל מקרה לא שאני יוזם איתה סקס או משהו והיא מתנגדת פשוט לפעמים תוך כדי שיחה על בנות וכו' היא אומרת את זה אז אני רוצה לדעת מה לעשות במצב שהיא אומרת את זה... וכמובן איך לגרום לה לשנות את דעתה לגבי זה... תודה

2. קישורים ממומנים

כמו שאתהה נותן לילד לטעום מתוק והוא רוצה חבילת סוכריות

תן לה לטעום חרמנות והיא תרצה תחבילה של הסוכריות שלך

היא בנאדם, נקבה, עם צרכים מיניים כמו של כל אחת אחרת.
    רק תעשה את זה באלגנטיות , תוכיח לה שזה טוב ולא רע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

כמה זמן אתם כבר יוצאים? הפעם הראשונה, בעיקר לבחורות אבל לא רק, היא חתיכת אישיו. היא חברה שלך ואתה צריך להבין את זה. זה צד אחד.
    מצד שני, כמו שנכתב, שזה נכון בהחלט- לבחורות בהחלט יש צרכים ורצונות בדיוק כמוך וגם הרבה יותר (בנות יותר חרמניות מבנים). אתה צריך לתת לה טעימה והיא כבר תרצה הכול.
    לדוגמא- בזמן שאתם מתמזמזים, ללטף לה טיפה את התחת, טיפה את החזה, בעדינות מאוד. זה מחרמן -מאוד-. כשאתה מרגיש בנוח, אם היא יושבת עלייך לדוגמא זה מעולה, ללטף לה קצת את הירך, לאט לאט להתקדם לבין הרגליים עד שאתה מגיע למצב שבהדרגתיות ובעדינות אתה עושה לה ביד דרך המכנסיים. קשה לבחורות להתנגד לזה. אני מניחה שאני לא צריכה לציין שככל שהנשיקות שלה ניהיות יותר אגרסיביות היא יותר חרמנית, וכמובן שיש עוד עשרות דרכים ומקומות שיכולים לעורר את זה.
    הכי חשוב זה שתזכור להיות עדין, הדרגתי וקשוב לה- בכל זאת, היא חברה שלך ואם היא לא רוצה אתה צריך לקבל את זה או לוותר עליה.

אתה מוזמן גם להוכיח לה שאתה שומר סוד, ושאם תשכבו אף אחד לא צריך לדעת על זה. זה גם ירגיע אותה (לא להגיד לה, להוכיח לה, ללהגיד אין שום אפקט פה).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל בראש

אולי פשוט תתאפק ותכבד אותה? חכה חודשיים לא יקרה כלום. מה עדיף ש''תפתה'' אותה עכשיו ואחרי זה יהיה לכם מצפון? מניסיון תקחו את הזמן תמתחו אותו כמה שיותר

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי moonchild1 צפיה בהודעה
    כמה זמן אתם כבר יוצאים? הפעם הראשונה, בעיקר לבחורות אבל לא רק, היא חתיכת אישיו. היא חברה שלך ואתה צריך להבין את זה. זה צד אחד.
    מצד שני, כמו שנכתב, שזה נכון בהחלט- לבחורות בהחלט יש צרכים ורצונות בדיוק כמוך וגם הרבה יותר (בנות יותר חרמניות מבנים). אתה צריך לתת לה טעימה והיא כבר תרצה הכול.
    לדוגמא- בזמן שאתם מתמזמזים, ללטף לה טיפה את התחת, טיפה את החזה, בעדינות מאוד. זה מחרמן -מאוד-. כשאתה מרגיש בנוח, אם היא יושבת עלייך לדוגמא זה מעולה, ללטף לה קצת את הירך, לאט לאט להתקדם לבין הרגליים עד שאתה מגיע למצב שבהדרגתיות ובעדינות אתה עושה לה ביד דרך המכנסיים. קשה לבחורות להתנגד לזה. אני מניחה שאני לא צריכה לציין שככל שהנשיקות שלה ניהיות יותר אגרסיביות היא יותר חרמנית, וכמובן שיש עוד עשרות דרכים ומקומות שיכולים לעורר את זה.
    הכי חשוב זה שתזכור להיות עדין, הדרגתי וקשוב לה- בכל זאת, היא חברה שלך ואם היא לא רוצה אתה צריך לקבל את זה או לוותר עליה.

אתה מוזמן גם להוכיח לה שאתה שומר סוד, ושאם תשכבו אף אחד לא צריך לדעת על זה. זה גם ירגיע אותה (לא להגיד לה, להוכיח לה, ללהגיד אין שום אפקט פה).

כמה טוב שיש מישהי בפורום הזה... תמיד אני שמח לקבל חוות דעת נשית וסתם לידע הכללי אני ממש אבל ממש לא לוחץ עליה אני בכלל לא יוזם את זה! עדיין חח בכל מקרה תודה על התגובה

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי adamthe צפיה בהודעה
    כמה טוב שיש מישהי בפורום הזה... תמיד אני שמח לקבל חוות דעת נשית וסתם לידע הכללי אני ממש אבל ממש לא לוחץ עליה אני בכלל לא יוזם את זה! עדיין חח בכל מקרה תודה על התגובה
    זה חשוב ליזום! במיוחד אם זאת הפעם הראשונה שלה, אתה לא יכול לצפות ממנה שתיזום בעצמה...
    קח שליטה על הקשר ותיזום. זה מה שהבחורה רוצה. אם לא מתאים לה, תרד, אבל אל תוותר מראש.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי UltraLife צפיה בהודעה
    אולי פשוט תתאפק ותכבד אותה? חכה חודשיים לא יקרה כלום. מה עדיף ש''תפתה'' אותה עכשיו ואחרי זה יהיה לכם מצפון? מניסיון תקחו את הזמן תמתחו אותו כמה שיותר
    לא מסכים.. חודשיים זה יותר מדי זמן

לגמרי מסכים עם MOONCHILD

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כל עוד תפסיק להתייחס למה שהיא אומרת ותתחיל להבין מה צריכה הכל יהיה בסדר. תגיד לה שאתה מסכים איתה.
    כשהיא אומרת שמי שמזדיינת עם כולם היא שרמוטה היא רוצה להגיד שהיא לא מזדיינת, מה שהיא צריכה זה שתגיד לה
    שאף אחד לא צריך לדעת, ושסקס זה משהו שהוא ביני לבינך. שאתה שונא שאנשים מדברים על החיים הזוגיים שלהם עם אנשים אחרים.

אם תתחיל לברבר לה שמבחינה הגיונית סקס זה טבעי וחלק ממערכת יחסים בריאה ובלהבלהבלה, זה לא יעזור לך בכלום.
    היא צריכה ביטחון והערכה. למה שהיא אומרת אין משמעות.

השלב הראשון הוא קודם כל להסכים איתה, השלב השני הוא לגרום לה להגיד כן על משהו שהוא אוניברסלי, השלב השלישי זה להשליך את זה על הבעיה שלכם. ככה משנים דעות של אנשים, אם תדע לעשות את זה - אתה תגלה שלשנות דעות של אנשים בכלל לא קשור למה שהם אומרים, זה קשור רק למה שהם צריכים לשמוע.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

streetlight, אם זאת הפעם הראשונה של שניהם אני אמנם שונאת לשים על זה תווית של זמן כי זה הכול קטע של מתי זה מרגיש נכון, אבל חודשיים זה לא יותר מדי זמן. חודשיים ביחד זה פחות או יותר כמה שצריך בפעם הראשונה. אני לא מסכימה שצריך למתוח את זה יותר מדי, בסופו של דבר, שניכם בני אדם ולשניכם יש חיים.
    מסכימה לגמרי עם thenuts, אתה צריך להיות קשוב לה, אבל זה לא סותר לתת לה את מה שהיא צריכה ולא בהכרח מה שהיא רוצה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

פאק איזה פורום של AFC עלק "תתפאק ותכבד אותה" - סקס אמור לבוא לפני הקשר בכלל. להיות עם מישי בקשר לפני סקס זה כמו לקחת שק סגור מהמזבלה ולהגיד שיש בו מליון דולר..עובד על אותו הגיון.

אל תנסה לדבר איתה בהגיון ולשכנע אותה. זה התנהגות של אפס.

כל אחת רוצה סקס. זה שהיא לא רוצה את זה איתכם לא אומר שצריך "לחכות" לה (WTF?) או לנסות לשכנע את מה שלא אמור לקרות.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    פאק איזה פורום של AFC עלק "תתפאק ותכבד אותה" - סקס אמור לבוא לפני הקשר בכלל. להיות עם מישי בקשר לפני סקס זה כמו לקחת שק סגור מהמזבלה ולהגיד שיש בו מליון דולר..עובד על אותו הגיון.

אל תנסה לדבר איתה בהגיון ולשכנע אותה. זה התנהגות של אפס.

כל אחת רוצה סקס. זה שהיא לא רוצה את זה איתכם לא אומר שצריך "לחכות" לה (WTF?) או לנסות לשכנע את מה שלא אמור לקרות.
    אני מסכימה לחלוטין כשאתה בן 17 וכבר היית עם בחורה או שתיים בחיים שלך, ונכון זה אולי לא קשור לפורום, אבל אם הוא הראשון שלה והיא הראשונה שלו, והם בקשר הוא לא יכול לאנוס אותה!
    אם זה מפריע לו הוא יכול להיפרד ממנה, אבל אני מניחה שהוא לא איתה בשביל הסקס...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה שהוא נכנס לקשר עם מישי לפני לשכב איתה אומר עליו הרבה.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כמו שהוא ילד בן 16 ולא בן 19?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

MOONCHILD ,ומה יקרה אחרי שהוא יעריך אותה ויקשיב לה חודשיים שלמים,יקדם את העיניינים מינית כמו שאמרת,והם אפילו יהיו ערומים,היא תעשה לו ביד,הוא לה...הכול יפה ונחמד...אבל היא עדיין לא תרצה סקס ותגיד שזה מוקדם לה מידי.

היא תסביר לו שהוא חשוב לה ושהיא לא רוצה שהוא יעזוב,אבל זה עוד מוקדם לה והיא רוצה שהוא יבין.
    הבחור פאקינג חיכה חודשיים,מה עושים אז לפי העצה שלך ?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חוצמזה, אני לא רואה את עצמי במערכת יחסית של מעל לחודש גם עם כל הסקס שבעולם.

אני לא יכול לדמיין את הכאב שהבחור הזה מרגיש...

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect