קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Akon ו T-Pain ועוד ..והכול חדש מבית Fabolous
    על ידי מר-יחואנה בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-07-2007, 11:29
  2. חדשה וגם חדש פה !!
    על ידי BlackJack בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 28-04-2006, 17:25
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-03-2006, 14:53
  4. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 08-02-2006, 21:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

על קינו, אינטראקציה ועוד (וגם חדש פה )

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ברירת מחדל על קינו, אינטראקציה ועוד (וגם חדש פה )

מה קורה כולם?
    אז ככה, אני חדש כאן בפורום, אני בן 16 מקרית אונו, אני לא אתן יותר מדי פרטים על עצמי כרגע אבל אולי בהמשך.
    כרגע סיימתי את החלק התאורטי של הפיקאפ, קראתי המון מאמרים, יישמתי את הדברים המיידים, אבל ההתחלה היא בדיוק היום
    (התחילה כבר יותר נכון).
    אממ אז בקרוב אני מתחיל לסארג' עם עוד ווינג, ומקווה שילך טוב.

עכשיו יש לי מספר שאלות שצצו לי, אשמח אם תענו לי בפירוט כדי שאוכל להבין יותר טוב (וככה אני לא אחפור לכם יותר מדי).

1. היום התחלתי להתקרב לידידות חדשות בבית הספר, אבל חסר לי משהו באינטראקציה איתן, משהו שיהפוך אותי למיוחד ולא לסתם עוד ידיד.
    אז הבקשה היא בעצם לתת לי כל מיני רוטינות שיכולות להתאים, לא משהו כבד מדי, משהוא קליל וזורם שאפשר לעשות עם ידידה (כמו החזקת ידיים ולהגיד לה על הקווים שיש לה ביד). אשמח לעצות..
    בעקרון אני צריך את זה כדי ליצור עם הבחורות נוחות , אז רצוי שהרוטינות שאתם מביאים יהיו מעורבות בקינו (מגע) עם אותה בחורה.

2. לאחרונה נתקלתי בבעיה ושמתי לב שאני לא הבן אדם הכי רציני שיש, ברור לי שלא צריכים להיות רציניים כל הזמן, אבל אני עסוק כל הזמן בצחוקים ובבדיחות, ויש לי את התחושה שמחזיקים ממני בן אדם ילדותי שאי אפשר לדבר איתו לעומק.
    כיצד אני יכול לשפר את זה? אני קראתי המון על כיצד להפוך לגבר אלפא וכו, אבל כל החברים גוררים אותי לצחוקים וזה בעיה.

3. לגבי הלבוש לבית הספר, ה"לוק" של בעצם, איך אני אמור להתלבש לבית הספר? כלומר אני בדרך כלל מגיע עם ג'ינס או ברמודה, אבל בימים שיש ספורט אני לובש מכנס רגיל כזה חורפי.
    איך לדוגמא אתם מתלבשים?

תודה לכם חברים
    נערך לאחרונה על ידי Tinix; 31-10-2010 בשעה 19:27.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

1. רוטינה זה לא מה שייחד אותך , זה דווקא לעיתים מוציא אותך בנאלי - תלוי איל רוטינות , כדי להיות מיוחד פשוט תפתח אישיות מיוחדת - נראה לי שהמאמר פיקאפ ברמה הכללית יעזור לך (לא יודע , לא קראתי את כולו)
    2. האמת שאתה גם די מתאר בעיה שלי , אז אני מצטרף לשאלה
    3. בעיקרון לא נראה לי שלבצפר יש לוק מיוחד , אני בבצפר דתי אז זה מגביל אותי עוד יותר ,סתם זין! אם אתה בא עם ברמודות אני מניח שיש לך יותר אפשרויות , תתלבש בסטייל הרגיל שלך ( אם הסטייל שלך זה לא סרבל עם חולצה משובצת וסנדלים עם גרבים ) פשוט תעבוד ע"פ העקרונות הרגילים , בדיוק כמו מחוץ לבית הספר

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

שלום שלום, נענה לך לפי הסדר:

1. כדי שלא יקחו אותך כ"עוד סתם ידיד", תתחיל להראות מיניות לבנות, תתחיל לגעת בהן יותר, להשתמש בקינו, אין צורך ברוטינות, תיצור קשר עין, תדבר בטון מיני ותשדר מיניות, דבר איתן על סקס אם צריך. אל תגזים עם זה, כדי שלא יראו אותך בתור סתם חרמן מוזר, קח הכל בפרופורציות, כן?

2. אתה לא הבן אדם הכי רציני שיש? ענית כבר לעצמך. מה אתה צריך לעשות כדי להיות רציני יותר? אולי תתחיל לדבר עם אנשים בצורה רצינית יותר, להיכנס עם בנות לשיחות אינטימיות יותר, לדבר על נושאים מלאים ברגשות, לדוגמא על בעיות במשפחה, בחיים, על מה היא אוהבת בגבר, איזה חלום רטוב שהיא חלמה עליו וכו'.

3. לגבי ה"לוק", שאלת את הבן אדם הנכון. איך אני אוהב להתלבש? בדרך כלל ג'ינס צמוד(לא סקיני, אני חייב מקום לביצים, סלים יספיק) כהה, חולצה חלקה(לבנה או מה שבא לך) ומעליה חולצה מכופתרת(ווינטייג'/ספורט אלגנט)/איזה סווצ'רט אם קר. תשקיע באיזה שעון שאתה אוהב(עדיף לא שעון ספורט של קסיו שלובשים בגן כדי לראות את השעה, אלא שעון יפה שלא רק מראה את השעה), קח איזו חגורה רצינית, תוסיף צעיף אם אתה רוצה ונעליים איזה שאתה אוהב, אפשר אולסטאר לבנות, אפשר נעלי נייקי/אדידס אופנה, אפשר גם נעליים שחורות אלגנט, מה שבא לך.
    רק תדע להתלבש במידות הנכונות, דברים שמחמיאים לך, לדוגמא, אם אתה רזה, תלבש חולצות עם שרוולים ארוכים שמסתירים את הידיים הדקות שלך, אפשר גם חולצות עם פסים לרוחב, מה עוד לרזים? נעליים וחגורה בצבע שונה מהמכנס(לדוגמא: ג'ינס שחור+חגורה לבנה ונעליים לבנות). מה עוד מחמיא לגבר? מעיל עור. אם אתה שרירי גם אפשר חולצה לבנה חלקה צמודה.
    עוד דוגמא, אם אתה שמנמן/גדול, חולצות עם פסים לאורך, גם סווצ'רטים עוזרים להסתיר קצת את הכרס, נעליים בצבע המכנס וכו'.

בהצלחה לך.
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 31-10-2010 בשעה 21:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    שלום שלום, נענה לך לפי הסדר:

1. כדי שלא יקחו אותך כ"עוד סתם ידיד", תתחיל להראות מיניות לבנות, תתחיל לגעת בהן יותר, להשתמש בקינו, אין צורך ברוטינות, תיצור קשר עין, תדבר בטון מיני ותשדר מיניות, דבר איתן על סקס אם צריך. אל תגזים עם זה, כדי שלא יראו אותך בתור סתם חרמן מוזר, קח הכל בפרופורציות, כן?

2. אתה לא הבן אדם הכי רציני שיש? ענית כבר לעצמך. מה אתה צריך לעשות כדי להיות רציני יותר? אולי תתחיל לדבר עם אנשים בצורה רצינית יותר, להיכנס עם בנות לשיחות אינטימיות יותר, לדבר על נושאים מלאים ברגשות, לדוגמא על בעיות במשפחה, בחיים, על מה היא אוהבת בגבר, איזה חלום רטוב שהיא חלמה עליו וכו'.

3. לגבי ה"לוק", שאלת את הבן אדם הנכון. איך אני אוהב להתלבש? בדרך כלל ג'ינס צמוד(לא סקיני, אני חייב מקום לביצים, סלים יספיק) כהה, חולצה חלקה(לבנה או מה שבא לך) ומעליה חולצה מכופתרת(ווינטייג'/ספורט אלגנט)/איזה סווצ'רט אם קר. תשקיע באיזה שעון שאתה אוהב(עדיף לא שעון ספורט של קסיו שלובשים בגן כדי לראות את השעה, אלא שעון יפה שלא רק מראה את השעה), קח איזו חגורה רצינית, תוסיף צעיף אם אתה רוצה ונעליים איזה שאתה אוהב, אפשר אולסטאר לבנות, אפשר נעלי נייקי/אדידס אופנה, אפשר גם נעליים שחורות אלגנט, מה שבא לך.
    רק תדע להתלבש במידות הנכונות, דברים שמחמיאים לך, לדוגמא, אם אתה רזה, תלבש חולצות עם שרוולים ארוכים שמסתירים את הידיים הדקות שלך, אפשר גם חולצות עם פסים לרוחב, מה עוד לרזים? נעליים וחגורה בצבע שונה מהמכנס(לדוגמא: ג'ינס שחור+חגורה לבנה ונעליים לבנות). מה עוד מחמיא לגבר? מעיל עור. אם אתה שרירי גם אפשר חולצה לבנה חלקה צמודה.
    עוד דוגמא, אם אתה שמנמן/גדול, חולצות עם פסים לאורך, גם סווצ'רטים עוזרים להסתיר קצת את הכרס, נעליים בצבע המכנס וכו'.

בהצלחה לך.
    תודה לך.
    בקשר לידידות- אני לא רוצה אותם מעבר לידידות, אני פשוט רוצה להיות ידיד יותר קרוב אליהן.
    בקשר ללבוש- בבית הספר שלנו יש תלבושת אחידה אז מה שאמרת לא ממש עוזר, אבל מחוץ לבצפר בדרך כלל אני מתלבש בסדר (נראה לי).
    ותגיד, יש לי שעון מיוחד כזה יפה שלא ממש עובד, ואי אפשר לתקן אותו, אבל עדיין הוא יפה, נראה לך יהיה סבבה ללכת איתו?
    כאילו ישאלו אותי מה השעה ואני אגיד שהשעון לא פועל? חח נשמע מצחיק(זו הדילמה פחות או יותר)

עוד תגובות
    נערך לאחרונה על ידי Tinix; 31-10-2010 בשעה 22:44.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

נענה לפי הסדר גם למה שהוספת-

1. אתה לא חייב להראות מיניות, אבל כן תראה יותר קטע של מגע. תחבק אותן בבוקר, תשב עם ידידה שלך עם היד עליה, תתחיל לקרוא בכף יד, לי יש נגיד קטע מאוד יעיל של ללטף שיער (זאת הסטייה שלי וזה קינו שימושי בעליל) וכו'. תדאג לעשות את זה בדרגה, כי אם אתה בנאדם שעד עכשיו בכלל לא נגע בידידות ופתאום תתחיל לחבק אותן וללטף אותן זה קצת ירתיע אותן, אבל לאט לאט זה יהיה להן נחמד והן יאהבו את זה וירצו את המגע איתך.
    2. תיהיה בנאדם עם חוש הומור, תשתגע קצת, אל תיהיה רציני, זה דבר מעולה! בחורות מעריכות מאוד גבר עם חוש הומור! אבל תלמד לעצור את עצמך. חשוב שהכול יבוא בהדרגה. אם אתה מרגיש שחברים שלך גוררים אותך כל הזמן לבדיחות ולצחוקים, תגרור אותם לכיוון השני. לא תמיד, אל תהפוך פתאום לבנאדם אפל וקודר שתמיד רציני, תשמור על הצחוק אבל תדע להיות גם רציני כשצריך. כשאתה נמצא עם ידידה או עם בחורה שאתה מנסה לסגור, אל תיהיה רק רציני אבל תלמד לזהות את הרגעים שאתה יכול לנצל בשביל להיות רגיש ואמפטי, להקשיב, ולנהל שיחות רציניות. בהתחלה תכריח את עצמך, לאט לאט זה יבוא טבעי יותר והיופי הוא גם שמלנהל כמה שיחות נפש עם ידידות יצא לך שם של בחור רגיש שיודע להקשיב ולעזור ואתה גם תוכל להיות בחור רגיש שיודע להקשיב ולעזור.
    3. הסגנון בבית ספר לא צריך להיות שונה מהסגנון בחוץ, כמו שאתה יוצא עם חברים לשבת בגינה או לקניון או כל דבר אחר. אל תשקיע יותר מדי בבוקר, אבל גם אל תצא בלי להסתכל בכלל במראה. תפתח לעצמך סגנון לבוש מיוחד, שאתה משקיע בו ואוהב אותו, שאתה מסתכל ויודע שאתה נראה בו טוב. קח את העצות של Jmpua ותשתמש בהן, הן מעולות. הכי חשוב זה שאתה תרגיש טוב בבגדים שאתה לובש- אז הם גם יראו טוב עלייך. שווה לך גם להשקיע במראה בלי קשר- להתקלח בבוקר, לסדר את השיער בדרך מעניינת, לשים איזה שרשרת או שעון נחמד, משהו שישדרג את המראה שלך. בקשר לשעון- יכול להיות שבחורות אחרות או גברים רואים את זה אחרת ופה אתה צריך לחכות לדעה שלהם אבל בעיני, אם הוא לא עובד, תקנה שעון חדש. אין שום טעם להסתובב עם שעון שלא עובד.
    שיהיה לך בהצלחה :-)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ענו לך טוב על 1 ו2
    בעיקרון על 3 הייתי מתלבש רגיל כזה
    לבוא עם איזה גינס\ברמודה ( לנו יש חולצת בית ספר) ועם חולצה
    תתאים צבעים טוב אל תבוא עם מצעד הגוואה לבית ספר
    אתה יכול לשים שעון, טבעת, צמיד - מה שאתה אוהב, גם בזה לא להגזים ולשים 3 טבעות בכל יד
    תראה מטופח ולא מוזנח

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

אוקיי תודה רבה!
    היום דווקא הלך לי טוב, התחברתי למישהי חדשה, הבעיה שאני לא מצליח להגיע איתי למקומות שיחה חדשים, נגיד דיברתי איתה על המבחן שהיה לי היום (היסטוריה אם זה משנה), ולא הצלחתי לגלוש איתה לנושאים אחרים, הבחורה הראתה סימני התעניינות משום מה (משום מה מפני שיש לה חבר), כאילו היו קטעים שהיא קראה לי הרבה פעמים וכדומה
    איך אני יכול פתאום למנף את השיחה למקומות אחרים?

תודה לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי Tinix; 01-11-2010 בשעה 20:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tinix צפיה בהודעה
    אוקיי תודה רבה!
    היום דווקא הלך לי טוב, התחברתי למישהי חדשה, הבעיה שאני לא מצליח להגיע איתי למקומות שיחה חדשים, נגיד דיברתי איתה על המבחן שהיה לי היום (היסטוריה אם זה משנה), ולא הצלחתי לגלוש איתה לנושאים אחרים, הבחורה הראתה סימני התעניינות משום מה (משום מה מפני שיש לה חבר), כאילו היו קטעים שהיא קראה לי הרבה פעמים וכדומה

תודה לעוזרים
    יאו כמה יש מקריית אונו בפיפי הזה?
    דבר איתי בפרטי.
    נערך לאחרונה על ידי HotMinded; 01-11-2010 בשעה 21:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

תודה לעוזרים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect