קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מכירה] השיטה הכי טובה איך להוריד מיוטיוב כנסו! | 30 נקודות
    על ידי -Gold Star- בפורום מכירה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-12-2011, 08:27
  2. [פריקה] איבדתי את הידידה הכי טובה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 19:11
  3. [סוג של פריקה] הידידה הכי טובה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 19:57
  4. [שאלה]איך להתכונן למבחן בצורה הכי טובה?
    על ידי Human בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-09-2008, 07:28
  5. רבתי עם הידידה הכי טובה שלי צריך יעוץ
    על ידי Haviv בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 23:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

איך להתחיל עם הידידה הכי טובה שלך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל איך להתחיל עם הידידה הכי טובה שלך

שלחתי עדכון למנויים.

יש לך ידידה טובה ואתה לא יודע איך להתחיל איתה?

אתה מבלה עם מישהי הרבה זמן ולא יודע איך לקחת את זה שלב קדימה?

הפוסט הזה יעזור לך.

איך להתחיל עם ידידה?

יש הרבה סוגים של ידידים ושלבים שונים של הסטטוס הזה. אתייחס למקרה הקלאסי: הוא רוצה אותה, היא מעדיפה להשאר ידידים.

היא יוצאת עם בנים אחרים ומספרת לו את זה – מה שמכאיב לו, אך הוא שותק וסופג את זה כי אין לו ברירה אחרת.

הוא עושה בשבילה הכל. היא לא שמה לזה לב, אבל היא מנצלת אותו בדיוק מהסיבה הזאת: הוא מוכן לעשות בשבילה הכל.

אני לא מאשים אותו. אהבה מעוורת. אבל אתה מכיר את זה שדווקא הבחורות שאתה לא רוצה נמשכות אליך? או לחילופין – אתה לא רוצה דווקא את הבחורות שנמשכות אליך.

ניתן להסיק מכך מסקנה כלשהי – מה שקל מדי להשגה, פחות מעניין.

כדי להשיג בחורה, צריך לא לפחד לאבד אותה. זה המפתח להכל.

או פרארי. אפשר גם את זה.

השלב החשוב ביותר בכל התהליך הוא הרגע בו הידיד אוסף את כל האומץ, ניגש לידידה הכי טובה שלו ואומר: "אני אוהב אותך, אני רוצה שניהיה ביחד".

אני אעשה צעד כואב לחובבי הספרות הקלאסית ביניכם, ואצטט דווקא את הארי פוטר: "אני מעדיף להלחם בדרקון מאשר להתחיל עם צ'ו צ'אנג".

הארי פוטר העדיף להלחם בדרקון ולא להתחיל עם הבחורה שהוא רוצה. למה? כי ג'יי קיי רולינג רצתה שהוא ייצא עם ג'יני בסוף. אבל אם זה היה סיפור אמיתי: כי זה מפחיד לקבל "לא" ממישהי שאתה רוצה.

אני מבין את הפחד הזה לחלוטין. כמו שאומרים: הייתי שם, עשיתי את זה. הדרקון אמר לי לא, ליבי נשבר. נאלצתי להתפשר על הארי פוטר (אבל יש לו שרביט באורץ 13 אינץ', אז אני חי טוב).

לפני שאתה מתוודה בפני הידידה שלך שאתה אוהב אותה, עליך לזכור דבר אחד: עצם האמירה "אני אוהב אותך" או "אני רוצה אותך", לא תגרום לה להמשך אליך. רוב הגברים אומרים את זה כאשר הם מתבססים על התקווה שאולי היא כבר רוצה אותם. אם זה כך, מדוע היא לא רמזה? קשה לפספס רמז ממישהי שאתה ממש רוצה.

חלק אומרים את זה כי מקווים שהיא תתחיל לרצות אותם אחרי שהמשפט הזה נאמר. גם זה לא נכון. אם להגיד למישהי "אני אוהב אותך" יגרום לה לרצות אותך. אז אפשר לבדוק מתי בר רפאלי יוצאת מהבית ולצוד אותה עם המילים האלה. אני ממליץ להצטייד בנבוט, זה מגדיל את הסיכויים.

כשאתה אומר לידידה הכי טובה שלך את המשפט "אני אוהב אותך, אני רוצה שניהיה ביחד", אתה צריך מראש לצפות שתשמע "לא". קודם כל כי אתה תפחד פחות, דבר שני כי ההבדל בין בחור שישיג אותה בסוף לבחור שלא ישיג אותה בסוף, הוא כיצד אתה תתמודד עם הלא הזה. כאן מתחיל המבחן שלך.

בחור שלא ישיג אותה: ייכנס ללחץ, יחטוף קריזה או עצבים, יתחיל להתחנן, יתחיל לעצבן אותה ולחפש כל רגע פנוי להיות ביחד איתה, יתחיל לשכנע וכו' וכו' וכו'.

בחור שישיג אותה: יתייחס בקור רוח לתשובה השלילית, וידע בוודאות שזה רק זמני.

היא צריכה לראות שהוא באמת באמת רוצה אותה, אבל מצד שני לא פוחד לאבד אותה ושיש לו בנות אחרות שהוא יכול להשיג בקלות.

יש להכין את השטח:

אם אתם ידידים טובים, זה אומר שכבר יש ביניכם קשר רגשי חזק. גם אם הוא לא רומנטי מצידה, הוא קיים.

למצב הזה קוראים "הידיד ההומו". אבל זה לא מדוייק לגמרי. ידיד הומו לא מחזר אחרי הידידה שלו ללא תמורה. הידידות שלהם מבוססת על הדדיות שווה. מה גם שאתה לא הומו, אז נסה לא להיות בקטגוריה הזאת בכלל.

גם אם יש לי ידידה טובה שאני לא רוצה לקשר, וסתם מבלה איתה כי אני אוהב תפיסת העולם שלה וכי כיף לי איתה, היא לא קוראת לי הידיד ההומו. אני הרי לא קורא לה הידידה הלסבית.

קודם כל אתה צריך לשנות את התפיסה שלה לגביך. אין לי מושג באיזה מצב אתה נמצא איתה כרגע (לכל קורא זה אינדיוידואלי), לכן אני אתן דוגמאות למקרים מסויימים.

אם אתה המשרת שהיא מנצלת בכל פעם שהיא צריכה עזרה (זה בסדר, קורה לטובים שבנו), אתה צריך להתחיל למתן את העזרה שלך. לא לעשות צעדים קיצוניים ופשוט להגיד לה "דיי, אני לא אהיה הכלבלב שלך". אסור להתעצבן, זוכר?

תבהיר לה שהידידות שלכם הדדית. אם היא מצפה ממך לדברים, זה טבעי שגם אתה תצפה ממנה ליחס הוגן.

כמו שתתייחס לידידה שאין לך רגשות כלפיה.

דוגמה פשוטה: היא מזמינה אותך לעזור לה בקניות, אתה אומר לה שבתמורה היא תהיה חייבת לך מסאג' או לקנות גם לך משהו. פשוט מאוד: אתה עוזר, היא עוזרת. זה הנוסחה. במידה וזאת סתם טובה שאתה עושה עבורה ואין לך אפשרות לקבל תמורה, אל תעשה פרצופים או תבהיר לה שאתה לא מרוצה. תעשה את זה עם מצב רוח טוב שהיא תרגיש שאתה סבבה עם הכל.

תזכור: תהיה נחמד. תמיד תחייך ותמיד תהיה שרמנטי וחביב. היא עדיין אישה, והיא העדינה והחמודה פה.

זה לא שבכל פעם שידידה שלי מבקשת ממני משהו אני מבקש תמורה. זה די מובן מאליו שכאשר אני צריך עזרה היא שם, וכאשר היא צריכה אני שם. אין לי פנקס שבו אני רושם כמה פעמים עזרתי לה וכמה בירות היא חייבת לי (עם נשנושים והום פרייז בצד).

אבל אם ממש אין לי כוח לעשות משהו כי יש לי תוכניות אחרות, אז לא צריכה להיות בעיה להגיד – אתה לא זמין 24X7 בשבילה, אתה לא משרת.

אפשר לבקש ממנה לשלוח לך הודעה כדי להעיר אותך בבוקר (סתם כי היא ידידה טובה) או להזכיר לך דברים חשובים - כי אתה סומך עליה. ברגע שהיא תעשה עבורך דברים, היא אוטומטית תפתח כלפיך יותר חיבה. מה שהיא משקיעה בו, ניהיה יותר ויותר חשוב. אם אני עושה למישהי טובה ממש גדולה, לפעמים הייתי מבקש ממנה שתבוא להכין לי אוכל. אך לא כולן יודעות לבשל, לכן לפעמים אחרי שהיא היתה מכינה פעם אחת, הייתי מציע שלא נעשה את הקטע של האוכל שוב.

ושוב שאלה לעם ישראל: חוץ מנשים נשואות או גרושות, מדוע רק רוסיות יודעות לבשל נורמאלי?

זה בסדר, אני יודע לבשל.

סתם אני צוחק. יש לא רוסיות שיודעות מעולה. לבשל.

איך תתמודד עם גברים אחרים (תחרות)?

אם היא מדברת על בחור אחר שהיא נדלקה עליו, תן לה כמה דקות לדבר כדי להבין מול מה אתה עומד, ואז תעצור אותה ותגיד שזה לא מעניין אותך לשמוע עליו. הוא סבבה והכל, אבל יש אנשים יותר מעניינים בעולם.

כשאתה נמצא בחברת אנשים ולא איכפת לך ממישהו, אתה מפנה לו את הגב (אלא אם אתם מדברים ואז זה סתם לא מנומס). בשיחה עליו, אתה פשוט יכול לפהק או להתחיל לדבר על מזג האויר בסקוטלנד – זה יבהיר לה שהבחור הזה ממש לא מעניין אותך. אדישות כלפי הנושא, מראה שאתה לא פוחד מתחרות ולא איכפת לך כמה הוא מוצלח – אתה מילא טוב יותר. אם השיחה בכל זאת חייבת ללכת לכיוון שלו בגלל סיבה זו או אחרת (אם היא צריכה עצה למשל), תדבר גם אתה על בחורות שאתה יוצא איתן. זה יראה לה שיש לך עוד אופציות חוץ ממנה, ואם תבחר בה זה רק אחרי שסיננת את כל האחרות – היא צריכה להרגיש מיוחדת ולא ברירת מחדל.

תציב לה תחרות ותראה איך היא תתמודד איתה:

היא רגילה לבלות איתך המון זמן ורגילה שיש לה בלעדיות עליך. מה אם תופיע בחורה שרוצה אותך ולפתע לוקחת לה את תשומת הלב שהיא רגילה אליה? ראית פעם מקרה שבו בחור ובחורה היו ידידים הכי טובים, הוא רצה אותה והיא לא רצתה אותו, אבל לפתע כשיש לו חברה היא נזכרה בו? זה קרה גם לי.

בחורה חדשה בחייך, אומרת שיש לך עכשיו עוד אופציות ואתה הולך להקדיש את הזמן שלך אליה. חוץ מזה, לפתע היא רואה שאתה נחשק – מה שהופך אותך לשווה. אם הבחורה השניה ממש שווה, אז בכלל!

יותר מזה, היא יודעת שרצית אותה ושעכשיו אתה רוצה מישהי אחרת. האם היא טובה יותר ממנה?

אם היא לא מרגישה תחרות מצד הבחורה החדשה, תהלל אותה קצת ותספר עליה המון דברים טובים (על הבחורה החדשה). שים לב שהידידה הכי טובה שלך תחחיל לבוא במשפטים כמו:

"אני לא אוהבת אותה. זה לא מקינאה או משהו, אני סתם לא אוהבת אותה"

זה נורא נפוץ שבחורה לא אוהבת בחורה אחרת באופן נייטראלי לחלוטין ללא שום סיבה וכמובן – בלי שום קשר לקינאה. קורה כל הזמן, לא? =P. במיוחד אם היא לא פגשה אותה מעולם.

במקרים רבים, כשהידידה שלך תיהיה יותר מפרגנת ופחות שקופה, זה יכול לבוא בצורת "גם אני יודעת..." או "גם לי יש..." – היא תעשה השוואות. אל תנסה להוכיח לה בכוח שהבחורה השניה טובה יותר ממנה. פשוט תגיד "טוב" בצורה אדישה ותראה שזה לא באמת הזיז לך. רגע לאחר מכן תמשיך לדבר על הבחורה השניה. זה יגרום לה להתאמץ בשבילך לשם שינוי, ולא להיפך.

בחורות אוהבות להשיג מישהו בדיוק כמו שאתה היית מעדיף להשיג מישהי קשה להשגה ולא מישהי שתזרום עם כל אחד. לכן היא תעדיף שבחור כלשהו יצא איתה אחרי שהיא הוכיחה לו שהיא שווה את זה ולא אחרי שראה שיש לה עיניים יפות. לכן זה בסדר גמור שהיא תעשה השוואות ותתאמץ.

מה שבא בקלות לא מעניין.

בחור אחד סיפר לי פעם שהוא פשוט התחיל לחזר אחרי מישהי אחרת, ולמרות שגם היא דחתה אותו, פשוט לא היה לו איכפת והוא המשיך. הוא סיפר את כל זה לידידה שלו והיא התחילה להתאהב בו אחרי שראתה כמו הוא יכול להיות חמוד כלפי מישהי אחרת.

תפתיע אותה:

היא חושבת שהיא מכירה את כל הצדדים שלך? מחכה לה הפתעה. תציג לה זויות חדשות שלך שהיא לא הכירה ותתחיל לעשות יותר דברים שמעולם לא עשית קודם. בלי קשר אליה, זה יהיה טוב גם בשבילך. ראית את הסרט "יס מן"? זה בדיוק המתכון להשיג חוויות חדשות ונסיון בחיים.

לקחת אותה למקום חדש למשל זאת הפתעה נעימה. הסקרנות שלה לגביך תגבר. במקום שאתה תתחקר אותה מה היא עושה כל היום, היא תתחיל להתעניין בחייך הרבה יותר.

תחייה את החיים שלך ככה שתמיד יהיה לך מה לספר.

"זוכר את הפעם ההיא שישבנו ביציע המזרחי בטדי עם חולצות של בני סכנין ואמרנו שכל בית"ר יכולים למצוץ לנו?" – התחלה של סיפור מרתק.

תסקרן אותה:

תהיה קצת מסתורי. לפעמים כשאתה מספר על עצמך משהו, תשאיר כמה פרטים לעצמך. מידע שווה יותר כשקצת אנשים יודעים אותו. לא חייב להיות לכם אותו הידע אחד על השני. מעט דיסטנס זה סבבה לגמרי.

תיצור סביבה מתאימה:

קח אותה למקום בו אתה מכיר את כולם ומרגיש כמו בעל הבית, בזמן שהיא לא מכירה כמעט אף אחד. זה יסחוף אותה לעולם שלך, בו יש לך יתרון משמעותי עליה. אתה מוביל אותה. הגבר המוביל בדרך כלל זה הגבר השווה.

כך תעשה גם בדייט ראשון עם מישהי שאתה לא מכיר. זה תמיד סקסי.

היא מייבשת אותך בזמן שמדברת עם אחרים?

כשאתה מדבר עם אנשים והיא מחכה לך, זה נותן לך עליונות. ברוב המקרים זה קורה הפוך. היא מדברת בטלפון, מפלרטטת עם בחור, מדברת עם חברה ואתה מחכה.

יש כמה דרכים להתמודד עם זה. אחת הדרכים היא פשוט להצטרף לשיחה ולהפוך למוביל שלה.

אפשרות נוספת היא להרים פלאפון ולדבר עם חבר שלך בנתיים. אחרי שהיא תסיים את השיחה שלה, תמשיך את שלך לכמה דקות כדי שהיא תחכה לך קצת ולא להיפך. אם אתה לא יכול לעשות את שני הדברים, תמצא עיסוק כלשהו – תשחק בפלאפון, תבחן חנויות מסביב וכו'... כשהיא תחזור, תגיד לה:" שניה אני רוצה לסיים" כדי להראות לה שאתה לא השתעממת פה בנתיים ושאתה תמיד תסתדר גם אם היא מייבשת אותך.

זה לא משחקי אגו, זה משחקי ערכים. לא רק עם בחורות צריך לעשות את זה.

בחור חדש מפלרטט איתה?

תפנה לו את הגב. אל תתן לו שפת גוף חיובית. מי שמקבל ממך את שפת הגוף החיובית, הערך שלו עולה. תגרום לו לתת שפת גוף חיובית לך, ותצא המוביל של השיחה הזאת. תגיע למצב שבו הוא מדבר איתך ולא איתה.

תהיה נחמד ותפרגן לידידות שלה. אם הידידות שלה יאהבו אותך, זה משחק לטובתך.

השלב הסופי והחשוב ביותר – הישירות. אם אתה באמת גבר אמיתי כמו שהיא רוצה, גבר שלוקח את מה שהוא רוצה כי הוא יודע שזה מגיע לו, בעל כריזמה ולא פוחד להכשל, אתה הגבר שיכול לבוא אליה ולהגיד לה: "אני אוהב אותך, אני רוצה שניהיה ביחד, ואני מוכן לעשות הכל בשביל זה".

זה דורש ביצים, אבל יש לך אותם.

גם היא, כמוך, יודעת שזה דורש אומץ.

* ברגע שאתה אומר לה שאתה אוהב אותה, אתה צריך לגרום לה להבין ששום דבר לא ישתנה ביניכם גם אם היא תגיד לא. אתה לא תציק לה. אתה לא תאכיל אותה בסרטים ואתה לא תיצפה איתה בפופקורן.

איך עושים את זה נכון? מתי הרגע המתאים להגיד לה?

בזמנו היתה לי ידידה הכי טובה שהייתי ממש דלוק עליה במשך כשנה וחצי. מעולם לא אמרתי לה את זה, למרות שזה היה די שקוף. אנשים מסביב חשבו שאנחנו ביחד, כי מהצד זה נראה ככה. כל מה שהייתי צריך לעשות כדי להשיג אותה היה פשוט לנשק אותה או להגיד לה שאני רוצה אותה. העניין הוא שפחדתי, כי פחדתי לאבד אותה כידידה ופחדתי לקבל דחייה ולנפץ את האשליה שניהיה איי פעם ביחד.

אחרי הרבה שנים כשהשתניתי לחלוטין, שכבנו סתם ככה פשוט כי הצעתי לה יום אחד. ככה סתם. למה זה קרה? מפני שבאתי אליה בגישה ישירה. היא התלוננה שבא לה סקס טוב וסוער, ואמרה שיש איזה בחור אחד שלא סגור על עצמו אם הוא רוצה אותה כסטוץ או לא, מפני שהוא מתחיל לפתח כלפיה רגשות. אני אמרתי לה בצורה ישירה שעדיף לה לעשות את זה איתי כי ממני היא לא תאכל סרטים.

אבל לא אמרתי את זה בנימה של צחוק, אלא בצורה הכי רצינית בעולם. היא ידעה את זה.

היא הסכימה כמעט ישר (לקח לה פחותת משעה לשבור את מחסום הידידים בראש).

למה זה עבד? היא ראתה שיש לי אומץ ושאני מתנהג כמו גבר שיודע מה הוא רוצה ולא נסוג תחת הפחד לשמוע "לא". היא לא אמרה "כן" ישר. היא שיחקה קצת, בחנה את התגובות שלי, וכשראתה שאני רציני והמבחנים שלה לא גורמים לי לחוסר ביטחון, פשוט הובילה אותי למקום שבו רצתה שנעשה את זה.

כמו שאמרתי בהתחלה: השאלה היא איך תתמודד עם ה"לא"?

דוגמה:

"תקשיבי, אני אוהב אותך. אם תגידי שאת רוצה להשאר ידידים, זה סבבה מבחינתי. זה כמובן מבאס אבל אני אבלע את זה ואני אפילו אסתדר אם תצאי עם מישהו אחר. פשוט הייתי חייב להגיד לך את זה. אני רוצה שניהיה ביחד".

אחרי שתגיד לה את המשפט הזה, אל תשנה את ההתנהגות שלך כלפיה. רוב הסיכויים שהיא תתחמק מתשובה, תשתוק או תגיד שזה לא מתאים לה. תן לה את הזמן הזה. קח את זה בקלות - זה זמן המבחן שלך.

דוגמה נוספת, זה איך השגתי את החברה האחרונה שלי:

פשוט התערבתי איתה שיום אחד אני אשיג אותה. היא צחקה ואמרה שזה לא יקרה. אבל הייתי בטוח בעצמי ואמרתי לה כל הזמן שבסוף ניהיה ביחד במילא, ושמרתי על מתח מיני מתמיד. שבועיים אחרי ההתערבות כבר היינו חברים.

האמת לא הייתי לגמרי בטוח אם אני אצליח או לא, כי תמיד אפשר להכשל. אבל זה לא כזה נורא כי אתה לא תמות מזה.

הגישה הישירה:

אז למה ישירות עובדת?

בחורות לא טיפשות. הן יודעות מה אתה רוצה ולא צריך להסוות את זה כשמגיעים לתכלס. לא צריך להכחיש שאתה רוצה סקס או להצטדק בפניה. אתה גבר, והיא יודעת טוב מאוד שאתה רוצה לשכב איתה. אם תשקר והיא תקלוט אותך, אתה אבוד.

"אז מה, אתה רוצה אותי רק ללילה אחד?"

אם זה נכון, עדיף פשוט להודות: "כן, אבל אני בטוח שזה יהיה לילה מדהים".

למרות שבתכלס, האמת היא כזאת: "אם זה יהיה לילה ממש טוב, אני לא רואה שום סיבה למה שיהיה רק אחד כזה".

אגב, רוב הבחורות שהיה לי סטוץ איתן לא במסגרת איזו מסיבה שרק הכרנו (כלומר שהכרנו ודיברנו לפני כן), זה לא היה חד פעמי. כך שהלילה האחד לא לגמרי נכון אם הכימיה ביניכם עובדת. גם אין שום סיבה שתפסיק את הקשר שלך עם מישהי אחרי פעם אחת. גם אם ירד לך ממנה קצת, זה בעיקר פסיכולוגי (אפשר להתגבר על זה).

העניין הוא לא להגיד את זה בטון מצטדק אלא לדבר "בתכלס". לא לחייך כאילו אמרת עכשיו בדיחה או הצעה עם סיכוי של 0.01% הצלחה (כמו שריקות ערסים). תגיד את זה כאילו אתה מתכוון לזה באמת, והבחורה תרגיש את זה. אתה אומר את זה כי אתה יודע שזה יקרה, לא כי אתה מקווה שזה יקרה.

הכי חשוב: אתה פשוט צריך לדעת איך להתמודד עם סרוב – לא לקחת את זה קשה, להמשיך להתנהג כאילו כלום לא קרה, לא ללחוץ עליה וכן לשמור על מתח מיני. פעמים רבות בחורות אומרות "לא" פשוט כי הן רוצות לבחון אם אתה לא מחרטט ואתה באמת רוצה אותה ולא כל אחת שתסכים. אם לא תצא מהדמות שלך ותמשיך להתנהג נכון, בסוף היא תציע לך לעלות אליה בעצמה.

אם הצעת לה סטוץ פעם אחת, היא תזכור את ההצעה ל-10 הדייטים הבאים, אז אין צורך להזכיר לה את זה כל פעם.

תהיה חמוד, נחמד, אבל עם ביטחון. תפרגן ותגרום לבחורות מסביב לחייך. תזכור את כל שאר הדברים מהפוסט וילך לך מעולה.

גישה ישירה ברחוב:

עברנו ליד ארומה באזור התעשייה הישן בראשל"צ וראיתי בחורה ששמתי עליה עין לפני שנה באוטובוס. לא היה לי זמן לדבר איתה כי אני וכמה חברים היינו צריכים ללכת. ניגשתי אליה, שאלתי אותה אם היא נסעה פעם בקו 274. היא אמרה שכן ושאלה איך אני יודע. אמרתי לה שזיהיתי אותה מהאוטובוס, ומיד אחר כך: "קיצר מה המספר שלך?".

היא היתה בשוק, התפדחה (היא היתה ליד חברות שלה) אבל רשמה את המספר. מאוחר יותר הוספתי אותה גם בפייסבוק. כשהיא העלתה את הנושא ואמרה שהישירות שלי הרשימה אותה, הוספתי עוד ישירות למדורה ואמרתי לה שאני מתחיל איתה ואני מתכנן להשיג אותה. היא צחקה, שאלה מאיפה הביטחון ואמרה שאני בחיים לא אשיג אותה כי היא לא רוצה אותי ולא נמשכת אלי בכלל.

כנראה שזה היה נכון באותו הרגע, והיא באמת לא נמשכה אלי ולא רצתה שום דבר. אבל לא לקחתי את זה קשה. מקסימום אני לא אשיג אותה, יהיה לי קצת עצוב אבל אני לא אחלה ואמות. אחרי הפגישה הבאה כבר ידעתי שזה רק מבחן, מפני שהיא רצתה להפגש איתי והמשיכה לפלרטט (היא טענה שזה רק משחק). גם אם היא פלירטטה בשביל הצחוק ובאמת היתה בטוחה ב-100% שהיא לא רוצה אותי, עצם זה שהיא ממשיכה לשחק, זה מתן הזדמנות מצידה. ברגע שמשחקים, מישהו צריך לנצח. למה שזה לא יהיה שנינו?

יש כאלה שיתרגמו את זה גם למשפט הידוע: try harder and you might get me.

לא קניתי את המבחנים שלה ונשארתי עקבי – "בסוף אני אשיג אותך ואת יודעת את זה, אז אני רגוע".

המצב הזה נמשך יותר מחודש. המשכתי לצאת עם עוד בנות בנתיים ולא הסתרתי את זה מפניה (קינאה לא עבדה עליה, אבל היא ראתה שיש לי ערך כי בחורות אחרות כן יוצאות איתי).

הבחורה היתה אפילו בהרצאה שלי (החליטה להתעניין במה אני מתעסק בזמני הפנוי) ואף קראה את הספר שלנו. היא אפילו ראתה אותי עם בחורה אחרת שיצאתי איתה ביחסים פתוחים וזה לא הזיז לה (קשה הבחורה).

רוב השיטות שאני מכיר נחשפו, כך שמילא לא היתה לי ברירה אלא פשוט להיות עצמי וללכת בגישה ישירה. זה מה שעשיתי.

אחרי חודש וחצי זה הצליח. אם אתה באמת רוצה מישהי, חודש וחצי השקעה זה לא ביג דיל.

אהבתם את המאמר? חפשו "הבלוג של סניה" בגוגל ותמצאו עוד רבים, בצד שמאל במאמרים המומלצים.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 10-10-2010 בשעה 18:45.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שאול
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואו זה ארוך... >< הספקתי לקרוא רק חצי.
    המדריך מעולה, מזכיר לי את התקופה (הרעה) שבא אני הייתי בתור "הידיד הכי טוב" הזה שמוצג במדריך..

it's Good to be like me
    האוואטר של DNcar
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    נענע בננה

זה ידידה יש לך כבר התחלה
    הסוף כבר רק לטובה חיחי
    נערך לאחרונה על ידי DNcar; 28-04-2011 בשעה 15:31.

משתמש באטרף האוואטר של Avi Rikan
    שם פרטי
    שרוליק
    לייקים
    666
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון.

יפה מאוד תודה

קראתי את הכל פעמיים ברצף ואני עדיין לא מבין איך כל זה יעזור לי בכלל להשיג בחורה או לשכב איתה אם אני לא מכיר אפילו בחורה אחת , בחורות היום זה עם קשה , הם בררניות יותר מדי ויש להם המון דרישות מכל בחור שמנסה להתחיל איתם , אני אשכרה מיואש מאפילו לנסות לדבר או להתחיל עם איזו בחורה כי זה פשוט נראה לי לפעמים בלתי אפשרי כל העסק הזה , אני אישית בן 29 כיום ועד עכשיו לא הייתה לי בחיים חברה ובקושי לדבר עם בחורה לא יצא לי אפילו שלא נדבר על סקס אלוהים ישמור...

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אני ממש לא מבין מה הקטע הזה עם איך להתחיל עם ידידה שלך...גם מאפי מתעכבים על השטות הזו.

קודם כל, למה הפכת אותה לידידה מלכתחילה אם אתה רוצה אותה?
    ואם התאהבת במקרה בידידה שלך מה טוב - נוחות כבר יש לכם, קצת משיכה ושלום על ישראל.
    באמת אל תעשו פיל מנמלה.
    סניה יפה שהשקעת מזמנך.
    Xanax.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון י.
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אל תהיה צודק,תהיה חכם

תודה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    אני ממש לא מבין מה הקטע הזה עם איך להתחיל עם ידידה שלך...גם מאפי מתעכבים על השטות הזו.

קודם כל, למה הפכת אותה לידידה מלכתחילה אם אתה רוצה אותה?
    ואם התאהבת במקרה בידידה שלך מה טוב - נוחות כבר יש לכם, קצת משיכה ושלום על ישראל.
    באמת אל תעשו פיל מנמלה.
    סניה יפה שהשקעת מזמנך.
    Xanax.
    בדיוק

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,773 | הודעות: 8,201,366 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect