עכשיו זה רשמי!
מקור: twitter.com/teamjungle
"New AP25 checks confirmed on new dash with fable 3, LT+ coming for required drives with SSv3 and anti AP25 included!"
כמו שאמרתי באשכול הקודם הבדיקות מקוריות בעדכון החדש אושרו, כלומר אחרי יציאת העדכון לדאשבורד הלייב לא היה בטוח לכל הפריצות כולל LT.
עכשיו החדשות הטובות:
הפריצה +LT יוצאת לכל הכוננים הדרושים כלומר זה יוצא לא רק לSLIM אלא גם ללייטאון וכנראה לבנקיו (לסמסונג כנראה לא נחוץ).
כמו כן אם צרבתם את המשחקים החדשים כמו פייבל 3 כנראה יהיה צריך לצרוב אותם מחדש עם SSv3 כדי להיות בטוחים בלייב,כנראה צריך לעשות זאת גם למשחקים ישנים (עדיין לא בטוח אני יעדכן בהמשך עם מידע חדש).
אני מעריך שהפריצה תצא עד קריסמס השנה, עד אז אל תעדכנו את הדאשבורד וSTAY SAFE :-)
עדכון: Wave 7 מגיע, זה כבר צריך להיות מובן שלא צורבים משחקים עם Wave 7 (יכול להיות בדיקות נוספות של מיקרוסופט מאוד מומלץ לא לצרוב).
Call of Duty Black Ops יכלול Wave 7, זה יהיה מפתה לא לצרוב אבל אל תפלו בפח של מיקרוסופט זה יכול להוביל לבאן! המשחקים החדשים יכללו גם כן Wave 7.
חכו בסבלנות לפריצה החדשה +LT.
עדכון: תאריך הרשמי לדאשבורד החדש הוא 1 בנובמבר (מחר) אז נתקו היום את האקסבוקס מהלייב וחכו בסבלנות לפריצה חדשה.
מומלץ לא להפעיל משחקים חדשים עם Wave 7 (כנראה כולל בדיקות נוספות=באן!).
לאלה שחשוב להם הלייב ורוצים לשחק בגל הבאנים:
יש אפשרות "להוריד" את הפריצה (מומלץ לאלה שיודעים לפרוץ בעצמם אחרת זה יעלה לא מעט כסף) ואז לעדכן לדאשבורד החדש, ועד לפריצה חדשה לשחק במשחקים רק מקוריים שיש לכם.
אני לא סתם אומר לא להפעיל משחקים עם WAVE 7, פייבל 3 וחדשים שיצאו, גם באתר xbox-scene ממליצים את אותו הדבר:
X-S Note: With the confirmation from C4E that the latest beta fall2010 dashboard has new AP2.5 checks and SSv3 with new games, we 'suggest' anyone with a modified FW stay away from the update and these new games (Fable3, ...) for now if you don't want to be part of the 'MS November 2010 BanHammer'
JTAG 360s (do I need to remind this?) should of course also not update, it will break the JTAG/SMC hack forever. You will have to wait for a new rebooter (freeBOOT/XBReboot).
בקיצור הם חוזרים על מה שאני אמרתי אז אם אתם לא רוצים להיות חלק מגל הבאנים השנה אז תתרחקו בינתיים מהמשחקים החדשים! עד לפריצה חדשה שאמורה לצאת בקרוב.
קרדיט לF*P

ציטוט ההודעה