קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] נשים ומכוניות , לא הולכים ביחד D:
    על ידי FunnyXD בפורום סרטונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-05-2010, 19:28
  2. [סרטון]חזיר ושירותים-הולכים ביחד?!
    על ידי DarkDevil בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-12-2009, 21:53
  3. [סרטון]חזיר בשרותים הולכים ביחד?
    על ידי NikeMoR בפורום סרטונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-12-2009, 22:20
  4. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 21-10-2007, 14:13
  5. מדריך להפעיל כמה מסנג'ר ביחד
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-08-2006, 02:17
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 105

מדע ואמונה - הולכים ביחד? - עמוד 4

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    האל יצר עולם ונותן לו להתנהל בעצמו, הוא משגיח בכלליות אבל לא מתערב בכל דבר.
    אתה חלק מהעולם שהוא יצר ברצון או לא, מה שתעשה היא בחירה חופשית שלך.
    אף אחד לא מנע ממך להחכים או ללמוד, המרצים שלי באוניבריסטה דתיים, אפילו חרדים בחלקם.
    כל אחד יעשה את השיקולים שלו אם להאמין באל או לא, שלב אחרי זה אם להאמין בתורת ישראל או לא,אם להאמין בישו ומוחמד כנביאי אמת או לא, בכל מקרה אני מניח שלכל מקום יש דעה, גם אם לא כולן מושלמות, גם המדע לא מושלם.
    איש איש באמונתו יחייה, אמונה מלשון להאמין, אין פה הוכחות לשום כיוון וכל אחד הישר בעיניו יעשה.
    העולם נוצר כתוצאה מהמפץ הגדול, האל נוצר כתוצאה מחולשה אנושית.

אם כל האנשים היו משכילים ועשירים ובריאים אז לא הייתה אמונה באלים כי לא היה מה לבקש, בגלל זה גם אומרים: "אתה רוצה שאלוהים יעשה את כולם עשירים"? הם יודעים שאם כך היה הדבר אז לא היה צורך באלוהים, כי זה מה שאלוהים הוא צורך וחולשה, אני צריך משהו אני מתפלל לאלוהים אני חלש אני מתפלל לאלוהים, אם זה באמת קורה (למשל: אדם לוקח תרופות ומחלים) אז אומרים: תודה אלוהים תודה לך! ואם לא: "נסתרות דרכי האל" "ומי שמת כנראה במקום יותר טוב", אז אני לא מאמין שיש איזשהו בורא שלא בא לו להתגלות ושהוא גם גזען לא קטן יש לציין (לפי כמה וכמה פסוקים), וגם אם יש- COUNT ME OUT.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

האל יצר עולם ונותן לו להתנהל בעצמו, הוא משגיח בכלליות אבל לא מתערב בכל דבר.
    אתה חלק מהעולם שהוא יצר ברצון או לא, מה שתעשה היא בחירה חופשית שלך.
    אף אחד לא מנע ממך להחכים או ללמוד, המרצים שלי באוניבריסטה דתיים, אפילו חרדים בחלקם.
    כל אחד יעשה את השיקולים שלו אם להאמין באל או לא, שלב אחרי זה אם להאמין בתורת ישראל או לא,אם להאמין בישו ומוחמד כנביאי אמת או לא, בכל מקרה אני מניח שלכל מקום יש דעה, גם אם לא כולן מושלמות, גם המדע לא מושלם.
    איש איש באמונתו יחייה, אמונה מלשון להאמין, אין פה הוכחות לשום כיוון וכל איש הישר בעיניו יעשה.
    אדם שחי חיי דת כל חייו, אולי מנע מעצמו דברים מסויימים אבל יש לו פוליסת ביטוח לעולם הבא, אם קיים כזה.
    אדם שחי חיים מחוץ לדת הרוויח בעולם הזה בטוח, ואם אין עולם הבא לא נגרם לא שום הפסד, אבל אם קיים אחד כזה הוא הפסיד ביג טיים.
    על כל מקרה, בצורה שאני רואה את הדברים אדם דתי מרוויח את חיי העולם הזה גם כן, חיים טובים יותר הם לדעתי במסגרת חיי הדת.
    אפשר לראות על פי נתונים קיימים שחינוך הממלכתי הדתי בישראל מגיע להישגים גבוהים ביחס לחינוך הממלכתי, אפשר לראות את אחוז הקצינים בצבא לעומת אחוז הדתיים בארץ ולראות עד כמה שהציבור הדתי קטן ביחס לחילוני, חצי מהקצינים בצהל דתיים.
    שוב, אני לא פוסל שום גישה, כל אחד שיעשה מה שנראה לו יותר מבחינה הגיונית.
    איזה השגים גבוההים בלימוד ממלכתי? מלמדים דת כל היום. במקום ללמד איך להיות עם ראש פתוח.

ולמה לא מלמדים על אבולוציה? למה אני לא ראיתי רב אחד שמטיף כל כך קשות כמואמנון יצחקעלהאבולוציה. ממש משתתף בדיונים על האבולוציה בדיונים מדעיים באוניברסיטאות? למה? הריי הוא צודק לא? אז למה הוא לא מציג את עצמו ואת טענותיו הכל-כך נכונות, בפניי קהל מדעי?

וזה לא רק הוא, יש עוד אחרים כמוהו,רובם ככה, כל הידועים לפחות.

One Shot - One Kill

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    איזה השגים גבוההים בלימוד ממלכתי? מלמדים דת כל היום. במקום ללמד איך להיות עם ראש פתוח.

ולמה לא מלמדים על אבולוציה? למה אני לא ראיתי רב אחד שמטיף כל כך קשות כמואמנון יצחקעלהאבולוציה. ממש משתתף בדיונים על האבולוציה בדיונים מדעיים באוניברסיטאות? למה? הריי הוא צודק לא? אז למה הוא לא מציג את עצמו ואת טענותיו הכל-כך נכונות, בפניי קהל מדעי?

וזה לא רק הוא, יש עוד אחרים כמוהו,רובם ככה, כל הידועים לפחות.
    זה לא משנה אם יש רב שאומר כך או אחרת, כי יש רב שאומר גם הפוך.
    אני אישית לא יודע אם היתה אבולוציה, אבל אני מאמין שגם אם היתה כזאת, היא התגלגלה מהשגחה אלוהית.
    אני לא פוסל אפשרות של אבולוציה או מפץ גדול, גם לפי סיפור הבריאה המופשט נברא בתחילה האור ורק בסוף בני האדם.
    כמובן שאין להבין את סיפור הבריאה כמו שהוא, שאם נקרא אותו כפשוטו לא ברור מהו יום ראשון שני שלישי ורביעי, כי כל עוד אין שמש, כיצד בכלל תגדיר יום?
    בכל אופן, התורה היא לא ספר מדע ולא ספר היסטוריה, הדברים שכתובים בתורה באים ללמד הנהגות חיים ודרך ארץ, ואין להסיק שום דבר מדעי משם.
    וזה ממש אכפת לי במה הרב אמנון יצחק דוגל, כי אני מאמין אחרת ואני לא נחשב כופר בדת, אני יכול לפרש שאלוהים ברא את העולם על פי מפץ גדול והאדם נברא מתהליך אבולוציוני והכל יהיה במסגרת הדת.
    אני מניח שדברים כמו אבולוציה לא נלמדים בבתי הספר הדתיים מאותה הסיבה שאין דיונים על פוליטיקה בבתי ספר, ברגע שיש מקום לכמה דעות, המערכת החינוכית לא יכולה לכפות על כולם ללמוד משהו אחיד.

אגב, ההישגים בחינוך הממלכתי הדתי הם הכי גבוהים בארץ, גם מבחינת אחוז הזכאיים לבגרות, ממוצע הציונים לבגרויות, אחוז המצטיינים ועוד.

xyossizx אני מצטער שאני לא מגיב להערות שלך, מהסיבה הפשוטה שאתה חושב ככה ואני חושב אחרת, ההערות האלה לא קשורות למהלך הדיון, כי אתה לא שולל שום דבר אתה מניח הנחה אחרת שגם לה יש מקום.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

זה לא משנה אם יש רב שאומר כך או אחרת, כי יש רב שאומר גם הפוך.
    אני אישית לא יודע אם היתה אבולוציה, אבל אני מאמין שגם אם היתה כזאת, היא התגלגלה מהשגחה אלוהית.
    אני לא פוסל אפשרות של אבולוציה או מפץ גדול, גם לפי סיפור הבריאה המופשט נברא בתחילה האור ורק בסוף בני האדם.
    כמובן שאין להבין את סיפור הבריאה כמו שהוא, שאם נקרא אותו כפשוטו לא ברור מהו יום ראשון שני שלישי ורביעי, כי כל עוד אין שמש, כיצד בכלל תגדיר יום?
    בכל אופן, התורה היא לא ספר מדע ולא ספר היסטוריה, הדברים שכתובים בתורה באים ללמד הנהגות חיים ודרך ארץ, ואין להסיק שום דבר מדעי משם.
    וזה ממש אכפת לי במה הרב אמנון יצחק דוגל, כי אני מאמין אחרת ואני לא נחשב כופר בדת, אני יכול לפרש שאלוהים ברא את העולם על פי מפץ גדול והאדם נברא מתהליך אבולוציוני והכל יהיה במסגרת הדת.
    אני מניח שדברים כמו אבולוציה לא נלמדים בבתי הספר הדתיים מאותה הסיבה שאין דיונים על פוליטיקה בבתי ספר, ברגע שיש מקום לכמה דעות, המערכת החינוכית לא יכולה לכפות על כולם ללמוד משהו אחיד.

אגב, ההישגים בחינוך הממלכתי הדתי הם הכי גבוהים בארץ, גם מבחינת אחוז הזכאיים לבגרות, ממוצע הציונים לבגרויות, אחוז המצטיינים ועוד.

xyossizx אני מצטער שאני לא מגיב להערות שלך, מהסיבה הפשוטה שאתה חושב ככה ואני חושב אחרת, ההערות האלה לא קשורות למהלך הדיון, כי אתה לא שולל שום דבר אתה מניח הנחה אחרת שגם לה יש מקום.
    אני מצטער להגיד לך אבל אבולוציה הוא מדע כמו כל מדע.

אפשר לצפות בו.
    אפשר להוכיח אותו.
    יש (מאות)עובדות שתומכות בו.

וזה לא כמו ללמד פוליטיקה בביה"ס...זה מסביראיך הגענו לפה, זה הרבה יותר חשוב מכל דבר אחר. בלי עבר, אין עתיד.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אני מצטער להגיד לך אבל אבולוציה הוא מדע כמו כל מדע.

אפשר לצפות בו.
    אפשר להוכיח אותו.
    יש (מאות)עובדות שתומכות בו.

וזה לא כמו ללמד פוליטיקה בביה"ס...זה מסביראיך הגענו לפה, זה הרבה יותר חשוב מכל דבר אחר. בלי עבר, אין עתיד.
    זה שקיים תהליך של אבולוציה לא אומר שהאדם בא מן הקוף.
    אני אישית למדתי בבית ספר על אבולוציה עוד כשהייתי בבית ספר יסודי, לימדו ואתנו איך חיות מסתגלות לתנאי הסביבה ואיך ע"י שינויים גנטיים נוצר מצב שהחזק שורד, מינים נכחדים וחדשים מופיעים.
    התהליך קיים ואין עניין להכחיש אותו, אבל השאלה האם זה אומר שבהכרח האדם בא מן הקוף?

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

זה שקיים תהליך של אבולוציה לא אומר שהאדם בא מן הקוף.
    אני אישית למדתי בבית ספר על אבולוציה עוד כשהייתי בבית ספר יסודי, לימדו ואתנו איך חיות מסתגלות לתנאי הסביבה ואיך ע"י שינויים גנטיים נוצר מצב שהחזק שורד, מינים נכחדים וחדשים מופיעים.
    התהליך קיים ואין עניין להכחיש אותו, אבל השאלה האם זה אומר שבהכרח האדם בא מן הקוף?
    אף אחד לא טוען שהאדם בא מן הקוף.

אך טוענים שלנו ושלקוף יש אב-קדמון משותף. למה? משום שהדנ"א שלנו דומה ב-98.9 אחוז.

ואם אתה באמת עם ראש פתוח? אתה תרצה לדעת עלהאבולוציה, ואתה תצפה בסירטון הבא שהוא רק 4:00 דקות. הסירטון מסביר טוב מאוד ל-מ-ה חושבים שלנו ולקופים יש אב קדמוןמשותף ומוכיח זאת בצורה בלתי ניתנת לעירעור.

קבל:
    http://www.youtube.com/user/thethink...13/dK3O6KYPmEw

One Shot - One Kill

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אף אחד לא טוען שהאדם בא מן הקוף.

אך טוענים שלנו ושלקוף יש אב-קדמון משותף. למה? משום שהדנ"א שלנו דומה ב-98.9 אחוז.

ואם אתה באמת עם ראש פתוח? אתה תרצה לדעת עלהאבולוציה, ואתה תצפה בסירטון הבא שהוא רק 4:00 דקות. הסירטון מסביר טוב מאוד ל-מ-ה חושבים שלנו ולקופים יש אב קדמוןמשותף ומוכיח זאת בצורה בלתי ניתנת לעירעור.

קבל:
    http://www.youtube.com/user/thethink...13/dK3O6KYPmEw

יודע מה, נגיד שיש אב משותף או מה שלא תרצה, מה הבעיה בזה אני לא מבין?

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

יודע מה, נגיד שיש אב משותף או מה שלא תרצה, מה הבעיה בזה אני לא מבין?
    אבל מזה נגיד? הסירטון מוכיח 200% מעל ומעבר שיש.

מה הבעיה? זה מוכיח שהתנך שגוי.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אבל מזה נגיד? הסירטון מוכיח 200% מעל ומעבר שיש.

מה הבעיה? זה מוכיח שהתנך שגוי.
    באיזו צורה זה סותר את התנך?
    עפ התנך האדם נברא ביום האחרון מכל הברואים, כל שיכול להיות שהוא נוצר מתהליך אבלוציוני שלקח עשרות מיליונים של שנים בין תחילת היום השישי לבין סוף היום השישי של הבריאה.
    כמו שכבר אמרתי, תיאור בריאת העולם נכתב ברמז בתורה

באיזו צורה זה סותר את התנך?
    עפ התנך האדם נברא ביום האחרון מכל הברואים, כל שיכול להיות שהוא נוצר מתהליך אבלוציוני שלקח עשרות מיליונים של שנים בין תחילת היום השישי לבין סוף היום השישי של הבריאה.
    כמו שכבר אמרתי, תיאור בריאת העולם נכתב ברמז בתורה
    אבל בתורה אלוהים הפריד אותנו מהחיות, ויש לנו אב קדמון משותף עם הקופים, איך תסביר את זה?
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אבל בתורה אלוהים הפריד אותנו מהחיות, ויש לנו אב קדמון משותף עם הקופים, איך תסביר את זה?
    אלוהים באמת הפריד אותנו מהחיות.
    אתה לא חושב שאני דרגה מעל בשרשרת המזון?
    האדם נוצר עם שכל גדול ומורכב יותר באופן משמעותי משאר בעלי החיים, יכול להיות שזה כתוצאה מתהליך אבולוציוני כזה או אחר שנעשה בהשגחתו הפרטית של אלוהים.
    ברור הרי שיש פה האנשה, ואלוהים לא באמת "נשף" רוח לתוך אדמה ונוצר אדם, שהרי לאלוהים אין גוף או דמות גוף, ואין לו ממילא פה לנשוף דרכו.
    שוב כמו שאמרתי, סיפור הבריאה כפי שמופיע בתנך היא לא עדות מדעית או היסטורית, זה משהו סיפורי כזה בשביל לתת רעיון כללי או ללמד אותנו משהו מסויים.

זה לא מדויק מה שאמרת, גם להרבה חיות יש חושים ותכונות הישרדות מעולות שאפילו לאדם אין.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    זה לא מדויק מה שאמרת, גם להרבה חיות יש חושים ותכונות הישרדות מעולות שאפילו לאדם אין.
    אוקיי זה נכון, לא אמרתי שהאדם ניחן בכל החושים ובכל האמצעים הכי משוכללים שקיימים, אבל בכל זאת תסכים איתי שיש לנו את התבונה שלבעלי החיים אין. אתם בתור אלה שמייצגים את ה"מדע" אמורים לדעת את זה בצורה הטובה ביותר, שמח אנושי מסוגל לעשות דברים ששום חייה או אפילו שום מחשב לא יכול לעשות.
    בכל מקרה, אתם סטיתם מהנושא שהתחלתי מקודם, הבאתם לי קושייה מהתנך ועל הדרך שבא ברא אלוהים את האדם, אבל בכלל דיברנו על כך שנאי לא מייצג שום דת בעולם, ושאני רק אומר שקיומו של אלוהים לא יכול להישלל ע"י המדע.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אוקיי זה נכון, לא אמרתי שהאדם ניחן בכל החושים ובכל האמצעים הכי משוכללים שקיימים, אבל בכל זאת תסכים איתי שיש לנו את התבונה שלבעלי החיים אין. אתם בתור אלה שמייצגים את ה"מדע" אמורים לדעת את זה בצורה הטובה ביותר, שמח אנושי מסוגל לעשות דברים ששום חייה או אפילו שום מחשב לא יכול לעשות.
    בכל מקרה, אתם סטיתם מהנושא שהתחלתי מקודם, הבאתם לי קושייה מהתנך ועל הדרך שבא ברא אלוהים את האדם, אבל בכלל דיברנו על כך שנאי לא מייצג שום דת בעולם, ושאני רק אומר שקיומו של אלוהים לא יכול להישלל ע"י המדע.
    מזה 'אתם'? מה אני ויוסי זה אותו בן אדם?

מדע יכול לשלול קיום של יישות אלוהית אחינו, כי זה על-טבעי והמדע לא תומך בעל טבעי.

למשל: רוחות רפאים אתה אומר שהן קיימות? אנייכול להפריך לך אותם בשניה.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

מזה 'אתם'? מה אני ויוסי זה אותו בן אדם?

מדע יכול לשלול קיום של יישות אלוהית אחינו, כי זה על-טבעי והמדע לא תומך בעל טבעי.

למשל: רוחות רפאים אתה אומר שהן קיימות? אנייכול להפריך לך אותם בשניה.
    טענה שאין לה הוכחה מדעית יכולה להחשב אקסיומה או משפט הטעון הוכחה.
    אם תרצה להפריך משפט כזה תצטרך להביא דוגמא נגדית.
    דומגה לאקסיומה : אקסיומת האינדוקציה המוכרת.

אלוהים קיים זו טענה, אם תרצה להפריך אתה תצטרך להביא לי הוכחה למה הוא לא קיים.
    באותה מידה שדים ורוחות, אם אני אומר שהם קיים הם בגדר טענה שצריך להוכיח עד שמישהו יוכיח או יפריך אותה.

דוגמא למשפט שאפשר להפריך:
    לכל X שתבחר x<0
    נפריך על ידי דוגמא נגדית :
    נבחר X=1
    1<0 וקיבלנו סתירה למשפט ולכן הוא שגוי.

זו נחשבת הפרכה מדעית.
    אם אתה יודע להפריך בצורה כזאת את קיומו של האל או את קיומם של שדים ורחות אתה מוזמן להציג את ההוכחה שלך פה.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect