|
|
אין לי מספיק מידע בשביל לענות על שאלה כזאת.
חוצמזה, מה בכלל ההגדרה של רוח? מי אמר שחייב להיות לה משקל? אולי היא באה בצורה של אנרגיה כלשהית
בכל מקרה אתה לא יכול לשלול קיום של רוח רק מפני שלא הצלחת לשקול אותה, כי כמו שאמרתי, אתה צריך להוכיח למה זה לא קיים, ולא למה אי אפשר להוכיח שזה כן קיים.
אין לרוח משקל?
סבבה, ברגע שהיא תופיע בפניי היא גם תעלם בפחות משניה אחת. כי הריי אין לה משקל נכון? אז כח הכבידה לא תקף לגבה. וכדו"א ימשיך להסתובב סביב השמש במהירות של אלפי קילומטרים לשניה והיא פשוט תשאר באותו המקום ב-ד-י-ו-ק.
One Shot - One Kill
לא אמרתי שאין לה, אמרתי שאני לא יודע אם יש לה כי לא חקרתי אותה.
בכל מקרה, אני בכלל לא אמרתי שאני מאמין בשדים ורוחות, ובכלל לא ברור ששדים ורוחות הם חלק אינטגרלי מהתורה היהודית.
הרמב"ם שהוא אחד מגדולי הפוסקים, חי לפני כ800 שנה וסבר שאין שדים ורוחות.
אנחנו דיברנו על זה שאתה לא יכול לשלול את קיומו של יישות אלוהית, ואתה באמת לא יכול.
אני יכול, אתה יודע איך? ידע - הגיון - מדע
אלה הם שלושת הדברים שאתה צריך על מנת להיות אתאיסט. אין לך אחד מתוכם? רוב הסיכויים שלך להאמין במשהו על-טבעי.
וזה עובדתי שעם השנים, ככל שאדם נעשה יותר מודע לתהליכים שקורים מסביבו, ככה הסיכוי שלו להיות דתי צנח בעשרות אחוזים.
לפי 10 שנים אחוז האתאיסטים בעולם היה כ-0.1 אחוז וכיום הוא כ-2 אחוזים.
לפני 40 שנה כ-80% מהמדענים היו דתיים או מחזיקים באמונה כלשהיא. כיום 93% מהמדענים אתאיסטים.
זהו לא רוב, זהו רוב מוחלט.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 05-11-2010 בשעה 12:25.
One Shot - One Kill
יש לי את שלושת הדברים, אבל לפעמים צריך להבין שיש דברים מעבר להיגיון ולמדע ולידע.
צריך להבין שלא הכל הגיוני מדעי וידוע.
מה אתה חושב שלא קשה לי להאמין?
זה לא דבר קל, אבל מצד שני לסמוך רק על מדע זה לא קל כי אין למדע תשובות לכל דבר.
הסיכוי שנוצר כזה עולם כמו שאנחנו חיים בו עכשיו, זה אותו הסיכוי שתחרבן פילים וסוסים, או הסיכוי שילד יצייר חד קרן וזה יצא מהנייר.
קל לך מבחינה מדעית לחשוב שעולם כזה נוצר ללא יישות על טבעית? לי זה לא קל.
גם להאמין זה לא קל, אבל יותר קל לי לחשוב ככה.
בוא תגיד לי איזה סוג ידע - הגיון- ומדע יש לך. כי לפי מה שאתה אורמר, אין לך אף אחד מאלה.
שוב, היווצרות החיים על כדור הארץ - ביו-גנזה.
והתנאים האידאלים שיש לנו? יש 20 מיליארד גלקסיות ביקום...לא לדבר על כמה מערכות שמש שיש ביקום...אז גם אם הסיכוי הוא אחד למיליארד. מתישהו זה יקרה, ואנחנו התוצאה. לא לדבר על זה שיש 48 מיליון כוכבים שיש להם תנאים אידיאלים כמו שלנו, עם אטמוספרה מיים וכו.
אז תפסיק לקשקש לי בשכל שאתה כן יודע וכן למדת, כי אתה לאלמדת.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 05-11-2010 בשעה 14:22.
One Shot - One Kill
שובאתה טועה.
התנאים שאתהמגדיר אידאלים, הם אידאלים כי אתה חיי בהם. למרות שאם אחוזייהחמצןלמשל היו גבוהים יותר? הגוף שלך היה מתאיםאתעצמו ומשם אלה היו התנאים האידאלים בשבילו.
החיים התפתחו כאשר נוצרו חומצות אמינו, ומשם חלבונים ומשם תאים פרימיטיבים אחרים שיכלו להשתכפל - ולהתאים ת'צמם - ולהתפתח.
סעמק מי אתה בכלל שתגיד שכל המדענים בעולם טועים? יש לך טענה כלשהי? למהלא מציגים אותה בפניי מדענים בכירים שחוקרים את זה?למה אין אף מדען בעולם כולו אשר מתנגד למדע הביו-גנזה? למה אני לא רואה דתי, בא לכנס מדענים ואומר את הטענות שלו אשר סותרותאת מדע הביו-גנזה? למה הם יושבים בפורומים, בישיבות,בפניי קהל של בורים שלא מבין כלום - ושמה מטיפים על אותם תאוריות.
תסלח לי - אבל אם אתה רוצה לחיות בארץ הפנטזיות שמהאתה מתעלם מכל דבר אשר נוגד את עמדתך? פייר אינוף. אבל לבוא ולטעון שזה לא הגיוני? להגיד שזה לא נכון? יש לך ממצאים בכלל? למדתי על זה אייפעם?
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 05-11-2010 בשעה 14:59.
One Shot - One Kill
איפה אמרתי שזה לא נכון?
אני כבר הבהרתי את עמדתי, מי אמר שזו לא הדרך שבא בחר האל לברוא את העולם?
אין לי בעיה בכלל עם מה שאתה אומר.
הדבר היחיד שאמרתי, שהסיכויים לביו-גנזה הזאת שלך שתתפתח לחיים שאנחנו חיים היום הם לא גדולים במיוחד, והסיכוי גדל אם יש כח עליון שעומד מאחוריי הביו גנזה הזאת.