קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה אתם עושים בזמנכם החופשי?
    על ידי S3xyMan בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 13-12-2009, 12:54
  2. פרסום שרת סוס| FreeStory השרת החופשי שידביק אתכם לכיסא!
    על ידי yarinXG בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-01-2009, 18:14
  3. [שיחרורים] יום שישי החופשי+הורדות
    על ידי SpiderPig בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-12-2007, 17:20
  4. [שחרורים] יום שישי החופשי (:
    על ידי Lior בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-10-2007, 19:51
  5. [הורדה] OpenOffice האופיס החופשי
    על ידי KaZiNo בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2007, 15:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

האוטסיידר מרצוני החופשי

ברירת מחדל האוטסיידר מרצוני החופשי

היום אני כיתה יא', הרבה מאוד השתנה מכיתה ו' לכיתה יא', השפה, האנשים, החברים, הסביבת מגורים.
    חשבתי על זה קצת, בתור האוטסיידר מרצון חופשי יכול ללכת לי דיי טוב, אני לא מראה את זה לסביבה.
    אבל בתוך תוכי אני יודע שאני פשוט כזה, בבוקר שאני רואה "חבר" אני אומר לו "מה קורה אחי?"
    אני באמת מתכוון ל-"אחי?", לא ממש, אני באמת מתכוון לזה שאני קורא לו "חבר"? לא כ"כ.
    תמיד יש לי תירוצים למה אני לא רוצה לבוא למסיבות, למה אני לא רוצה לצאת מהבית, למה אני לא רוצה לראות
    עם "האחים שלי" כדורגל כל מוצאי שבת בבית של "אחי", תמיד סיבות, סיבות, סיבות.
    פשוט התנתקתי מהחברה של "הבנים", אפשר להגיד שאני יותר מתחבר לבנות, הן טהורות, הן לא מחפשות על מה לריב.
    נכון, יש להם שריטה רצינית בראש, אבל לפחות הן יודעות לדבר ולשתף אנשים ולפתוח את הלב, ממש כמוני.
    לא אני לא מחשיב את עצמי להומו, אני נמשך לבנות בצורה מינית, אבל לפתוח את הלב אין לי כ"כ.
    סביבה מזלזלת, שאתה פותח את הלב שלך תמיד זה מתלווה באיזה גיחוך מצד "האחים שלי"
    תמיד זה מתלווה בשיתוף כל העולם ואחותו ועוד מול הפנים שלי "שמעת את ההומו הזה? ככה וככה וככה"
    אין לי בעיה לשמור עם אנשים על קשר ווירטואלי, ככה זה פחות פוגע בך, אומרים לי שאני אנוכי, כן זה נכון...
    אני דואג רק לעצמי, אבל זה קרה לאחר שראיתי איך אנשים מתנהגים כלפיי, שחושבים רק על עצמם ולא יחשבו לרגע
    אולי הוא במצוקה?, אולי צריך לעזור לו?
    אבל לא, הבנות דווקא דיי מבינות, סימן הכי קטן והן קופצות ורוצות שאני אשתף, מביאות לי עידוד מהצד.
    אכפתיות כזו, לאחר יום הלימודים הן אפילו מתקשרות ושואלות מה נסגר - פשוט מאוד אכפתיות
    מה שאין להרבה אנשים, הסביבה שלי בעיקרון אלו - משפחה, שכנים וידידות שלי.
    פשוט אני חושב שלהיות זאב זכר בלהקה של בנות זה יותר משתלם לי, אין לי עם מי לריב ובמיוחד לא על שטויות.
    נמאס לי כל בוקר לקום ולשמוע את המילה "מה קורה י'מלשין", נמאס לי !! שאנשים חושבים שהם עבריינים.
    הייתי עד לא פעם ולא פעמיים על אנשים שהחזיקו אולרים והשיא היה שראיתי בפנים שלי ילד בן 16 מכין לעצמו חשיש
    ואת האמת הוא עשה את זה טוב מאוד יחסית לגילו.
    התנתקתי מהסביבה מרצון חופשי ופשוט טוב לי ככה, זה יותר שיתוף מאשר דיון..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אני ממש מזדהה איתך...
    אני לא רואה בעיה עם זה.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

יכול להיות ש"הבעיה" שלך נובעת מכך שאתה אומר שאתה אנוכי?הרי אם זה ככה למה שלמישהו יהיה אכפת ממך אם אתה אומר שאתה אנוכי ולדואג רק לך ולעצמך מה אתה מצפה מהחברה?היום הכל הדדי,אין דבר כזה רק לתת או רק לקבל,היום אתה מקבל ונותו,נותן ומקבל.
    טבעי שהבנות יהיו יותר רגישות.
    מי שאומר לך מה קורה יא מלשין לא אומר שהוא עבריין,הוא סתם משחק אותה איזה גבר שבשתי כאפות המרחק בין האדמה לפנים שלו הם כמה סנטימטרים.
    אני במקומך הייתי משתגע שאין לי חברים,האמת אני לא רואה בהם האשמים אלא אותך (מתוך כך שאמרת שאתה אנוכי) ,אולי אם הייתי יותר "גבר" מה שנקרא עושה להם טובות מראה להם שאתה אחלה אולי הם היו מחזירים לך באותו מטבע וזה לא היה כפי שאתה מציין,אין לדעת כי אני לא יודע מה טיב היחסים בינך לבין "חברייך" (ציטוט שלך)

זוהי בדיוק הנקודה לאנוכיות, שזה הדדי, כך מתייחסים אליי אז כך אני מחזיר לחברה,
    ועוד נקודה, מי שאומר מה קורה ימלשין משחק אותה עבריין אבל הבעיה שכולם ככה וזה כבר נמאס
    אנחנו חיים בחברה של עבריניי צעצוע, לכן החלטתי להתנתק מהחברה הזו.
    כנראה שאתה לא הבנת אותי נכון, אני אומר שאני האוטסיידר בגלל שהחברה שסובבת אותי אנוכית, לכן החלטתי להיות אנוכי
    שדואג רק לעצמי, אני לא חושב שיש בזה פסול, כי בסוף מי שהכי נפגע הוא אני.
    אני לא אומר שבגלל שקניתי למישהו משהו אז הוא חייב לקנות לי, אני מדבר על דברים מנימליים, אני מבקש דבר קטן ואנשים עושים לי תנאים.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זוהי בדיוק הנקודה לאנוכיות, שזה הדדי, כך מתייחסים אליי אז כך אני מחזיר לחברה,
    ועוד נקודה, מי שאומר מה קורה ימלשין משחק אותה עבריין אבל הבעיה שכולם ככה וזה כבר נמאס
    אנחנו חיים בחברה של עבריניי צעצוע, לכן החלטתי להתנתק מהחברה הזו.
    כנראה שאתה לא הבנת אותי נכון, אני אומר שאני האוטסיידר בגלל שהחברה שסובבת אותי אנוכית, לכן החלטתי להיות אנוכי
    שדואג רק לעצמי, אני לא חושב שיש בזה פסול, כי בסוף מי שהכי נפגע הוא אני.
    אני לא אומר שבגלל שקניתי למישהו משהו אז הוא חייב לקנות לי, אני מדבר על דברים מנימליים, אני מבקש דבר קטן ואנשים עושים לי תנאים.
    אז אני חושב שזה קטנוניות משני הצדדים,עליך לגלות בגרות להראות להם שאתה שונה מהם,לאט לאט אני מאמין שזה ישתפר.
    כנראה ה"חברים" שלך הם חבורה של תינוקות שלא מבינים כלום עם החיים,עצה שלי אל תהיה כמוהם,פשוט תהיה אתה,אם תתרגל להרגל הרע הזה זה ילווה אותך לאורך כל החיים,וכמו שאתה יודע בחיים אסור להיות אנוכי כי ברגע שאתה תצטרך אנשים(ואתה תצטרך) שהיית אנוכי איתם הם לא יחשבו פעמיים ויטרקו לך את הדלתות,לכן אני אומר תהיה אתה,אל תתאים את עצמך לחברה,אלא שהחברה תתאים את עצמה אליך,אם הם יעשו את זה הם ירוויחו וגם אתה.
    אם לא?אתה תרוויח בעתיד,אני מאמין שהם יתבגרו ויבינו שבחיים זה לא ככה.(במוקדם ובמאוחר)

השאלה כמה זמן זה יקח, בחברה כזו לא נעים לחיות, זה לא יום ~ יומיים.
    וגם אין לך חוזה התחייבות שהם באמת ישתנו.
    תאמין לי שמאז שלקחתי צעד והתנתקתי מכל החבורה הזו חפשתי עוד חבורה,
    ונחש מה, ביום הראשון הסתבכתי עם מישהו, עזוב את זה שלא קרה כלום, אבל בשביל מה?
    כמו שאמרתי, להיות קצת עם בנות זה לא מזיק.
    מה לעשות, יש גברים שלא מתחברים לעולם הדפוק הזה והם לא חייבים להיות "הומואים"
    יש כאלו שמתחברים יותר לבנות, יותר רגישים, כנראה שאני אחד כזה...

אני לא שומר לי חברים ואני לא שומר לי אויבים, לכולם אני אומר שלום, תמיד אני מחייך שאומרים לי שלום.
    אני לא באמת מתכוון לחיוך, כי אני יודע שעוד כמה דקות אני יכול לריב עם הבן אדם על שטות.
    זה כבר הפך לגועל נפש, כל מילה שאני מוציא אני שוקל אותה, כל מילה שמוציאים כלפיי אני מחשב אותה כמה פעמים
    בשביל להבין את המשמעות, הוא ניסה להגיד לי משהו בזה שהוא אמר לי ככה?, הוא דיבר לא יפה?, הוא מחפש לריב איתי?..
    פשוט מאוד, תאמין לי, יש טובים ויש רעים, הבעיה שבגלל שבחורים כמוך אומרים שצריך להתגבר כולם נמצאים בחברה אחת משותפת
    ונדבקים בשטויות, אתה יודע שלא חסר ילדים טובים שנגררים אחרי עבריניי צעצוע שעושים מעשה קונדס ואחרי זה בוכים על זה..
    לא שלי זה קרה כי אני יודע שאני לא נגרר אחרי אף אחד, עוד סיבה משמעותית לקחת את הצעד ולהיות האוטסיידר מחברה שכזו.
    תמיד אח שלי מסתכל עליי (הגדול) ואומר לי תגיד, אין לך חברים?, אז אני תמיד מתרץ את זה שאין לי כח ללכת,
    והוא יודע שאני יוצא הרבה עם בנות, אבל הוא גם יודע שזה בתור ידידים בלבד ושאני לא מתכוון להפעיל את הבחור שנמצא למטה.
    בגלל זה הוא תמיד אומר לי תצא, תשחק כדורגל עם מישהו מהשכונה תכיר עוד אנשים, הייתי בסרטים האלו הרבה פעמים.

- חברים ביסודי, כולם הפכו לזבלים אחד אחד.
    - חברים בשכונה, לא פעם ולא פעמיים היה מכות.
    - חברים בתיכון, נוו..אנחנו מדברים בדיוק עליהם, העברייני צעצוע.

מה שמעודד אותי שלעולם לא מאוחר להכיר חברים חדשים, מספיק שיהיה לך חבר אחד, איתו באים עוד ארבעה חברים
    ועם העוד ארבעה באים עוד עשרה חברים, אתה מבין למה אני מתכוון חברים תמיד אפשר למצוא, סביבה טובה - קשה.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

השאלה כמה זמן זה יקח, בחברה כזו לא נעים לחיות, זה לא יום ~ יומיים.
    וגם אין לך חוזה התחייבות שהם באמת ישתנו.
    תאמין לי שמאז שלקחתי צעד והתנתקתי מכל החבורה הזו חפשתי עוד חבורה,
    ונחש מה, ביום הראשון הסתבכתי עם מישהו, עזוב את זה שלא קרה כלום, אבל בשביל מה?
    כמו שאמרתי, להיות קצת עם בנות זה לא מזיק.
    מה לעשות, יש גברים שלא מתחברים לעולם הדפוק הזה והם לא חייבים להיות "הומואים"
    יש כאלו שמתחברים יותר לבנות, יותר רגישים, כנראה שאני אחד כזה...

אני לא שומר לי חברים ואני לא שומר לי אויבים, לכולם אני אומר שלום, תמיד אני מחייך שאומרים לי שלום.
    אני לא באמת מתכוון לחיוך, כי אני יודע שעוד כמה דקות אני יכול לריב עם הבן אדם על שטות.
    זה כבר הפך לגועל נפש, כל מילה שאני מוציא אני שוקל אותה, כל מילה שמוציאים כלפיי אני מחשב אותה כמה פעמים
    בשביל להבין את המשמעות, הוא ניסה להגיד לי משהו בזה שהוא אמר לי ככה?, הוא דיבר לא יפה?, הוא מחפש לריב איתי?..
    פשוט מאוד, תאמין לי, יש טובים ויש רעים, הבעיה שבגלל שבחורים כמוך אומרים שצריך להתגבר כולם נמצאים בחברה אחת משותפת
    ונדבקים בשטויות, אתה יודע שלא חסר ילדים טובים שנגררים אחרי עבריניי צעצוע שעושים מעשה קונדס ואחרי זה בוכים על זה..
    לא שלי זה קרה כי אני יודע שאני לא נגרר אחרי אף אחד, עוד סיבה משמעותית לקחת את הצעד ולהיות האוטסיידר מחברה שכזו.
    תמיד אח שלי מסתכל עליי (הגדול) ואומר לי תגיד, אין לך חברים?, אז אני תמיד מתרץ את זה שאין לי כח ללכת,
    והוא יודע שאני יוצא הרבה עם בנות, אבל הוא גם יודע שזה בתור ידידים בלבד ושאני לא מתכוון להפעיל את הבחור שנמצא למטה.
    בגלל זה הוא תמיד אומר לי תצא, תשחק כדורגל עם מישהו מהשכונה תכיר עוד אנשים, הייתי בסרטים האלו הרבה פעמים.

- חברים ביסודי, כולם הפכו לזבלים אחד אחד.
    - חברים בשכונה, לא פעם ולא פעמיים היה מכות.
    - חברים בתיכון, נוו..אנחנו מדברים בדיוק עליהם, העברייני צעצוע.

מה שמעודד אותי שלעולם לא מאוחר להכיר חברים חדשים, מספיק שיהיה לך חבר אחד, איתו באים עוד ארבעה חברים
    ועם העוד ארבעה באים עוד עשרה חברים, אתה מבין למה אני מתכוון חברים תמיד אפשר למצוא, סביבה טובה - קשה.
    איך שאתה רוצה.
    השאיפה שלי תמיד היתה להיות המוביל,המנהיג.
    ברוך השם הצלחתי אז אני כביכול שיחקתי בחוטים,אז ככה שלא היתה לי בעיה (אני מדבר על החיים שלי עם החבריםשלי )

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

סחטאיין על הגישה.

אני עצמי סוג של מתבודד אנימניח? למרות שיש לי חברים כן.

אבל אני מדבר איתך מתבודד מאנשים מפגרים, לדוגמא כל הערסים. כל הצבועים וכל הפלצנים, בעיקר הפלצנים. אני חבר רק למי שהוא לא חרא,אתה מבין. וזה נראה לי הכי טוב.

ואתה צודק, רוב האנשים הם באמת כבר ערסים וזההכבר באמת אווירה מגעילה.

One Shot - One Kill

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

זה לא שהן אכפתיות,זה זה שהן צריכות לדעת הכל.מן רכלניות שכאלה.

איש,הידידות האלה לא יישארו כל החיים שלך,רובן יתחלפו באחרות ויהיו כאלה שפשוט יעלמו בלי שיחליפו אותן.
    אני חושב שאתה צריך להשיג לך איזה חבר שהוא באמת יהיה "אח" בשבילך ולא מישהו שאתה קורא לו "אחי" אבל לא באמת מתכוון לזה [או שאתה פשוט לא יודע\זוכר איך קוראים לו - קורה לי הרבה XD]

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    זה לא שהן אכפתיות,זה זה שהן צריכות לדעת הכל.מן רכלניות שכאלה.

איש,הידידות האלה לא יישארו כל החיים שלך,רובן יתחלפו באחרות ויהיו כאלה שפשוט יעלמו בלי שיחליפו אותן.
    אני חושב שאתה צריך להשיג לך איזה חבר שהוא באמת יהיה "אח" בשבילך ולא מישהו שאתה קורא לו "אחי" אבל לא באמת מתכוון לזה [או שאתה פשוט לא יודע\זוכר איך קוראים לו - קורה לי הרבה XD]
    בדיוק,אציין ואוסיף שברגע שלאותם הידידות שלך יהיה חבר הן לא יזכרו מי אתה ואז אתה באמת תקבל זאבטה לפנים כי אז אתה תחשוב,כל החיים היה "אכפת להן" ממני וכל החיים לי היה אכפת מהן ופתאום הם "מפקירות אותי".
    כמו שמיכאל אמר תמצא לך באמת מישהו שהוא אחלה גבר ותוכל לדבר איתו ולהיות איתו-חבר אמיתי.

לחלק מהאנשים פה נורא קשה ללא חברים, אבל אתם לא מבינים שזה לא כ"כ קשה, נכון יש כמה דברים שחסרים.
    וכמו שאמרתי קודם, חברים אפשר למצוא כל החיים, שקצת יתבגרו, לכן אני לא שומר לי אחים ולא שומר לי אויבים.

משתמש כבוד

שם פרטי
    Tony
    לייקים
    10
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    מילים כמו חול ואין מה לאכול

חברים זה לא בעיה אחי , שתדע גם לי פעם לא היו חברים עד שמצאתי את החבורה שלי שהם כאלה היו חברים שלי ממהתחלה אבל לא שמתי לב , תצמד לחברים הנאמנים שיעשו בשבילך הכל , ואלא שיעשו לך סכין בגב תתרחק מהם .
    ובנוגע הסלנג של האחים שלי , זה שטויות בכל מקום קוראים ככה , גם ברוסיה קראו למישהו בראטן - אח , בכל מדינה ככה קוראים למי שאתה מתחבר טוב למישהו ועם סתם אתה קורא לו זה טמטום ..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

לחלק מהאנשים פה נורא קשה ללא חברים, אבל אתם לא מבינים שזה לא כ"כ קשה, נכון יש כמה דברים שחסרים.
    וכמו שאמרתי קודם, חברים אפשר למצוא כל החיים, שקצת יתבגרו, לכן אני לא שומר לי אחים ולא שומר לי אויבים.
    אני רוצה לשאול אותך שאלה,תענה בכנות!
    אתה מנסה לשכנע את עצמך שזה בסדר או שאתה באמת חושב ככה?

זה בסר גמור '' אחי '' גם אני מרגישש שממש לא נוח לי בחברה שישלי בבצפר כולם שם צבועים זהכ כבר מסריח צבועים מפוזה איכס זה מגעיל אני לא חבר של ילדים כאלה כי אני ידוע שיש חיים אמיתיים עדו יותר מחוץ לבצפר נכון שבחיים האלה אי אפשר לראות את כול הילדים שרואים בבצפר אבל בחים שמחוץ לבצפר אתה לא תרגיש רע אם עצמך הנה כמו היום זרתי מהבצפר אחד הימים המגעילים שהייתי בהם ממש היה רע פשוט ישבתי על השולחן אם רגליים על הכסא שתקתי לא היה לי כוח לדבר לא היה לי כוח למצוא תירוצים היה לי יום ממש לא טוב אני אונמר תיהה עצמך תפתח רק לחברים או לאנשים שאתה קרוב אלייהם וידוע שלא יקרה כלום אם '' תפשל '' לידם . . .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,726 | הודעות: 8,198,319 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect