קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Guess who's back
    על ידי Shinx בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-12-2010, 17:30
  2. guess who's back
    על ידי clicker בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 22-05-2009, 15:12
  3. guess who's back..
    על ידי Lior בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-11-2007, 15:09
  4. 50 Cent - Guess Who's Back Again
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 13:22
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

Guess who's back. back again . . . - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

XsonicX לדעתי כל אלה שלא רצים שהתחום יתפתח והרמה תעלה - הם פשוט חסרי בטחון .
    besides, I always love a good competition

ירדן רואים שהשתפרת...פתאום כל אתרי הפורנו מקבלים רייטינג מאוד נמוך

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני נגד כל זה מכיוון שזה הורס אותנו, בסופו של דבר.
    לגבי התחרויות.. לא יודע.. אף פעם לא אהבתי תחרויות מכיוון שבכל תחרות ההנאה מעלמת, הכל נהיה לחוץ וגועלי.
    נראה אם תמשיך לדבר כך כשיבוא אומן פיתוי ויפתה את אישתך מול הפנים שלך ואתה לא תוכל לעשות כלום בעניין (זוהי דוגמה קלושה מני רבות ללמה אני נגד כל זה).

בקיצור - שימרו על התחום בסוד (למרות שזה כבר לא רלוונטי, כל מתוסכל בן 16 מכיר אותו כבר).

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחח באמת שצחקתי בכל רם...הרגת אותי עם הדוגמא.. יפה ..

אני לא מאמין שיש מישהו שיכול לקחת ממני את אישתי (שתהיה לי )
    למה ?
    1. כי אני תותח
    2. כי אם בחרתי להתחתן איתה היא מעריצה אותי
    3. כי אני ספורטאי ומיסטרי עם כל הכבוד עגלה..אני מזיין יותר טוב ממנו

הוכחתי?
    נו מה אתה צוחק עלי? חחחחח
    תכף תגיד לי שאתה מזיין מהר כדי שלא יבוא איזה אמן ויגנוב לך אותה מהמיטה..
    עם כל הכבוד לפיקאפ אל תעשה מזה יותר מדי...זה כולה גיידליינס ואם אתה לא מאמין בעצמך גם מיסטרי לא יעשה ממך כלום
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 06-11-2010 בשעה 20:04.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה

למה ?
    1. כי אני תותח

הוכחתי?
    עם כל הכבוד לפיקאפ אל תעשה מזה יותר מדי...זה כולה גיידליינס ואם אתה לא מאמין בעצמך גם מיסטרי לא יעשה ממך כלום
    אני מתה על הגישה שלך

אבל באמת, אולי כל מתוסכל בן 16 מכיר את התחום, זה לא אומר שזה ימנע ממנו לעבוד בשביל כל מי שבאמת רוצה להצליח.
    וגם אם כל בחורה בעולם תכיר את זה, זה עדיין לא ימנע ממי שבאמת יודע, משקיע ומוכן ללמוד, להצליח.

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

XsonicX לדעתי כל אלה שלא רצים שהתחום יתפתח והרמה תעלה - הם פשוט חסרי בטחון .
    besides, I always love a good competition

ירדן רואים שהשתפרת...פתאום כל אתרי הפורנו מקבלים רייטינג מאוד נמוך
    חחחח, מה קרה חזרת?
    עדין מסארג' בים?, (ד"א גנבתי תרעיון הזה ממך, פתחתי כל החופש בים היה להיט )
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

למה ?
    1. כי אני תותח

הוכחתי?
    חחחח תמשיך לשכנע את עצמך (בטוח בן 20?).

אם אתה רוצה דוגמה לכל זה לך לעזריאלי או ליכין סנטר ותראה את כל התופעה המפגרת הזאת שגברים אומרים לבחורות שם "עצרי שניה/אפשר דעה?" והן מתעלמות או שכל בחורה שאתה ניגש אליה שם שואלת אותך "גם אתה ממאפי?" אבל הלוואי ואלה היו הצרות שלנו, הבעיה היא שכבר ישנם לא מעט אומני פיתוי שגורמים לנשים נשואות לבגוד ואין חוק שמגביל את זה.. והכל הפך לתחרותי.. היום גם הטבעיים צריכים ללמוד פיקאפ כי אם הם לא ילמדו אז יבוא AFC שחידד מספיק טוב את המיומנויות שלו ויגנוב לטבעי את הבחורות שלו במקרה הטוב, את כל הכבוד החברתי שהיה לו במקרה הפחות טוב.

תמשיך לצחוק, תכלס אתה צודק, צריך להמתין עוד שנה או שנתיים עד שכל הפיקאפ-קאוצ'ינג הזה באמת יהיה בשיא שלו, בשלב הזה אני מניח שגם אתה תראה את ההשפעות השליליות של זה בחיים שלך.

אגב, אני שמח שאתה אוהב את ההומור שלי, הוא מתוחכם מאוד ורק מתוחכמים מבינים אותו xD

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

XsonicX מצחיק אותי
    כן, אתה מבכה על האגו השבור שלך שגילית שאתה לא הראשון שגילה את הפיקאפ ועכשיו כל ילד מכיר את התחום...
    והפחד שלך הוא שמישהו ייקח לך את הבחורה? זה מה שמדיר שינה מעייניך?

צוציק!

מה תגיד על תסריט מבית היוצר של ג'ורג' קוטאלי רומרו:
    אם כל אחד ידע להיות אומן פיתוי, כל אחד, אז זה רק עניין של זמן עד שתפגוש את האומן שיהיה יותר טוב ממך... לא. לא כמו שאתה חושב -
    אתה לא תרגיש את זה על ההתחלה. זה יתחיל במין שיחה אגבית בינכם שאתה תשים לב שהוא מבין באומנות הפיתוי ותציע ששניכם תצאו לסרג' ביחד.
    הוא יהיה הווינג המושלם, הוא ידע בדיוק מתי ואיך להתערב בכל סט בשביל שהבחורות פשוט יקפצו עליך ואתה תגיע לשיא מבחינת מהירות הסגירות... אבל זאת רק ההתחלה.
    מכאן והלאה הוא כבר בנה מספיק נוחות בשביל שאתה אפילו לא תשים לב שהוא מאמג לך את הבחורות.
    נראה שהן ממש רוצות אותך אבל לך הרבה יותר מעניין להיות איתו שאתה כבר לא שם לב שהן התאכזבו והלכו.
    זה אולי לא יקרה ביום אחד, אבל בלי שהרגשת הוא כבר הסיר ממך את כל המחסומים שחשבת שיהיו לך לפני שאתה מוצא את עצמך אצלו במיטה.
    התסריט הזה נראה לך כלכך הזוי?
    אתה חושב שאתה מסוגל להרים ביץ' שילד או LMR מספיק חזק בשביל לעצור את זה? או שבעצם אתה תשאל את עצמך למה מנעת מעצמך עד עכשיו?

אולי אתה צודק.
    בכל זאת, זה הבחורות שצריכות לפחד מהתסריט הזה. הן אלה שישארו עם כל הAFC שם בחוץ, לא אתה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

XsonicX - אולי הגזמתי איתך, אבל פשוט המשיך לקפוץ לי לראש אימג' של איזה בחור שמזיין מישהי ממש מהר כדי שמיסטרי לא יכנס ויקח לו אותה וזה ממש הצחיק אותי...

תראה יקירי,
    אני מבין על מה אתה מדבר.
    אבל מצד שני יש לי שריטה מאוד עמוקה שאני מאוד אוהב בעצמי, ראייה מרחבית.
    אני תמיד חושב בעיניי הכלל ולא בעיני הפרט. ולדעתי, ברגע שכולם יהיו אמנים, זה רק יגרום לנו להתפתח כחברה.
    בדיוק כמו הכלכלה. כיוסי פותח חברה ונהיה עשיר, הוא ממציא מקומות עבודה חדשים לעם, ואז אלי שהיה מובטל עד היום יוצא מהבית והולך לעבוד. העבודה של אלי היא מאוד פשוטה - הוא מכניס למעטפות מכתבים שהמנכ"ל יוסי כותב לעמיתיו.
    יום אחד אלי בא לעבודה ובטעות נופל לידיו תלוש משכורת של יוסי המנכ"ל. הוא מסתכל על הסכום ולא מאמין.
    ואז אלי אומר לעצמו "רגע, למה יוסי יכול להרוויח סכום כזה ואני עובד בשביל כמה שקלים? למה שאני לא אהיה מנכ"ל?"
    כעבור שבוע כולנו מנפיקים חברות בבורסה... (הסיפור הקצר עם המשל העמוק נכתב ע"י Xanax . אין להעתיק, לשכפל, לגנוב או לעשות בו כל שימוש ללא רשות. העבריין יתקל באמוגים לכל החיים )

ידידי,
    אל תפחד מתחרות. תמיד יהיו טובים ממך, תמיד יהיו גרועים ממך.
    זו לא אמורה להיות האינדיקציה שלך, אלא אם אתה אומר "אני רוצה להיות הטוב בעולם בתחום" - אני לא יודע כמה זה פרקטי.
    כתוב לעצמך מטרות פרקטיות, ואל תתעסק באלי וביוסי, תן להם להתפתח, אבל תמיד תדאג להתפתח בעצמך.
    אדרבא, לדעתי, כשיש את אלי ויוסי שהם רק מצליחים ומתפתחים, זה WILL KEEP YOU ON YOUR TOES מה שנקרא,
    ואתה תצטרך לשמור על רמה גבוהה ולהתקדם ולהתפתח כדי לעמוד בקצב.

peace out.
    Xan.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 07-11-2010 בשעה 06:42.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתם יודעים למה אתם כ''כ פאקינג מודאגים שתפסיקו לזיין בגלל שהתחום "מוכר לכל מתוסכל שני" (נצא מנקודת הנחה שאתם מזיינים, למרות שעשיתם עלי רושם שאתם לא)

כי כל החיים שלכם זה סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות

אני בעצמי זוכר שעשו על אקסיות שלי פיקאפ, נאלצתי לאמג לאנשים האלה תצורה עד שהם התחילו לגמגם. :]
    למרות שגם בלי זב לא היה הולך להם...מאותה הסיבה שציינתי.

איך זה יכול להיות שאני כן והם לא? במה אני יותר טוב? אני עושה יותר רוטינות? אני עושה יותר סארג'ים? אני בעל יותר DHV?

תחשבו...אולי תבינו את הבעיה של כל אחד מכם.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 07-11-2010 בשעה 11:21.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

כי כל החיים שלכם זה סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי סארג'ים רוטינות רוטינות סארג'ים סארג'ים בנות בנות פיקאפ מיסטרי
    הבאת פירוש לגבר מתוסכל ובינתיים אתה הוא זה שעבר קורס ולא אנחנו, ככה שההגדרה הזאת יותר מתאימה לך מאשר לנו.
    אני תודה לאל, מתמקד בשלל נושאים הקשורים לפיתוח אישי ולמבחר ענק של התנסויות בחיים, הרבה מעבר לפיקאפ.. בגלל זה אני לא איזה גאון כאן בפרום כי כבר יצאתי מהסרט שאתה עוד לא נכנסת אליו בכלל.

כן, אתה מבכה על האגו השבור שלך שגילית שאתה לא הראשון שגילה את הפיקאפ ועכשיו כל ילד מכיר את התחום...
    והפחד שלך הוא שמישהו ייקח לך את הבחורה? זה מה שמדיר שינה מעייניך?
    אם יבוא גבר שיקח לי את הבחורה אני אוריד בפניו את הכובע, כנראה שהוא באמת יהיה אומן אם הוא הצליח לעשות זאת.
    מה שמדיר שינה מעייני קשור לארבעה מעגלים:
    1) פגיעה אישית (כן, בין היתר מכך שיגנבו לי את החברה או שכבר יצא לי לפגוש מספר בלתי מבוטל של קנאים שהתחילו להפריע לי עם בחורות, וזה קצה המזלג רק מה שמוזר הוא שזה גם יכול לקרות לך ואתה סתם מעלים עין).
    2) הנשים יסבלו מכל זה וסלח לי, המדע של אומנות הפיתוי עשה מהנשים איזה קוף שניתן לשחק בו.
    3) הגברים שלומדים את התחום נהרסים לדעתי, בסופו של דבר, והם לא תמיד מודעים לזה בכלל! וזה הדבר האיום ביותר בעיני.
    4) מבחינה חברתית לדעתי זה ממש מגעיל שפתאום גברים ניגשים, מחטים, עוקצים והופכים גישה של מניאקים לדבר טוב ומתבקש.. לא אסביר כאן איך זה בא לדיי ביטוי כי זוהי לא מטרת הפוסט, אך כנראה שאכתוב על זה מאמר או שניים.

לא אתחיל לחפור, רק תשתדל לא להתמקד בי ומה מפריע לי אלא להיות כן עם עצמך ולהגיע להבנה, האם באמת התחום הזה כלכך יעזור לך
    בלי להזיק לך? (אתה לא חייב לענות על זה כאן בפורום, העיקר שתהיה שלם עם מה שאתה עושה).

ובטח הדבר הבא שתשאל אותי זה "אם ככה למה אתה בעצמך לומד את התחום?" כי באש נלחמים באמצעות אש, אני אדאג שהחברה הבאה שלי גם תכיר את התחום.

אל תפחד מתחרות. תמיד יהיו טובים ממך, תמיד יהיו גרועים ממך.
    הכל ייחסי
    מה שאני אוהב בך זה שאתה מנסה למצוא כיצד להסתדר ולא כיצד לריב או להשתיק את האחר, אלפא אמיתי
    אהבתי את הגישה שלך, רק אם זה מעניין אותך, חפש באינטרנט על "חשיבה מאנית" כי נראה לי שיש בך קצת ממנה וזה לא הכי טוב.

אני סיימתי, שמח שאתה איתנו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-11-2010 בשעה 20:07.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    2) הנשים יסבלו מכל זה וסלח לי, המדע של אומנות הפיתוי עשה מהנשים איזה קוף שניתן לשחק בו.
    אני ממש לא מסכימה עם זה. נשים, בדיוק כמו גברים, כלבים, או כל יצור אחר שהולך על פני כדור הארץ- הן בהחלט איזה קוף שניתן לשחק בו! אם יש לך את הכלים המתאימים, אתה יכול להשתמש בהם.
    הנשים לא יסבלו מזה, ולהפך, גם היה ת'רד על הנושא הזה לא מזמן שכתבתי בו דבר דומה- הנשים אולי יחשבו שהן נפגעות מזה שהרבה גברים לומדים איך להתחיל איתן, אבל מצד שני, במקום קצת יותר עמוק, הן יהיו מאוד מרוצות מזה. אחת הבעיות הגדולות של הרבה גברים היום היא שהם AFC's, בעלי פחד גישה מטורף, לא יודעים לקרוא IOI, ופוחדים לפעול. הם סומכים על המזל, ובשלב מסוים לא מעטים מתחתנים עם הבחורה הראשונה שמתעניינת בהם מספיק בשביל שיהיה להם ביטחון להציע לה.
    אני חייבת להגיד שיש בזה איזה מימד מדכא בשבילנו. לא רק שאין הרבה גברים שמתחילים איתנו סתם, גם אלה שכן לא עושים את זה כמו שצריך, לא יודעים לקרוא IOI או IOD ובסופו של דבר עושים שטויות.
    אני רוצה שהחבר הבא שלי יתעסק בפיקאפ, או שיהיה נאטורל. אחרים פשוט לא יודעים להתייחס כמו שצריך לבחורה.
    קצת חפרתי, אבל זה חשוב שתבין את זה. זאת אמונה מגבילה להגיד שנשים יסבלו מזה. זה פשוט לא נכון.

מעבר לזה, תחרות זה טוב, זה רק דוחף אותך להשתפר. ואני מאמינה שגם הפרסום שלו זה דבר טוב, זה דוחף את מי שמתעסק בפיקאפ באמת בשביל עצמו ובאמת נחוש להצליח, להתחדש ולשפר את השיטות שלו- מה שיעשה לכולנו טוב.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

חברים , מיצינו את הנושא. עזבו. ואולי יש לי חשיבה מאנית או חשיבה חבר'ה-מאנית או מאניה דפרסיה, העניין הוא שזה על הזין שלי וכיף לי, אני נהנה. זה העניין. לא משנה מה אומרים לך שאתה, תנסה להנות קצת ותפסיק לנתח כל דבר.

מוצ'ילד - מעניין אותי לדעת מה בחורה בת 16 עושה בפורום פיקאפ - שלחתי ה"פ.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לא דיברנו כבר על הנושא של "פיק אפ נהיה מסחרי"
    וטיילר, אני מצד אחד מסכים אם הדעה שלך, אבל נו באמת מה זה הירידות האלו

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,372 | הודעות: 8,203,965 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect