נתחיל בהתחלה.. אני בן 18 עוד חודשיים והיא בת 14 עוד שלוש חודשיים..
בלאגן.
היא מאשקלון אני קרית גת ( עשריים דקות נסיעה באוטובוס ) ..
בקיצור הכרנו במקושרים.. ניפגשנו וזה.. היה קליק...
בלה בלה אחרי שבועיים שאנחנו מכירים...היתנשקנו כבר וזה.. אני יודע שהיא קטנה אבל היתאבתי בה.. מאווד וגם היא בי...
מישתדלים לשים זין על כולם ... אבל חברים שלי צוחקים עלי אומרים לי פדופיל יענו בצחוק כזה אבל זה עוקץ!
ולה חברות של חברות כזה אומרים שהיא שרמוטה בגלל שהיא יוצאת עם מישהו מכיתה יב'.. ( שהיא כיתה ח' )
אבל היא אוהבת אותי מאווד ואני אותהה.. חברות שלה חושבות שאני רוצה אותה בישביל לגעת בה וזה.. וזה לא נכוןןןן זה פשוט לא נכון אני ממש לא רוצההה! לא בישביל זה אני איתה......
דיברתי עם כמה חברות טובות שלה שלא האמינו לי שאני אוהב אותה וחשבו שאני רוצה אותה רק בישביל חירמונים....
והסברתי להן שאני אוהבב אותה ושינסו לדבר עם חברות של חברות וזה... להסביר להן...
הם אומרות שזה מוזר להן שילד בעיתה יב' יוצא עם ילדה כיתה ח'... אומרות שאם זה לא בישביל לגעת בה אז בישביל מה... לא מבינות שאני אוהב אותה מאוודדד.. הן אומרות שהיא תמימה ושהיא לא יודעת מה טוב לה.. כולי קריזות כבר.. רבתי עם אמא , אבא אחי ושתיי האחיות שלי ביגלל זה.. כועסים עלי ואומרים לי שהיא קטינה .. אבל אני אוהב אותה אוהב כלכך!!
לא יכול בילעדייה...
אני מישתגע מהמחשבה שחושבים שהיא שרמוטה בגלל שהיא יוצאת עם מישהו שהיא אוהבת.... אז מה.. כולה 4 שנים.. מה בגלל שהיא ככה קטנה אני יזור ת'אהבה הזאת לפח?? עד שמצאתי מישהי שאני אוהב באמת ושהיא אותי?!...
אף אחד מהמישפחה לא רוצה לדבר איתי.. ואנחנו מישפחהה ממש מגובשת ממש אבל.. וקשה לי.... אני לא יודע מה לעשות....
איך אפשר לסדר את זה שכולם יבינו.. מה שאני יוצא איתה אני צריך להרים שלט גדול "אני אוהב אותה" ?!?!....
אני לא מיתבייש בזה שאני יוצא עם ילדה בכיתה ח'... אין מה לעשות אני אוהב אותה...
כואב לי פשוט כואב לי אני שבור מיזה שהיא צריכה ככה להיות כל יום.. שחברות שלה חושבות שהיא שרמוטה..
מילא עם באמת הייתי רוצה אותה בישביל לגעת בה.. אבל לא.. אני לא איתה בישביל משהו כזה.. אני איתה כי אני אוהב אותה..... ♥

ציטוט ההודעה