כרגע יש לי ספק כוח בעל הספק של 480W, הוא עושה רעשים איומים גם אחרי שניקיתי אותו ואני רוצה להחליף אותו.
לפי מה אני בוחר ספק מתאים למחשב שלי?
תודה.
כרגע יש לי ספק כוח בעל הספק של 480W, הוא עושה רעשים איומים גם אחרי שניקיתי אותו ואני רוצה להחליף אותו.
לפי מה אני בוחר ספק מתאים למחשב שלי?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 10-11-2010 בשעה 00:18.
|
|
זה תלוי איזה רכיבים יש לך במחשב שאתה רוצה לשמור עליהם...תקנה ספק גנרי ורגיל והוא לא יתן לך הגנה על המחשב
שלא נדבר על כל מיני בעיות של זרמים גבוהים או נמוכים מדי..
אבל תשקיע עוד קצת ותקנה ספק של ZALMAN או thermaltake ואתה תהנה מספק שיאריך לך שנים ויגן לך מכל מיני בעיות מתח למיניהן..במיוחד הפסקות חשמל..
כמובן שזה גם פוקנציה של כסף
אחר כך יש לך את העניין של כמה מתח אתה צריך..וזה לפי החוזק של המחשב..היום רוב המחשבים עובדים יפה עם 500 ו 600 וואט..
וזה גם אפילו יותר מדי בשבילם, אבל כדי שיספקו אותך לעתיד..זה לדעתי הכמות שמספיקה
דרך אגב בנוסף למה שאמרתי למעלה..ספק ממותג לא מוכר גם עלול לרמות אותך בכמותה הוואט שלו..ולא תקבל באמת 500 או 600 אלא קצת פחות
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 08-11-2010 בשעה 23:32.
הבנתי...אתם יכולים להמליץ לי על ספק טוב בתקציב של 150 שקל?
יש לי מעבד ליבה כפולה E6420 2.13Ghz
כרטיס מסך Gforce 7600GS
אין ספקים טובים ואיכותיים במחיר הזה,תנסה לגייס עוד קצת כסף.
יש לך מחשב פשוט שלא צורך הרבה חשמל וספק כוח זול (וג'ינרי) יספיק לך
אבללל כמו שאמרו לפני הוא לא מספק הגנות שספק כוח איכותי מספק(תעשה את החישוב שלך)
אם אתה יכול להעלות את התקציב לאיזה 350 שקל אפשר להביא לך ספק כוח ממש טוב ואיכותי שיהיה איתך הרבה שנים טובות
וגם אם תיקנה מחשב חדש/תשדרג כרטיס מסך הוא עדיין יהיה טוב
או שאתה יכול ליקנות את הספק הזה
http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap&lang=he
שהוא קרוב לתקציב שלך, נכון שהספק של חברה טובה אבל הוא לא ספק כזה טוב(אפשר להגיד שהוא "חצי ג'נרי") אבל הוא עדיף בהרבה מספק ג'נרי
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה משקיע 70 שקל יותר וקונה את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~SS-350ET~24~0.htm אתה לא צריך יותר מזה למחשב החסכוני שלך.
ולא אל תאמין למספרים זה 350 שיכול להחזיק גם מחשב פי שתיים משלך!
בכל מקרה הבחור פפסי צודק טרמלדרק וזלמן (שרק השבוע נשרף לי ספק 600W שלו מהסוג הכי יוקרתי שלהם שיש לו בקושי שנה עבודה חארות!) לא בדיוק נחשבות איכות בלשון המעטה הכי טובים שאני עובד איתם ומוכיחים את עצמם שוב ושוב זה היה CORSAIR וSEASONIC מ ENERMAX לא התלהבתי וזה רק בגלל העלויות הדי גבוהות שלהם כשבתאכלס אין הצדקה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 09-11-2010 בשעה 22:21.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
למרות שכבר אמרתי קודם אבל אתה כנראה פספסת אז אחזור על עצמי ביתר בהירות.
אמרתי שרק ENERMAX יקרים לעומת מה שאתה מקבל מ SEASONIC לדוגמא שהם זולים ומעולים כנ"ל CORSAIR שהם לא הכי זולים אבל גם מעולים לא פחות (SEASONIC מייצרים לCORSAIR את הספקים) רק ENERMAX יקרים לעומת מה שהם מציעים ולא דיברתי על האיכות כאן מבחינת ENERMAX אלא רק מבחינת העלות מול תועלת שטובה יותר אצל החברות השניות שהזכרתי כאן. וכמובן שאין ספק שהן החברות הטובות בתחום.
והכל בניגוד לזלמן וטרמלדרק כמובן שממש לא אהבתי את המוצרים שלהם!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי PePSi; 10-11-2010 בשעה 00:19.