מי ששיחק, שווה לי להוריד\לקנות את המשחק?
וגם איך העלילה בו? והמשחקיות?
מי ששיחק, שווה לי להוריד\לקנות את המשחק?
וגם איך העלילה בו? והמשחקיות?
Dude Generator -
Generats the Dude inside
|
|
אני שיחקתי ולדעתי זה משחק מעולה!! הוא מגוון יש בוסים יפים עם דרכים שונות איך להרוג אותם... לא עוברים אותו ביום...יש מקומות שצריך לחשוב בהם גם.. לא סתם להרוג מפלצות בלי סוף... יש מתקפות יפות ונשקים נחמדים... העלילה סבבה לגמרי וגם ההתפתחות שלה במהלך המשחק... בקיצור אני הייתי ממליץ לך להוריד(אין טעם לקנות כי זה לא כמו CALL OF DUTY BLACK OPS נגיד שאם לא תקנה לא תוכל לשחק בMULTI PLAYER המקורי...)
נ.ב אם אתה יודע מה זה GOD OF WAR(משחק אחד הטובים!!) אז DARKSIDERS זה בסגנון
נערך לאחרונה על ידי anton571; 09-11-2010 בשעה 07:37.
אם אני מוריד את המשחק אז אני יוכל לשחק בmultiplayer שלו (אם יש בכלל)?
אני צריך להכניס סיריאל שאני מתקין את המשחק?
Dude Generator -
Generats the Dude inside
אף פעם לא שמעתי עליו.. על מה המשחק?
אני לא יודע מה עם SERIAL מה שיש לי היה בלי.. גם אם צריך לא נראלי שבעיה למצוא... ולא ראיתי MULTIPLAYER במשחק..
במשחק Darksiders המלחמה בין גהינום וגן עדן פרצה, והממלכה השלישית, בני האדם, בדיוק במרכז.
לפני שנים רבות, גן עדן וגהינום קיימו "חדל אש", ושני הצדדים הסכימו שהשלום ישאר עד שהחותמת השביעית תשבר, החותמת שנקבעה על ידי המועצה החרוכה (The Charred Council). כאשר המלחמה פורצת, War, אחד מארבעת הפרשים של האפוקולויפסה, עולה על פני כדור הארץ כדי להחזיר את השלום ולהביא את שני הצדדים לצדק. כאשר War נלחם בכוחות גן עדן וגיהנום, כוח דימוני אכזרי פורץ ממתחת לפני השטח, ומביס את אחד אלופי גן העדן, Abaddon. בתהליך זה, War מגלה ששלושת הפרשים האחרים לא זומנו לכדור הארץ, ומשהו לא נראה כשורה.
אחרי ש War נשלך חזרה למועצה, הוא מואשם שהביא את האפוקוליפסה כמוקדם מהמתוכנן, וגזר דינו מוות. War מבקש הזדמנות נוספת לחזור לכדור הארץ ולהחזיר את השלום על פני אדמות. המועצה, מסכימה.
*קרדיט לפורום אחר*
אני מוריד עכשיו CoD : BO ואז אני מוריד Darksiders .
לפי הסיקורים / סרטונים / ציונים מאתרים של משחקים כמו : Gamespot . ראיתי שהמשחק ממש טוב .
אני חושב שכדאי לך להוריד , ולך תדע אולי יוציאו בקרוב קראק לmultiplayer .
אמרו לי שאני צריך להגיע ל-150 הודעות 0_0 אז אם אני ירשום פה זה נחשב??