אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין win7.
אבל ממש לא בא לי להתקין את כל המשחקים והתוכנות מחדש.
אם אני עושה גיבויי לרג'יסטרי, וכל התוכנות והמשחקים מותקנים על דיסקים D וE, אם אני אשחזר את הרג'יסטרי אני לא אצטרך להתקין הכל מחדש?
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין win7.
אבל ממש לא בא לי להתקין את כל המשחקים והתוכנות מחדש.
אם אני עושה גיבויי לרג'יסטרי, וכל התוכנות והמשחקים מותקנים על דיסקים D וE, אם אני אשחזר את הרג'יסטרי אני לא אצטרך להתקין הכל מחדש?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
לא כולם יעבדו!
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אין דבר כזה חבר יקר..
פירמוט משמעו לשבת יומיים ולהתחיל לשחזר הכל..
מה שכן אתה יכול לשמור את את התיקיות של השמירות שלך ואז לא תאלץ לשחק את כל המשחק מהתחלה (לא כייף, מנסיון)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא ממש ככה אורי
C:\Documents and Settings\----Your User-----\Application Data
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני אומר לך מניסיון אם הוא ינסה לגבות כל נתון שקשור לריגסטרי הוא יפרמט עוד פעם בדיוק חודש מהיום זה רק עושה בלאגן..
עזוב שיש אלפי אלפים רצועות קוד בריגסטרי וצריך לנפות אותם בפינצטה..
עם כל הכאב ראש הזה כבר עדיף להתקין הכל מחדש
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
טוב נו, אולי סופ"ש הבא נשב ונתקין הכל מחדש.
חבל, חשבתי שאולי יש איזה קיצור דרך
תודה על העזרה!
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין