היי אנשים, אני חוזר לשחק את ה-MMO האהוב עליי ותהיתי אם יש מישהו שמבין קצת בעניין ויכול לעזור לי לשפר\לתאם ובכלל לבדוק לי את המפרט של המחשב שבניתי. אין לי תקציב מוגבל אבל אני מעדיף לשמור על מחיר יחסית נמוך.
המשחק שאני משחק (ולמענו בונה מחשב חדש בעיקר) הוא World of Warcraft המוכר. המחשב הנוכחי שלי די מיושן ולמרות שהוא קיים כבר 5 שנים מריץ את וואו בצורה סבירה לרוב, אבל הוא קורס ולא מריץ אותו באיכות הגבוהה ביותר וכדומה. אני מתכנן לקנות מחשב שיוכל להריץ את וואו על הרמה הגבוהה ביותר (רזולוציה קצת פחות משמעותית לי) מבחינה גרפית בלי שום בעיה בשום סיטואציה (לבקיאים: גם לא בלב דאלארן ב-8 בערב וגם לא ברייד הכבד ביותר).
בעיקרון, כל שיפור במחיר נמוך, או חיסכון משמעותי בלי לפגוע ברמה הכללית יועיל.
כמו כן, עצות (לגבי מה מיותר ומה אפשר להוסיף) ותיקונים (צ'יפסט או ספק כוח לא תואם, מאוורר לא תואם, מארז לא תואם, לוח אם לא תואם וכדומה) יוערכו
בנוסף, אשמח גם לעצות לגבי המסך, המארז, המאוורר והדיסק הקשיח (למרות שהם לא נוגעים ישירות למשחק על פי רוב).
אני מתכנן לקנות את המחשב ב-KSP סניף תל אביב, כך שאם אתם ממש משקיעים אתם יכולים לבדוק מה יש להם להציע בחנות אונליין.
מעבד:
Intel - Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray
לוח אם:
Asus - P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E
זכרון:
Kingston DDR3 1600MHZ - 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel (6 Giga total)
כרטיס מסך:
Asus - HD 5770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E
דיסק קשיח:
Western Digital - Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS
מאוורר:
Zalman - CNPS9900A LED
ספק כוח:
Corsair - TX 650W Active PFC 12cm Fan
מארז:
Thermaltake - SopranoRS 101 Mid Tower Series Black Case (No PSU)
מסך:
LG - LG W1930S 18.5'' LCD 5ms 1:30000 VGA WideScreen Black
(בנוסף אני קונה את העכבר STEELSERIES - World of Warcraft MMO Gaming Mouse, אחרי הכל הוא עוצב למשחק שאני משחק)
כמו שאמרתי כבר, אין לי תקציב אז אין בעיה לשפר אם יש שיפור שימושי, אבל אני משתדל לצמצם
תודה מראש - אפרו.

ציטוט ההודעה