אוקיי, יכל להיות שלכמה אנשים פה בפורום נוצר הרושם שהתנשקתי והתמזמזתי - אבל לא.
שאלתי כמה שאלות על מיזמוזים בגלל שחבר שלי ביקש ממני, וזה יצר את הרושם שאני לא בתול שפתיים - אבל מה זה פאקינג משנה?????
אני - סגרתי - KC - ראשון - שלי - מאז - הפיקאפ - ובכלל בחיים!
אוקיי, אז זה פאקינג הלך ככה..
חופשה עם המשפחה לים המלח, מלא זקנות, חוסר סטים מוחלט.
בערב הראשון לא היה כלום.
בערב השני הצלחתי לקבוע פגישה עם שתי בחורות נחמדות בהופעה המסכנה של הצוות בידור - כבר חשבתי על מקום לבודד ואפילו לכחתי מסטיק, אבל כמובן כשמצפים, הכל מתפקשש - יצאתי עם DLV אני לא אפרט למה ואיך
קיצר יום אחרון, אני מבואס, אנחנו הולכים עוד שעה הביתה!
אמרתי לעצמי - יאאלה ביקור אחרון בבריכה.. ו בוםםם!!! אני רואה שתי בחורות חדשות בבריכה אחת HB7 בת 22 והשניה HB8 בת 18
חשוב לציין שאני בן 15! אבל נראה בן 17 חח..
פתחתי בפתיח סיטואציה ביחד עם עוד חבר שרק קפץ על ההזדמנות לנצל את הסט שאני פתחתי
למזלי, הוא לא היה AFC לגמרי
הקיצר הוא שתוך כמה דקות של שיחה, אני, חבר שלי, ושתי הבנות יושבים ביחד ושותים בירה
בקטע הזה הבנתי שאני חייב לנצל את ההזדמנות ולסגור KC
ואני עוד מופתע מעצמי כי היא אמרה שהיא הולכת למסיבה של חבר שלה יום למחורת - סימן שיש לה חבר!!
אבל מה? בכל זאת סגרתי!
אחרי כל הנאגים והDHV הלכנו לחדר אוכל לארוכת צהריים ובניתי נוחות..
יכל להיות שזה הגיים שלי שהוא טוב, או שהיא סתם חרמנית - מה היא אומרת לי?
"אני הולכת שניה לכחת את הכדורים שלי" אני: "איזה כדורים?" היא מחייכת ואומרת לי: " אני לוקחת כדור נגד הריון"...(!!)
לאזעזל למה אני בתול - הרגשתי ממש פיספוס על כך שלא ידעתי איך להוביל את הסיטואציה לסקס
הקיצר הוא שאחרי רבע שעה של אכילה, אנחנו מחליטים להכנס קצת לים עצמו (ים המלח)
בקטע הזה לקחתי את חבר שלי בצד ואמרתי לו שאני הולך לבודד אותה ולהתנשק איתה - הוא התעצבן עליי ואמר לי שהוא רוצה אותה בעצמו
אבל בגלל שאני הפיקאפר פה ולא הוא - אז כמובן שבסוף, אני נישקתי אותה..
זה הלך ככה: אנחנו מגיעים לחוף - היא אומרת " בוא נשכב על איזו מיטה פה" (היו שם מיטות) אני: איזה ראש כחול יש לך" חח
הקיצר שכבנו, דיברנו קצת, ואז הרגשתי שהינה, זה הרגע לשים סוף לביתולין המזדיין שלי - קיבלתי פיק ברכיים והרגשתי שאני לא יכל לזוז
ממש נכנסתי לפחד על זה שאני לא יודע מה עושים ואין לי ניסיון בנשיקות!!
אבל אז אמרתי לעצמי: "לאזעזל!!!! אני לא אתן לאיזה תכונה מפגרת שיש לי במוח, לעצור אותי מלהתקדם - יש אנשים שרוצחים, מתאבדים, מתענים, ואני?? אני הולך להשתפן ולא לנשק את הבחורה הזאתי??? - לא!!!!!!! אני לא משתפן!!!"
באתי אליה ואמרתי לקבוצה: "אני לוקח לכם את לילך (שם בדוי) לכמה דקות"
הופתעתי שלילך יש באה איתי בלי שאלות
שתבינו, אני בתול שפתיים, אבא שלי דתי, והיתה תקופה שבגללו לא ידעתי מה זה בנות, המקום היה ממש לא מבודד, ולא הכרתי טוב את השטח שם.
מאז שבודדתי אותה לא כל כך ידעתי מה לעשות (זה היה אחד הבידודים היחידם שעשיתי בנתיים) אבל בכל זאת ניסיתי לאלתר..
לקחתי אותה תוך כדי שאני מזבל לה את המוח עם איזה סיפור, הגענו לפינה רחוקה בחוף, עשיתי לה את הרוטינה של ה"כמעט נשיקה" - (עשיתי את הרוטינה בצורה עלובה - מה שפיצה על זה היה שבניתי ערך ממש טוב עד כה)
ואז זה קרה, התנשקנו, היא זרמה, זה היה בערך שלוש ארבע שניות, (שתבינו שבישבילי זה כל העולם).
הפסקתי את הנשיקה כי לא ידעתי איך מתנשקים וזה היה קצת מביך בישבילי.
אחרי הנשיקה, הערך שלי בעניה, ירד - כי הייתי גרוע...
אבל לי, זה פאקינג לא משנה! השגתי את משרציתי, למרות כל הפחדים והמכשולים, סגרתי KC! עכשיו אני הולך להשקיע בפיקאפ עד שיצא לי עשן מהתחת..
חח אני קצת חופר אבל: ייייייייייישששששששששששששש!!!!!!!!!
לשיפור: לדעת לנשק יותר טוב ולא לפחד בשום מצב.
תתנו לי להשתפר בזכותכם ותבקרו אותי על ימין ועל שמאל: מה הייתי יכל לשפר ומה עשיתי טוב, ואם טעיתי אז איפה ומה היה "לא נורא":
היה כיף לדווח...

ציטוט ההודעה