נכתב במקור על ידי Royal Flush לא טוב לך? אתה יכול ללכת לגור באיראן. שבת שלום! למה איראן? קנדה אחלה מקום ובכיף אני עובר לשם בגיל 18
שבת שלום
נכתב במקור על ידי Alpha. למה איראן? קנדה אחלה מקום ובכיף אני עובר לשם בגיל 18 אז זדיין לי מהאשכול
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי דובדבן נוב 05 כבוד עד המוות
נכתב במקור על ידי SkyAgric אז זדיין לי מהאשכול סליחה סליחה מר פטריוט
שבת שלום אנשים יקרים
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Alpha. סליחה סליחה מר פטריוט חבל שאותך לא חתפו ואת גלעד כן
נכתב במקור על ידי SkyAgric חבל שאותך לא חתפו ואת גלעד כן שישאר שם, אתה חושב שבא לי למות בפיגוע רק בגלל מישהו אחד? במלחמה צריך להקריב אנשים חביבי.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 12-11-2010 בשעה 18:49.
נכתב במקור על ידי SkyAgric חבל שאותך לא חתפו ואת גלעד כן כאילו הכרת את גלעד
נכתב במקור על ידי PsyTrance כאילו הכרת את גלעד לא אישית אבל אני מקיר מאות כמוהוא מאות כמהוא שירתו איתי ככה שאני יודע על מה אני מדבר
נכתב במקור על ידי SkyAgric לא אישית אבל אני מקיר מאות כמוהוא מאות כמהוא שירתו איתי ככה שאני יודע על מה אני מדבר כמוהו? תסביר.
נכתב במקור על ידי PsyTrance כמוהו? תסביר. חיילים ששומרים עלך בלילה בזמן שאתה ישן בשקט ולא חושב על כלום
נכתב במקור על ידי SkyAgric חיילים ששומרים עלך בלילה בזמן שאתה ישן בשקט ולא חושב על כלום "לא חושב על כלום" אני אפילו לא אענה לך.
נכתב במקור על ידי PsyTrance "לא חושב על כלום" אני אפילו לא אענה לך. למה שאתה בבית אתה חושב על ביטחון המדינה כל רגע? אתה עושה שמירות בבית? אתה יכול להיפגע בכדור או פצ'מר בבית (נו בב'ש מכדור כן) אבל אתה לא מסכנה תמידית
נכתב במקור על ידי SkyAgric למה שאתה בבית אתה חושב על ביטחון המדינה כל רגע? אתה עושה שמירות בבית? אתה יכול להיפגע בכדור או פצ'מר בבית (נו בב'ש מכדור כן) אבל אתה לא מסכנה תמידית אני הקצין ביטחון בבית. עושה שמירות כל ערב, מתחלף עם אחי לפעמים.
נכתב במקור על ידי PsyTrance אני הקצין ביטחון בבית. עושה שמירות כל ערב, מתחלף עם אחי לפעמים. לא ידעתי שאלי יצפן רשום בפורום
חוקי הפורום