|
|
אתה שאלת לדעה שלי, לא ביקשת שאני אביא הגדרה ממילון.
בשבילי, אם אני מאמין במשהו אז אני בוטח בו במאת האחוזים.
בואו ננסה לחזור לנושא, אז לפי הדברים שאמרתי, יש אלוהים?
אני לא מאמין שיש, אם היה כבר היינו יודעים, אבל כל הרבנים אומרים שהוא יתגלה רק אחרי שאנחנו נחזור בתשובה.
אלוהים משחק איתנו בכבוד? אוקי. "אלוהים, אתה רוצה שאני אחזור בתשובה? תתגלה קודם!".
תקשיב, אמונה הוא דבר שאי אפשר להוכיח, דוגמה: אדם דתי מאמין שהמשיח יבוא, הוא לא יכול להוכיח את זה, הוא יכול להגיד אבל ההבדל בין להגיד לבין להוכיח- שמיים וארץ.
ושוב האנלוגיה שלך לא נכונה, אתה משווה אמונה להצלחה במבחן לבין אמונה לכוח עליון המשמעות היא שונה, אני למדתי משמע אני מאמין שאני אצליח במבחן או אם לא למדתי אני מאמין שאני אכשל, כאן זה יותר: אני חושב שאני אכשל,
אני מאמין בה', למה? כי הוא ברא את העולם? איך אתה יודע שהוא ברא את העולם? התורה אומרת לי, מה זה התורה? דבר האל, איך אתה יודע שזה דבר האל? התורה אומרת לי. אתה מבין? אתה לא יכול לעשות משהו כדי להוכיח את האמונה הזו. (אתה מוזמן לנסות אני יותר מאשמח)
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
בגלל זה אני מאמין בעצמי, גם כשאני נכשל אני ממשיך להאמין בעצמי. אין לי דבר אחר להיאחז בו מלבד עצמי, אתה לא חושב ככה?
לילה טוב.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 13-11-2010 בשעה 02:47.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
"אין דבר כזה שבן אדם חי ללא אמונה, ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל אפילו לדעת שאתה חיי זה אמונה.."
ברכותיי !
צוות ההנהלה הגבוה של אטרף שמח להודיע לך שזכית בתגובה הכי לא הגיונית מאז ומתמיד!
יונת דואר תשלח אליך בזמן הקרוב עם הפרס שלך - שוקולד!
לצוות אטרף אין שום אחריות במקרה שהשוקולד פג-תוקף ואינו ראוי למאכל.
One Shot - One Kill
טוב...אתה כנראה לא מבין מה בדיוק היה המסרשל ההודעה שלי אם אתה מגיב ככה...
ומה אתה חושב? שאתה בא לפה והנה אוהו, מי זה?! אלעד הר-צ-י-נ-י?!?! אויי ויי כולם להזהר, מהטירוף שנוזל ממנו.
One Shot - One Kill