אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
עוד לא התווכחת איתי
בתור משהו שלומד כבר שנתיים את נושא האבולוציה. בתור משהו שחקר באופן עמוק את נושא המפץ הגדול. ובתור משהו שלא מאמין באלוהים.
יש לך את המילה שלי, שבסוף דיון איתי, אתה חוזר בשאלה
יש לך את הביצים לזה? יש לך את האומץ לשים על המוזניים את האמונה שלך? פתח אשכול, בו תרשום שרק לך ולי מותר להגיב, ותתחיל בטענת פתיחה שאליה אני יהיה חייב לענות ומשם לפתחאת הדיון.אבל כל זה רק אם יש לך את האומץ בפעםה ראשונה בחיים שלך, לשים רגע את האמונה בצד, ולהתחיל לחשוב בהיגיון.
אם לא? אז אתה סתם עוד מאמין עיוור ללא תועלת. מה אני אעשה, אתה יודע שזה נכון.
One Shot - One Kill
מה? לא היה שום הגיון במה שרשמת, כמו שהד"כ אני מניח...
קיצר מהאתה רוצה? אתה כל כך בטוח בעצמך? פתח אשכול, בינתיים אני הוא זהשמתמודד עם המציאות ואתה זה שחיי בעולם הפנטזיות.
אתה אומר שלמדת כימיה בטיכניון? אבל אתה טוען ש'מדע' זה רק השארות....רמת ההגיון? אפס.או שאתה שקרן או שאתה פשוט לא מבין כלום, תחליט.
One Shot - One Kill
חח אני עדיין לא מאמין שהוויכוח הזה לא נגמר.
ההסתברות לטובתי, המוטציות יכולות לקרות ולהתפתח למספר אפשרויות שהוא לא בר מנייה (לגוגל את המושג "בר מניה")
ולכן כל מספר סופי של שנים שביא לי שהעולם קיים, הסיכוי שתקבל את העולם שלנו (זאת אומרת, איך שהוא כמו שהוא היום בידיוק) הוא 0 בידיוק, מהסיבה שכל מספר סופי מתוך משהו שאינו בר מניה הוא 0.
ולא היה לי כח את כל הדיון שהתנהל פה, אבל ראיתי איזכור לכך שלא משתמשים בדברים לא מוכחים במדע וזה שטויות.
כמו שאמרתי כבר, הרבה דברים במתמטיקה, בפיזיקה ובמדעיים בכללים נבנים על תיאוריות גדולות.
החל ממשפטים במתמטיקה כמו: אקסיומת הרצף, הלמה של צורן, ועוד רבים. (קרי למה או אקסיומה)
תיאוריות בפיזיקה כמו: תורת המיתרים, המפץ הגדול, ועוד.
אז נכון שזה לא תיאוריה שאנחנו משתמשים בה ביום יום, אבל תסכימו איתי שתיאוריות כאלה הם לא מוכחות, לא כמו משפט פיתגורס או משפטי חפיפה במשלוש.
זה תיאוריות מבוססות אבל עדיין תיאוריות.
מצטער דניאל אבל אתהלא מבין איך האבולוציה פועלת.
היווצרות כוכבים המדע יכול להסביר - לא צריך יוצר.
חיים -לאצריך יותר
אבולוציה - לפי דעתך צריך יוצר. אבל רק בגלל שיש לך חורים בידע שלך בנוגע לאבולוציה, לולא היית לומד על הנושא תאמין לי שהיידת יודע שלא צריך יוצר בדיוק כמו שאני יודע
One Shot - One Kill