קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] עם חברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-07-2008, 04:57
  2. [פריקה]בעיה אם חברה שלי
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-03-2008, 22:45
  3. [בעיה]אם חברה שלי
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-03-2008, 21:33
  4. בעיה עם חברה שלי לשעבר...
    על ידי Anonymous בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 12:46
  5. בעיה עם חברה שלי...מין קנאה קטנה שמפריעה לי
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 29-06-2006, 20:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

בעיה עם חברה שלי (18)

Unhappy בעיה עם חברה שלי (18)

שלום
    אני לא יודע אם יש שזוכרים אותי אבל כבר פתחתי אשכול על מה שקרה עם חברה שלי אבל אני פשוט לא מוצא אותו.
    אז אחרי כל מה שקרה (באשכול הקודם) קרה משהו שרמס הכל.

אתמול בבוקר אני מקבל טלפון בסביבות 11 וחצי,זאת הייתה חברה שלי ולא שמתי לב שהיא התקשרה,אוקיי אחרי זה שמעתי צליל של הודעת sms אז ראיתי שהיא רשמה "מאמי דבר איתי בהקדם אנחנו צריכים לדבר" אוקיי כבר מפה הבנתי שמשהו לא בסדר.
    בהתחלה ניסיתי להתקשר אלייה והיא לא ענתה (היא הייתה עסוקה או משהו) ודיברתי איתה בהודעות,לקח לי לשכנע אותה קרוב ל 4 שעות מה קרה ושתספר לי אבל היא רק דיברה מוזר ולא רצתה להגיד על מה...אוקיי התחלתי כבר להתעצבן כי זה לא פעם ראשונה ולא פעם עשירית שהיא עושה לי סרטים כאלה על דברים מוזרים והיא אפילו לא אומרת לי על מה.
    סבבה היא סיימה את העיסוקים שלה ואז היא דיברה איתי...היא אמרה לי

היא: "אתה בטוח שאיו לך מה לספר לי? אני מבטיחה שאני יבין"
    אני: "מה יש לי כבר לספר לך?"
    היא: "אתה בטוח? כי אם לא תספר אז לא יודעת מה יהיה כבר"
    אני: "תגידי על מהה אבלל על מה את מאשימה אותי"
    היא: "אני נשבעת שאני לא מוציאה עוד מילה,חתיכת זבל זה מה שאתה"
    אני: "wtf מה ניסגר איתך היום קיבלת סיבוב?"
    היא: "לא אבל נפתחו לי העיינים,אני יודעת הכל"
    אני: "על מה את יודעת הכל! (דיברתי בטון כועס ביותר כי לא הבנתי למה לוקח לה 4 שעות לספר לי מה קרה וזהו"
    היא: "טוב לא רוצה לדעת עכשיו אני בדרך לבית,אם אתה רוצה לבוא אליי תבוא ונדבר"
    אני: "אני לא רוצה לבוא אלייך עד שלא תגידי לי מה קרה,למה את מדברת אליי ככה ובמה את מאשימה אותי!"
    היא: "טוב אז אל תבוא אין לי מה להוסיף"

ואז אחרי כל השיחה הזאת לקחתי הפסקה של 20 דקות,והבנתי שהיא חושבת שאני בוגד בה כי מישהי התקשרה אלייה ואמרה לה שהיא יוצאת עם בנאדם זבל,ערמומי ולא אמין ושהוא משקר לך והוא בוגד בך וכל זה! (אני נשבע בחיים שלי שלא חיבקתי מישהי אחרת מלבדה!)

הרגשתי פגוע כל כך שהיא מוכירה יותר אימון למישהי שדיברה איתה וסיפרה לה שקרים מאשר אני! שאני איתה שנה ושום דבר שפוגע באמון לא עשיתי (בגידות וכאלה).

התחלתי להתעצבן שהיא מדברת אליי ככה ומתחילה לאיים עליי על דברים שלא נבראו,דיברנו בטלפון והיא התחילה לתת לי עקיצות כמו "אתה פשוט זבל,כדאי לך להגיד את האמת,אתה ככה וככה או בקיצור אני לא מאמינה לחארטה שלך והבחורה הזאת צודקת!"

אני נישברתי כבר אחרי כל כך הרבה שיכנועים וסבלנות והתחלתי לצעוק ולהשתגע (ממש ההייתי המום ונעלבתי)
    אמרתי לה "ילא מתביישת את מאשימה אותי בבגידה כמו ילדה מסכנה,אני איתך שנה והאמון שלך איתי שואף לאפס! למה את חוקרת אותי ואומרת לי דברים כאלה סתם כי מישהי ניסתה לסכסך! ואז היא אומרת לי שהיא יודעת הכל! (אין מה לדעת זה לא נברא מעולם!)
    פה ממש התחלתי להתעצבן וצרחתי כמו לא יודע מה:

"על מה שאמרת את יכולה ללכת להזדיין יבת זונה מטומטמת אני 5 שעות מנסה לדבר איתך ואת זורקת עליי זין ולא רוצה לדעת איתי כאילו אני איזה אנס או רוצח! אין לך שום הוכחות ואת מבססת את כל החרא הזה על מישהי מטומטמת שאמרה לך דברים שקריים!"

אז היא התחילה לבכות (כמו תמיד מכל דבר,יש לציין שהיא מקללת מכל דבר,אפילו שאני צוחק עלייה בכיף כזה אתם יודעים בשביל לשבור קרח לפעמים היא מקללת אותי כמו "לך תזדיין או ימזדיין לך תזדרגג יזבל") ובמריבות היא מתחרפנת כמו משוגעת וצועקת ומקללת (צריך לראות את האשכול הקודם בשביל להבין)

בקיצור אחרי זה היא באה אליי וניפגשנו והיא אמרה לי דברים כאלה:

"מי אתה שתדבר אליי ככה יחתיכת מסכן,יא בנאדם אלים" (אלוקים ישמור אני אלים? בחיים לא צעקתי עלייה מיותר ל5 מטרים או הרמתי בכלל יד עלייה או על בחורה)

ואז אחרי זה היא אומרת לי על זה שאמרת לי זונה אתה מחוק, אף אחד לא יגיד לי זונה.
    אז אני אמרתי לה שאני מצטער שדיברתי ככה עם המילים האלה כי זה היה מכאב ושיכנעתי אותה יותר מחצי יום לדבר על משהו והיא רק ממשיכה לצאת עליי בלי סיבה.

היא אמרה לא משנה מה ההייתי עושה זה לא מצדיק את זה שדיברת ככה...אמרתי שזה מכאב ושאני מצטער על זה והיא לא רוצה לסלוח...

הינה ציטוט ממשהו שהיא אמרה לי באחת מהמריבות שלנו

"אתה מגעיל אותי,אני מצטערת ששכבתי איתך בגלל יבנאדם מגעיל פתטי ומסכן,אני נגעלת שההייתי איתך בגלל לך לך תזדיין עם השרמוטות שלך"

וכלללל זה היה על זה שהיא צרחה עליי כמו מטורפת ולא עניתי לה אז היא בדקה אם האוטו שלי בחניה והוא לא היה באותו היום בערב אז היא חשבה לעצמה שאני אצל בחורה אחרת....

אני לא יודע מה לעשות אבל זה נגמר והיא דיברה אליי כל כך מגעיל פלוס זה שהיא אמרה שאני מתייחס אלייה בזילזול ולא בכבוד (אני נוסע ומקפיץ אותה ספיישל עם האוטו שלי לעיר אחרת,כלומר לאיפה שהיא גרה בשביל שלא תלך באוטובוס ואני חבר חרא?)

היא אומרת שאני לא שווה אותה ושאני עוד ייצטער אלף פעם על זה ושאני יישאר תקוע תמיד באותו מקום בזמן שהיא תתקדם בחיים ושאני אלים ושאני עוד אלף ואחד דברים!

מה אני עושה?! כי זה התחיל ממשהו שלא עשיתי ולא ההייתי מעורב בו בכלל וזה נגמר על משהו שאני לא מודע לקיומו!

מה אני עושה חברים? בבקשה תעזרו לי...

אני מצטער על החפירה הארוכה אבל בבקשה תיקראו ותעזרו

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

תפרד ממנה.
    זה פשוט התנהגות מזעזעת מצידה,ואם היא כזה בן אדם.אני לא ממליץ לך להמשיך איתה את היחסים שלכם.
    תמצא לעצמך בחורה שלא תחשוד בך ותתן בך אמון.
    ההורים שלי כבר 25 שנה נשואים,בלי שום בעיות חשדות ועוד'.
    והסיפור שלך פשוט זעזע אותי שיש כאלה בחורות...
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש עם כבוד!
    שם פרטי
    טומי
    לייקים
    1
    נקודות
    401
    משפט מחץ
    נמחץ.

יש מלא בנות בעולם,
    תפרדו,
    לך חפש לך אחרת, תאמין לי יותר שווה לך,
    אם היא חושבת עליך ככה, אז היא בטח לו בוטחת בך.
    שתקו

גם לפני שעתיים בערך שלחתי לה הודעת אס אמ אס על זה שאמרתי לה בת זונה כי זה הכי לא אני אז הינה מה ששלחתי לה...

"[השם שלה] בוקר טוב,רציתי רק לומר לך שבאמת באמת באמת לא התכוונתי בשום פנים ואופן למילה הזאת,בעקבות מה שאמרו על זה שאני בוגד.
    רציני מאוד קודם כל אני מצטער ומבקש סליחה,ושנית אני מכבד ובחיים לא מנהל מערכת יחסים כפולה,תחשבי מה שאת רוצה אבל אני מרגיש רע על זה שפליטת הפה שלי הייתה בת זונה,ואת בתור בחורה התבטת הרבה יותר גרוע ואמרת דברים נוראיים עלי ובפניי,שיהיה לך יום טוב [השם שלה]"

זה היה נכון לעשות את זה?

משתמש עם כבוד!
    שם פרטי
    טומי
    לייקים
    1
    נקודות
    401
    משפט מחץ
    נמחץ.

מה למה קללות?
    פשוט תפרדו וסגרו ענין, או תשארו ככה ותמשיכו הלאה כי אני לא חושב שזאת הדרך הטובה ביותר.
    נערך לאחרונה על ידי xMusic; 11-11-2010 בשעה 11:03.
    שתקו

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אני מצטער להגיד לך אבל אתה טיפש..כאילו אל תקח ללב אבל פעלת לא נכון.
    במקום להכנס ללחץ ולהתחיל להסביר את עצמך היית צריך לשחק אותה אדיש ושאול אותה עם מי היא שמעה שהיית[אני מאמין שהיא לא הייתה זורקת שם].הייתם יכולים שניכם ללכת אליה ופשוט לשאול אותה אם קרה בינך לבין אותה אחת משהו.

אני רוצה להוסיף שהפכת אותה לילדה מפונקת,או שבקיצור נהיית הפאפי שלה."תסיע אותי לפה,לשם,עכשיו,מהר בלה בלה".היא לקחה אותך יותר מדי כמובן מאליו וזה די הרס את היחסים.

בכל מקרה,אני במקומך הייתי שמח שזה נגמר כי היא פשוט נשמעת כמו אדם דוחה וכפוי טובה

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

לא היה לי כוח לקרוא הכל, אבל זה לא רלוונטי.
    אחי עזוב ת'תסביכים והסרטים של הבחורה, תעבור הלאה...
    וסתם טיפ להמשך אחי, בחיים שלך אל תקלל את החברה שלך, גם אם אתה הכי עצבני בעולם, תן לה ת'כבוד שמגיע לה.
    אם היא לא נותנת לך כבוד בחזרה תדבר איתה על זה ואם זה ממשיך אל תהיה נקבה, תחתוך את זה.
    מגיע לך את אותו היחס שאתה נותן, כבוד מינימלי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תתרגל אליי, או תמות ממני, כי אני פה כדי להישאר

אחי מצטער שזה ככה, אבל בוא ננתח את המצב:
    היא לא מאמינה לך
    היא לא מקשיבה לך
    מקללת אותך
    אומרת שהיא מצטערת שבכלל שכבה איתך

כל זה בגלל שמישהי מנסה לסכסך....
    האמת, רק בגלל שאין בינכם אמון אתה צריך להיפרד ממנה.
    ולדעתי, זה שהיא חושבת שאתה בוגד רק מצביע על זה שהיא לא בדיוק תמימה....

הקשר הזה לאילך לשום מקום חוץ מלזבל.....לדעתי, תגמור עם זה וזהו....אני נורא מצטער

קודם כל תודה על כל התגובות אנשים.

וגם כשביקשתי ממנה סליחה אלף פעם על המילה הזאת אז היא אומרת לי שאני לא שווה אותה ושהיא צריכה מישהו שיאהב אותה ויעריך אותה ושיענה לה לטלפון תמיד כשהיא מתקשרת ועצם העובדה שאני לא מבין איך התנהגתי זה כבר אומר הכל....אבל ביקשתי סליחה! אמרתי שאני מצטער על המילים והצעקות! למה עכשיו זה דברים אחרים? אמרתי לה שאני מוכן שהיא תביא את הבחורה הזאת שדיברה איתה מול הפנים שלי שתגיד את זה ממולי והיא אמרה שהיא לא יודעת את השם שלה וכבר לא אכפת לה אם בגדתי או לא!
    שאלתי אותה אם היא רוצה לדבר כמו בנאדם וכל השיחה הזאת שבין היתר שאלתי אם היא רוצה לדבר אז היא דיברה בשיחה הזאת בצורה מגעילה ולא מכובדת גם אחרי שביקשתי סליחה וגם כשאני מדבר יפה היא חושבת שאני עושה פוזות והיא אומרת שגם אם נדבר היא לא יודעת אם הכל יהיה טוב ויפה אחרי זה....היא אמרה שלא עשיתי כלום לעומתה בקשר הזה וזה פאקינג לא נכון וכשאני מסביר לה את זה זה כמו לדבר לקיר....אמרתי לה שאין לי בעיה שנשב ונדבר כמו בני אדם ונסדר את כל הבעיות בניינו אחת ולתמיד ושהכל יהיה הדדי ומבין והיא אמרה שאין לה מה לתקן ושהיא עשתה הכל בקשר הזה וזה לאאאאא נכככוווןןןן! אם אני ייספור כמה פעמים היא קיללה אותי ואמרה לי דברים מגעילים במריבות כאלה מטומטמות על דברים כל כך מטומטים והבלגתי ועל מילה אחת (בת זונה) שביקשתי סליחה עלייה יותר מ 10 פעמים היא עדיין לא סולחת ואמרתי שזה היה מעצבים ומכאב ושלא שופטים בנאדם בכעס ובכל זאת היא כבר מסתכלת על דברים אחרים ולא על הבגידה הזאת,זה נראה לי כל כך הזויייי ואני לא יודע מה לעשות....לא לדבר איתה יותר? לא לענות לה? לא לענות לאס אמ אסים יותר? בבקשה תעזרו.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ניסינו, אתה לא רוצה עזרה או שאתה לא קראת את התגובות.
    אני לא נוהג לחזור על הדברים שלי, אבל תן לי לסכם לך את מה שנאמר פה:
    תיפרד ממנה.

שלא תבינו אותי לא נכון אנשים,אני קורא ומעמיק כל מה שאתם אומרים...אבל כמו שאתם יודעים שכאשר הלב מעורב אז המוח די רדום...בגלל זה אני מדבר פה איתכם ורוצה לקבל תשובות...אני נזכר בדברים טובים וכבר חוויתי פרידות בעבר וממש לא בא לי להרגיש רעעע עוד פעם ואני ממש מפחד לסבול עוד פעם מכל התהליך המעייף והמלא באנרגיות הזה...

מה שאני רוצה לשאול זה ככה
    היא היתקשרה אליי היום (יום שישי הזה בשעה 21:58) ושלחה אס אמ אס עם "?" ולא חזרתי אלייה בסוף...האם לדבר איתה? להתקשר אלייה?לענות לה? פשוט אני צריך עזרה כי אני לא במצב של לחשוב בבהירות לבד....

מחכה לתשובה...תודה ושבת שלום.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

כן למה לא,תשאל מה היא רצתה ממך

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    כן למה לא,תשאל מה היא רצתה ממך
    אני שואל מה לעשות לא מה היא רצתה ממני. עזרה אנשים.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אני אומר שפשוט תגיד לה מה שאנחנו אומרים לך.
    שהיא לוקחת את היחסים שלכם כמובן מאליו, וכי היא מתנהגת אליך
    כמו אדון ומשרת... ותגיד לה שתחשוב מה שהיא רוצה אבל
    אתה יודע, והיא יודעת שאתה לא עשית כלום.. וכשהיא תפנים את זה,
    שתחזור אליך. ואם היא לא תפנים את זה - עדיף לך בלעדיה.
    אני בטוח שהיא תחזור... בכל מקרה אתה צריך להתקשר אליה
    ולברר מה קורה גם ככה.

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    אני אומר שפשוט תגיד לה מה שאנחנו אומרים לך.
    שהיא לוקחת את היחסים שלכם כמובן מאליו, וכי היא מתנהגת אליך
    כמו אדון ומשרת... ותגיד לה שתחשוב מה שהיא רוצה אבל
    אתה יודע, והיא יודעת שאתה לא עשית כלום.. וכשהיא תפנים את זה,
    שתחזור אליך. ואם היא לא תפנים את זה - עדיף לך בלעדיה.
    אני בטוח שהיא תחזור... בכל מקרה אתה צריך להתקשר אליה
    ולברר מה קורה גם ככה.
    אם תוכל לתת לי משהו להתחיל בו את השיחה אני אודה לך מאוד,הכוונה לאיך להתחיל את השיחה,מה להגיד,איך לדבר ומה לשאול.

מחכה בנרות לתשובה
    תודה מראש

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,869 | הודעות: 8,173,456 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect