אני רוצה בנדנה כזו, מישהו יודע איפה אפשר להשיג בירושלים?
אתה באמת מתכוון ללכת עם זה?
נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה אתה באמת מתכוון ללכת עם זה? חחחחחח אממ באמת לא ניראה משהו אבל כול אחד והטעם שלו
נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה אתה באמת מתכוון ללכת עם זה? יש לי צעיף של ביתר, כובע של ריאל וחולצה של מסי - אני לא הולך איתם XD
מה רע בזה? אני כמעט 3 שנים היתי הולך עם בנדנה של eminem היתי מעריץ שרוף שלו (גם עכשיו)
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Gollum מה רע בזה? אני כמעט 3 שנים היתי הולך עם בנדנה של eminem היתי מעריץ שרוף שלו (גם עכשיו) מאיפה?!
תזמין בEBAY
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך
הזמנתי ב EBAY
בברכה מנהל פורום משחקי מרוצים PES וטלוויזיה ישראלית לשעבר!
אין לי חשבון באיביי. וגם שמעתי על החוק הזה שכל דבר יעלה יותר עכשיו או משהו כזה לא?
נכתב במקור על ידי EMINƎM מאיפה?! לא יודע אם יש עדין את הדברים האלה אבל בירושלים יש חנות שנקראת trend בעיר, שם קניתי מנגב זעה של אמינם,סיכות,ארנק,חולצות את הבנדנה
מזה החרא הזה?!?! לא הייתי נוגע בזה בכלל
נכתב במקור על ידי EMINƎM אין לי חשבון באיביי. וגם שמעתי על החוק הזה שכל דבר יעלה יותר עכשיו או משהו כזה לא? החוק נכנס ב2011
תחפש באיזה חנות כובעים בטח תמצע
FIFA - NBA 2K - Hattrick - משחקי מירוצים - משחקי ספורט כללי - Football Manager - PES
נכתב במקור על ידי Gollum לא יודע אם יש עדין את הדברים האלה אבל בירושלים יש חנות שנקראת trend בעיר, שם קניתי מנגב זעה של אמינם,סיכות,ארנק,חולצות את הבנדנה תודה אני אבדוק =] נכתב במקור על ידי Fireflies מזה החרא הזה?!?! לא הייתי נוגע בזה בכלל אז אל תגיב פעם הבאה. נכתב במקור על ידי WOOOOOOW החוק נכנס ב2011 אוקי לא ידעתי, תודה וואו
יש במרכז העיר בגילי... יש מלא במרכז העיר. ד"א אתה ירושלמי?
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
חוקי הפורום