תשמעו אני רואה פה תגובות של אנשים, נלחצים,
היסטריים,
לא יודעים,
לא מבינים,
אבל הכי חשוב לא עושים!
תאמינו לי שאני לא שופט אותכם, אני מבין אותכם, אני הייתי כמוכם, אבל אז הבנתי משהו חשוב, הדבר שהכי עזר לי להתקדם בתחום, המשפט הזה: "יש אלף כמוך ורק אחד כמוני!"
כשגבר אלפא ניגש לבחורה הוא סך הכל ניגש לבחורה, הוא לא מחשב את מה שהוא עושה,
הוא לא חושב על מה שהוא עושה, הוא לא נלחץ ממה שהוא עושה, הוא פשוט עושה!
הבעיה של הרבה אנשים פה בפורום שמרוב זיוני שכל ואוננות מנטלית אתם לא עושים כלום!
"כשאתה חושב אתה לא עושה!"(שאפו למי שמזהה מאיזה סדרה המשפט הזה).
אני יראה לכם על מה אני מדבר:
כן, יש משהו שאתה יכול לעשות, להפסיק לשים זין על בחורות!
כשתבינו את זה אתם תוכלו להשיג את מי שתרצו!
אתה הגבר אתה השולט אתה זה שאין עוד כמוהו בכל העולם הזה, אבל כמוה, תן לי 10 שניות אני זורק לך 20 מספרי טלפון של בחורות כאלה.
אתם נילחצים פה מכלום, תבינו בחורות יש אלפים, מיליונים, מיליארדים!
אבל כמוכם יש רק אחד!
לא משנה אם אתה בתול שפתיים ב40 או בתול לחיים בן 30, כמוך יש אחד אבל כמו הכלבה שדחתה אותך הרגע יש מיליונים! תאמינו בזה!
יכול ליהיות באמת שלבתול שפתיים בן 40 יש פחות מה להציע מאשר לגבר אלפא בן 20, אז מה?
מה תעשה?
תחשוב כל הזמן מה לעשות?
תקרא מידע באינטרנט ולא תיישם אותו?
מה תעשה?
אני יגיד לך מה אני הייתי עושה, אני הייתי משנה את המצב הזה, כי זה מה שגבר אמיתי צריך לעשות כשלא טוב לו עם איך שהוא!
להרים את התחת ולצאת החוצה ולשנות את המצב!
כל מה שאני אומר נכתב במין התקף מוטיבציה, ותבינו אני מדבר איתכם מניסיון מעשי!
לא קראתי בפורומים על אנשים שעשו ככה וככה אני מדבר איתכם עליי, על עצמי, על בנאדם שעד כיתה ט היה ילד כאפות! חוטף מכות מ20 ילדים ומנסה לצחוק על זה אחרי זה בוכה בשירותים, בנאדם שבנות היו יורדות על איך שהוא נראה והוא לא היה מגיב, בנאדם חי מבחוץ אבל מת מבפנים!
אבל אותו בנאדם הפך למישהו עם מציאות חזקה, עם חיים, עם ביטחון עצמי, עם היכולת לא לשים זין!
אני יכול לתת לכם טיפ שאולי יכול לעזור לכם לא לשים זין בהתחלה:
פשוט תתחילו עם בנות!
מילולית פשוט לכו ותתחילו עם כל אחת שנראית לכם, תחשבו על זה!
התחלתם עם 20 בנות יש לכם:
13 מספרי טלפון
7 סגירות KC
4 מציצות
2 זיונים
לדעתי יש הרבה אנשים בפורום שלא הגיעו לרבע ממה שאמרתי פה, ודרך אגב נתתי פה את המינימום של המינימום, אם תתחילו עם בנות באמת ולא כל היום תשבו ותחשבו איך לעשות את זה, אלא פשוט תעשו את זה יהיה לכם ים של בנות שרק מחכות לכם וככה אם איזה כלבה דוחה אותכם אתם תמיד תוכלו להגיד יש אלף כמוך מותק!
אני רוצה שתבינו שהמאמר הזה נכתב מתוך התפרצות של מוטיבציה להעביר לכם את המחשבות שלי,
אז אנשים אני נותן לכם פה משהו שעזר לי מאד ואני בטוח שיעזור גם לכם, המשפט הזה:
I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me
ובעיברית:
אני לא יודע אם יש חבר או לא, אם יש לך תוכניות או לא, אם אלוהים שם אותי בתוכניות שלך או לא אני שיכור המשקה הזה גרם לי לדבר הרבה, אבל אני יודע שאלוקים שם אותך מולי אז איך לעזאזל אתיכולה להתנשאות מעלי?
יש אלף כמוך ורק אחד כמוני!

ציטוט ההודעה