קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם צמים ביום כיפור הזה?
    על ידי tough-guy בפורום סקרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 20:50
  2. [עצבני מאוד] איך אני מפעיל את החרא הזה שנקרא קלון?!?
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 15:32
  3. [עצבני מאוד] איך אני מפעיל את החרא הזה שנקרא קלון?!?
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 17:21
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:41
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

מאמר| אתם לוקחים את החרא הזה ביותר מדי רצינות!

ברירת מחדל מאמר| אתם לוקחים את החרא הזה ביותר מדי רצינות!

תשמעו אני רואה פה תגובות של אנשים, נלחצים,
    היסטריים,
    לא יודעים,
    לא מבינים,
    אבל הכי חשוב לא עושים!

תאמינו לי שאני לא שופט אותכם, אני מבין אותכם, אני הייתי כמוכם, אבל אז הבנתי משהו חשוב, הדבר שהכי עזר לי להתקדם בתחום, המשפט הזה: "יש אלף כמוך ורק אחד כמוני!"

כשגבר אלפא ניגש לבחורה הוא סך הכל ניגש לבחורה, הוא לא מחשב את מה שהוא עושה,
    הוא לא חושב על מה שהוא עושה, הוא לא נלחץ ממה שהוא עושה, הוא פשוט עושה!
    הבעיה של הרבה אנשים פה בפורום שמרוב זיוני שכל ואוננות מנטלית אתם לא עושים כלום!
    "כשאתה חושב אתה לא עושה!"(שאפו למי שמזהה מאיזה סדרה המשפט הזה).

אני יראה לכם על מה אני מדבר:
    ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    קראתי פה כבר דיי הרבה ואומנם ראיתי אנשים שיש להם בעיה בביטחון העצמי, אבל אני מרגיש כאילו אצלי זה ברמה מעל...
    כשאני בא לגשת לבחורה אני מרגיש מין קור וצמרמורת כזאת שעוברת בכל הגוף, כאילו שאני לא מסוגל לזוז ושהדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה באמת לגשת אליה.
    חשבתי על להכריח את עצמי לגשת אל הבחורה לא משנה מה, אבל איך שאני מכיר את עצמי רוב הסיכויים שאני לא אצליח.

האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם מישהו מכיר את המצב שלי ויודע על פיתרון אפשרי? 
    כן, יש משהו שאתה יכול לעשות, להפסיק לשים זין על בחורות!

כשתבינו את זה אתם תוכלו להשיג את מי שתרצו!
    אתה הגבר אתה השולט אתה זה שאין עוד כמוהו בכל העולם הזה, אבל כמוה, תן לי 10 שניות אני זורק לך 20 מספרי טלפון של בחורות כאלה.

אתם נילחצים פה מכלום, תבינו בחורות יש אלפים, מיליונים, מיליארדים!
    אבל כמוכם יש רק אחד!
    לא משנה אם אתה בתול שפתיים ב40 או בתול לחיים בן 30, כמוך יש אחד אבל כמו הכלבה שדחתה אותך הרגע יש מיליונים! תאמינו בזה!

יכול ליהיות באמת שלבתול שפתיים בן 40 יש פחות מה להציע מאשר לגבר אלפא בן 20, אז מה?
    מה תעשה?
    תחשוב כל הזמן מה לעשות?
    תקרא מידע באינטרנט ולא תיישם אותו?
    מה תעשה?

אני יגיד לך מה אני הייתי עושה, אני הייתי משנה את המצב הזה, כי זה מה שגבר אמיתי צריך לעשות כשלא טוב לו עם איך שהוא!
    להרים את התחת ולצאת החוצה ולשנות את המצב!

כל מה שאני אומר נכתב במין התקף מוטיבציה, ותבינו אני מדבר איתכם מניסיון מעשי!
    לא קראתי בפורומים על אנשים שעשו ככה וככה אני מדבר איתכם עליי, על עצמי, על בנאדם שעד כיתה ט היה ילד כאפות! חוטף מכות מ20 ילדים ומנסה לצחוק על זה אחרי זה בוכה בשירותים, בנאדם שבנות היו יורדות על איך שהוא נראה והוא לא היה מגיב, בנאדם חי מבחוץ אבל מת מבפנים!
    אבל אותו בנאדם הפך למישהו עם מציאות חזקה, עם חיים, עם ביטחון עצמי, עם היכולת לא לשים זין!

אני יכול לתת לכם טיפ שאולי יכול לעזור לכם לא לשים זין בהתחלה:
    פשוט תתחילו עם בנות!
    מילולית פשוט לכו ותתחילו עם כל אחת שנראית לכם, תחשבו על זה!
    התחלתם עם 20 בנות יש לכם:
    13 מספרי טלפון
    7 סגירות KC
    4 מציצות
    2 זיונים

לדעתי יש הרבה אנשים בפורום שלא הגיעו לרבע ממה שאמרתי פה, ודרך אגב נתתי פה את המינימום של המינימום, אם תתחילו עם בנות באמת ולא כל היום תשבו ותחשבו איך לעשות את זה, אלא פשוט תעשו את זה יהיה לכם ים של בנות שרק מחכות לכם וככה אם איזה כלבה דוחה אותכם אתם תמיד תוכלו להגיד יש אלף כמוך מותק!

אני רוצה שתבינו שהמאמר הזה נכתב מתוך התפרצות של מוטיבציה להעביר לכם את המחשבות שלי,

אז אנשים אני נותן לכם פה משהו שעזר לי מאד ואני בטוח שיעזור גם לכם, המשפט הזה:
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

ובעיברית:

אני לא יודע אם יש חבר או לא, אם יש לך תוכניות או לא, אם אלוהים שם אותי בתוכניות שלך או לא אני שיכור המשקה הזה גרם לי לדבר הרבה, אבל אני יודע שאלוקים שם אותך מולי אז איך לעזאזל אתיכולה להתנשאות מעלי?
    יש אלף כמוך ורק אחד כמוני!

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתה מביע דעה,לא כותב מאמר..שנה את הכותרת.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי xArtur צפיה בהודעה
    אתה מביע דעה,לא כותב מאמר..שנה את הכותרת.
    אולי זו דעה, אבל אני מאמינה שאם יש פה מישהו שלא מסכים עם הדעה הזאת... הוא צריך לשנות משהו בגישה שלו.
    כי מאוד קל להמשיך ולשבת על התחת שלכם ולאונן (מנטלית ופיזית), אבל לא אתה ולא אף אחד אחר כאן, יוכל להיות אומן פיתוי מצליח או אלפא או כל דבר אחר שאתם שואפים אליו, לפני שתפנימו שלא תקבלו כלום מלשבת על התחת ולעשות כלום, ולא תיהיו מסוגלים להצליח באמת לפני שתפנימו- כל בחור או בחורה שעוברים לידך, הם אחד מכולם, מכל הדברים שנמצאים כאן בשביל לשעשע אותנו, בשביל שלנו יהיה טוב. אתה- אתה יחיד. אתה מיוחד. כמוך אין עוד. שום דבר לא ישתווה לך וכל בחורה שדחתה אותך פשוט מפסידה את הדבר הכי טוב שהיא יכלה להשיג.

מסכימה לחלוטין עם מה שכתבת פה, זאת גישה שכולם צריכים לאמץ. אהבתי מאוד!

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אחלה פוסט. יש הרבה מה ללמוד מפה.
    יש אלף כמוך ורק אחד כמוני D:

ועוד משפט שהייתי רוצה להוסיף: "you miss 100% of the shots you dont take"- או בעברית: צאו לשטח ותיגשו לבחורות. לא הלך? שימו זין. לפחות ניסיתם ולמדתם.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתם מדברים על פחד גישה כאילו זה הבעיית תקיעה היחידה.

יופי, אתם ניגשים חופשי ואין לכם פחד גישה. זה נתן לכם משו? מה עם העקביות? מה עם כל הדברים שקשורים לנסיון היותר מעשי מאשר לרוץ ולפתוח סטים כל היום ולסגור מספרים?

ברגע שאתם עקביים ברמה שאתם לא מפסיקים לנסות לסגור עד שלא תקבלו סטירה אתם תתחילו באמת לזיין (לא שלזיין זה איזה משו מיוחד, זה כלום תכלס).

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה מבין שה"מאמר" הזה לא באמת יעזור לאף אחד,נכון ?
    הם יגידו לעצמם "טוב הוא צודק אני פאקינג פחדן" אבל עד שלא יבוא מישהו מאחורה וידחוף אותם למים העמוקים,המאמר שלך לא יהיה שווה כלום.

לפי דעתי היית צריך להוסיף שלבים של מה לעשות ואיך..שיתן לאותם אנשים כלים להתמודד עם הפחד הזה ולא כביכול לכעוס עליהם שהם פחדנים.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני מסכים עם טיילר, לפתוח זה שטויות - אם פתחת פעם אחת אתה יכול לעשות את זה שוב, הפחד גישה לא נעלם אף פעם אתה פשוט לומד להסתדר איתו וזהו. אני חושב שברמה הנוכחית של הפורום אנחנו יכולים להתקדם כבר מעבר לשלב הזה והלאה. יש נקודות תקיעה הרבה יותר נוראיות בהמשך, ופחדים הרבה יותר משמעותיים (הפחד מאינטימיות, למשל?)

תפסיקו עם כל הדיבורים על "לפתוח" ו"לגשת", מיצה את עצמו - אם מישהו עד עכשיו לא הבין שהוא צריך לגשת בשביל להתרגל ולתרגל, שיירד מהעניין.

גם עקביות זה לא המפתח להכל, ואני אעשה הכל בשביל לא להעביר את זה כמו שאתה "עד שאתה מקבל סטירה", כי בסוף עוד מישהו יקבל תלונה על הטרדה מינית. לדעת איך להתקדם טוב עם קינו כדי שלא תצטרך אחר"כ לנסות לנשק אותה 4 פעמים עד שהיא נותנת לך כי נשבר לה הזין אולי יהיה מקום יותר טוב להתחיל איתו.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אתה מבין שה"מאמר" הזה לא באמת יעזור לאף אחד,נכון ?
    הם יגידו לעצמם "טוב הוא צודק אני פאקינג פחדן" אבל עד שלא יבוא מישהו מאחורה וידחוף אותם למים העמוקים,המאמר שלך לא יהיה שווה כלום.

לפי דעתי היית צריך להוסיף שלבים של מה לעשות ואיך..שיתן לאותם אנשים כלים להתמודד עם הפחד הזה ולא כביכול לכעוס עליהם שהם פחדנים.
    יש משהו במה שאתה אומר, אבל כמו שאמרתי כתבתי את כל זה בתוך מין פרץ היתלהבות ליכתוב, לא חשבתי על מה שאני כותב פשוט כתבתי מה שיצא. ובגלל זה גם לא ידעתי איך לקרוא לזה, מאמר או דעה.

ובקשר למה שטיילר ונאטס כתבו, לא אמרתי שזאת הביעה היחידה וברור שזאת גם לא הביעה העיקרית, אבל אנשים לוקחים את זה כאילו שזאת הבעיה העיקרית שלהם, הם לוקחים את הכל, את כל הנושא הזה יותר מדי ברצינות, ועל זה הפוסט הזה, ברור שזה לא מסכם הכל אבל רציתי רק לדבר על העיניין הספציפי הזה שאנשים לוקחים את כל הנושא הזה יותר מדי ברצינות, ושהם נתקעים ושהם כל הזמן חושבים מה לעשות במקום פשוט לעשות.

Kanye west - Stronger

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בוא עכשיו לבית שלי תן לי מכות רצח !!
    אולי זה ירגיע אותך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אחלה בן אדם שבעולם - תראו בעצמכם...

אני לשמחתי, לא מתעסק בבולשיט הזה - יש לי קוד שלפיו אני פועל: חלק מהדרך להצלחה, הוא לטעות את הטעויות שאתה אמור ללמוד מהם.
    וחוץ מזה, אני שונא לתת לרגשות שלי לשלוט בי, לדעתי זו חולשה.
    נערך לאחרונה על ידי Mister Bombastic; 16-11-2010 בשעה 17:40.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סתיו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד..!

פוסט קטלני.. וגם נכון .."יש אלף כמוך ורק אחד כמוני.."

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

צודק מאה אחוז אנשים צריכים להתחיל לשים זין על בנות אין הם אפס הם כלום תחשיבו את זה כמו כול דבר שאתם עושים ביום יום אין סיבה שאתה נלחץ מסתם משו שאתה עושה כול יום אז אין סיבה שגם תלחץ ממנה... עזוב לדעתי זה לא יעבוד להם ככה בקסם אנשים יחכימו רק עם נסיון...

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

נו ו...?
    נראה לך שבן אדם שיש לו פחד גישה אתה תבוא תרשום לו "תראה איזה גבר אני , אני אמן פיתוי מטורף וזיין על... תהיה גם אתה כזה! זרוק זין! " וזהו ? הבן אדם נהיה דון חואן? תהיה רציני...

למחוק בבקשה
    נערך לאחרונה על ידי doronM10; 18-11-2010 בשעה 18:48.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mister Bombastic צפיה בהודעה
    אני לשמחתי, לא מתעסק בבולשיט הזה - יש לי קוד שלפיו אני פועל: חלק מהדרך להצלחה, הוא לטעות את הטעויות שאתה אמור ללמוד מהם.
    וחוץ מזה, אני שונא לתת לרגשות שלי לשלוט בי, לדעתי זו חולשה.
    בידיוק לפי מה שאני פועל.
    אני דווקא לא חושב שלתת לרגשות לשלוט בך זה חולשה, זה פשוט המצב הטבעי של האדם ואין בכך שום בושה, פשוט צריך לדעת להתגבר על הרגשות.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,990 | הודעות: 8,204,583 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect