גם יכולה להיות הסיבה,אני לא תמיד נחמד..P:
ולייק על המשפט שלך בחתימה חח
גם יכולה להיות הסיבה,אני לא תמיד נחמד..P:
ולייק על המשפט שלך בחתימה חח
|
|
בצבא אני מפלרטט, ברחוב אני מפלרטט, במסנג'ר אני מפלרטט... אפילו עם עצמי אני מפלרטט.
המפקדת שלי העירה לי על זה, החיילת שאיתי צועקת עלי כל שניה "דיייי לפלרטט!!!" והייתה בחורה שאמרה לי שהיא דיברה עם חיילות אחרות עלי והיא שאלה אותן איך אני, הן אמרו לה "הוא חמוד והכל הבעיה שהוא פלרטטן!" והבחורה סימנה עלי X ענק בגלל זה.
בטבע שלי, אני אדם מאוד מופנם, אני לא סובל לפלרטט! הבעיה שאם אתה רוצה לשרוד בקרב נשים ובחברה בכלל - חשוב שתדע לפלרטט כמו שצריך!
עם הזמן, הבנתי שלפלרטט זה חשוב, נכון ונחמד אבל במידה! לאחר שאתה כבר יודע לפלרטט בצורה טובה, תתחיל להשתמש בפלירטוט בצורה יותר מבוקרת.
תפלרטט עם הבחורות שאתה רוצה, לא מעבר לזה! גם כשאתה מתחיל עם בחורה, בהתחלה תפלרטט איתה, לאחר מכן צור נוחות ותעלים את הפלירטוט לאותו היום, כשאתה רואה שמתחיל לשעמם לך או לה, חזור לפלרטט! תתחיל לבדוק את המידות, תתחיל לבדוק מתי הפלירטוט רצוי ומתי הוא מצוי, תתחיל להשתמש בסוגי פלירטוט שיתאימו לך, שיתאימו לסיטואציה (לדבר על סקס יכול להיות פלירטוט בדיוק כמו שלדבר על דת יכול להיות פלירטוט, החוכמה היא להתאים את הפלירטוט לסיטואציה, לבחורה, אליך!).
בקיצור, תתחיל להתמתן, תשתמש בפלירטוט כשאתה יוצא להתחיל עם בחורות, לא כל הזמן.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-11-2010 בשעה 19:11.
ואו,תודה רבה לך סוניק על התגובה