שלום אני רוצה מאוד חברה אבל הבעיה שלי היא שאני לא יודע איפה לחפש ואיך לגרום לה להיות חברה שלי![]()
כי אני חושב שיש לי נתונים להשיג חברה אני לא חושב שאני מכוער או שמן מאוד או משהו כזה אני פשוט לא יודע איך להתחיל ואיפה לחפש תודה רבה רבה לעוזרים![]()
שלום אני רוצה מאוד חברה אבל הבעיה שלי היא שאני לא יודע איפה לחפש ואיך לגרום לה להיות חברה שלי![]()
כי אני חושב שיש לי נתונים להשיג חברה אני לא חושב שאני מכוער או שמן מאוד או משהו כזה אני פשוט לא יודע איך להתחיל ואיפה לחפש תודה רבה רבה לעוזרים![]()
|
|
תנועת נוער או מקום בילוי של מוזיקה שאתה אוהב למשל
כל מקום שיש בו בחורות הוא מקום טוב.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תאכלס צודק...
שמע....חברה זה לא קולה במכולת אחי....
אתה יכול לחפש, או שזה ימצא אותך לבד, אבל כעיקרון תלך למקומות שאתה קשור אליהם, נגיד אתה אוהב מוזיקה, אז למועדון שמשמיעים את המוזיקה שאתה אוהב, או אם אתה אוהב את הים אז בחוף וכאלה, ותתחיל לדבר עם בנות, להכיר, לצאת, ואם יהיה לך מזל, תמצא מישהי
בכל מקרה בהצלחה עם זה
נערך לאחרונה על ידי dark soul; 18-11-2010 בשעה 22:09.
דוגרי... זה ספונטני ><
אל תכפה את עצמך על הבחורה... תן לה למצוא אותך ולחפות את עצמך עלייך... בזמן הנכון וברגע הנכון היא תמצע אותך
ומשם הכל ספונטני וזורם... אם אתה תחפש אותה בזמן שהיא מחפשת אותך הסיכויים שתמצאו אחד את השני קלושים אפילו יותר.
"כי אני חושב שיש לי נתונים"
ואוו לא יידעתי שצריך נתונים מסויימם
לא יודעמה איתך לי יש חברה שלוש וחצי שנים
ואני יגיד לך את המפרט שלי
מעבד מסדרת i3 חובה! ..
אבל ייצא כבר i7 אזהיא אמרה לי שהיא הולכת להחליף אותי
כרטיס מסך דווקא נשאר טוב - GeForce 9600 GT
הלכו הרמקולים והיא עדיין איתי זאת אומרתשלא חייב..
"איפה למצוא חברה? "
אחי אל תתפשר!! אל תעשה את הטעות שלי אל תקנה יד שנייה
אתה חייב לחפש בZAP ולהשוות .. .
אבל אם זה לחתונה וממש רציני חפש בEbaY אני אומר לך לא תתחרט ..
מניסיון, אמיתי.
תגיד מה אתה רציני? ..
אין נתונים או מקום שאפשר למצוא..
קשר רציני מגיע כשהגבר משחק אותה ויש את ה"במקום הנכון ובזמן הנכון"..