שאלות על קוביה ותרגילי הובלה עם שדה ותותים.
האם זה אומר משהו למישהו כאן ? אני מחפש מידע על זה..
שאלות על קוביה ותרגילי הובלה עם שדה ותותים.
האם זה אומר משהו למישהו כאן ? אני מחפש מידע על זה..
|
|
אתה מתכוון לקריאה קרה ורוטינות ש"יענו" מלמדות עליך בתור בן אדם, אז יש מליון שטויות כאלה. אתה יכול אפילו להמציא אחת, הרי ברור שאתה לא באמת מלמד אותה על עצמה, כן..? אפילו לשנן מדורי אסטרולוגיה מעיתונים יעבוד...
היה פה מישהו שתרגם את הרוטינה דיי מזמן, אולי תצליח למצוא..
כן אחי אני יודע הכל על הקוביה ... אבל הבעיה היא שהקוביה זה עסק לא פשוט וצריך המון תרגול בשביל לשלוט בה..
אני אישית אף פעם לא ניסיתי את הקוביה כי לא הרגשתי צורך.. אז מה שאני אוהב לעשות בדרך כלל זה משחק ה5 שאלות..
זה הרבה יותר פשוט וזה תמיד עובד
"i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"
"michael kelso"
זאת הרוטינה שלי
ממש לא, זה רוטינה משעשעת, זה נחמד באותה מידה כמו הורוסקופים, ואתה יכול להנפיץ דברים על המקום
זה כמו.. תבחרי 3 חיות אהובות, ותני תכונות אופי לכל אחת למה את אוהבת אותה... ואז אתה מסהיר הראשונה זה האני הסודי שלך, השנייה זה איך שאנשים רואים אותך והשלישית זה מה שאת רוצה להיות
אין לזה משמעות אמיתית, וזה נושא שיחה משעשע
עסק לא פשוט? תעשה את זה סתם ככה לאנשים שאתה מכיר וזה עם דף כשהכל כתוב מולך, אתה תזכור בע"פ אחרי 3-4 אנשים,
אתה גם תמיד יכול לשנן את זה כמו שאתה משנן חומר למבחן או משהו, לכתוב את כל השאלות - ואת כל התשובות שעולות לך לראש,
זה כמו מופע סטנדאפ, זה לא הבדיחה, זו ההגשה - פעם ראשונה יהיה מוזר, פעם שנייה יהיה מוזר, פעם 10 כבר תפתח עם הקדמה על זה שזה תרגיל בסיסי בפסיכואנליזה ממכון שקר כלשהו ובלה בלה בלה.
חולצה יפה, את רק הבחורה ה-30 שאני רואה עם אותה חולצה, אבל היא עדיין יפה. את יודעת הלבוש של בן אדם יכול להגיד הרבה על בן אדם.... אני יכול להגיד שאת בן אדם חברותי, אבל את אוהבת ליהיות לבד לפעמים.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-11-2010 בשעה 10:23.
אתה יכול להגיד לה על הלבוש\ הלחיצת יד\ חיוך, יש אלף ואחד דברים.
לדוגמא כשאני פושג בחורה חדשה אני לוחץ לה תיד, ומדי פעם אני אומר "לפי הלחיצת יד שלך רואים שאת בחורה עם בטחון\ ביישנית\ מיוחדת וכו"
בעקרון לספר משהו חדש עליה זה חירטוט, זה רב הפעמים לא נכון בכלל