"מאחד יוצא ש..........."![]()
|
|
אני - את מאמינה באהבה ממבט ראשון ?
היא - לא
אני - אוייש, אז עכשיו נצטרך לראות אותך עוד כמה פעמים .. ( עם חיוך )
מאמרים בנושאי פיקאפ - [ שלי ]
אתם רוצים לצאת מתכננים דברים, ופתאום אין לכם חשק - הפיתרון
שפת גוף של בחור מצליח ( אלפא ) - שלבים ואימונים לפני יציאה לשטח
נחמד יש פה כמה יפות ,אבל יותר מידי חרושות ...תנסו לגוון חבר'ה !
לבוא אליה בביטחון ועם חיוך "את יודעת,את לא תצטרכי לחכות לשיחה שלי אם תשארי לישון אצלי"
ברחוב-
קודם כל ליצור קשר עין(ולחייך בעדינות),ואז לגשת ולאמר:עם המבט הזה את יכולה להפיל כל גבר-אולי לא אותי אבל את השאר את תצליחי(עם חיוך).
אחר כך שואלים אז את תגידי לי איך קוראים לך או שישר ניגש לעניין?(גם עם חיוך)
בהליכון
"באתי לארח לך חברה בריצה,שלא תשעממי(:"
פשוט נוראי מה שהולך פה...
ועכשיו ברור למה פורום דיווחים ריק לגמרי...
אני חייב ללכת\לחזור לחברים שלי אבל ראיתי אותך משם ואמרתי לעצמי שאני יהרוג את עצמי אם אני לא יבוא ויגיד לך(תבנו מתח... היא תצפה שתגידו לה שהיא מהממת\יפה) שזה בידיוק מה שהתכוונתי ללבוש היום! תנו לה לצחוק ותכניסו ישר נג שיוציא אותכם מהמשוואה שאתם מתחילים איתה, "חולצה יפה, את רק הבחורה ה-30 שראיתי עם אותה חולצה היום, אבל היא עדיין יפה. את יודעת שבגדים מראים הרבה על אופי של בן אדם, אני יכול להגיד שאת בן אדם חברותי אבל את אוהבת ליהיות לבד לפעמים" (COLD READ) ותעברו לרוטינה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-11-2010 בשעה 22:41.
אני לא מאמין במשפטי פתיחה (מוזר כי כמה אמרו שזה הצד החזק שלי) אך בכל מקרה, הכי פשוט זה הכי טוב:
אתה - "שלום!!!!! (עם חיוך) באתי להתחיל איתך! בא לך להזמין אותי למשקה?".
*אם זה לא בפאב או מקום בסגנון קל לאלתר משהו אחר כמו "שלום, באתי להתחיל איתך אך אין סיכוי שאני אתן לך את המספר שלי, שיהיה ברור כן?!".
תשמעו אתם יכולים לדבר אל הרגלים של סבתה קול עוד ההגשה שלכם נכונה!!!!!!
אבל ברוך הפורום אני יוסיף שאי אפשר אל הקלסיקות ( בנות אוהבות לדבר אל שני דברים. אל מערכות יחסים ואל עצמן )
הקלסיקה: jelas gf opener by mystery
pua: אני צריח לחזור לחברים שלי בדיוק אבל אפשר ציק צאק את הדע שלח אל משהוא?
hb: סבבה.
pua: חבר שלי עדין בקשר עם האקסית שלוא, הוא מדבר עתה בטלפון לפחות פעם בשבוע, והחברה שלוא לא רוצה שהם יהיו יוטר בקשר. מה חושבת אל זה?
hb: בלה בלה בלה
pua: אהא. אחשיב, הוא השאיר בפיס שלוא את קול הטמונות שלהם ביחד, ושומר את קול האסמסים שלהם. מה את חושבת אל זה?
hb: בלה בלה
pua: אהא. טוב אחשיב החברה ניכנס לוא לפיסבוק ומחקה את קול הטמונות של האקסית וגם מחקה את האסמסים מהפלפון. מה דעתח אל זה?
זה טוב קי גם מגלים איזה מהבחורות בסט משוגעות
זה בדרך קלל עובד אל סטים של רק בנות ויכול להישטמש בכול זמן ומקום
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-11-2010 בשעה 15:31.