קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Light Alloy 4.0.6035|hTTp|נגן סרטים עם הצגת כתוביות.
    על ידי Niv-S בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-03-2007, 11:05
  2. הצגת קבצים בקבוצות ב-Windows XP
    על ידי PerformeR בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 20:20
  3. אשכול הצגת הדמיות שלכם .. P:
    על ידי ¥ANARCH בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 18:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

הצגת ערך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הצגת ערך

אני אף פעם לא באמת הבנתי את המונח הזה, יש מצב שמישהו מפשט?
    וחוץ מזה, אם אפשר לקבל דוגמאות זה יהיה נחמד (חיפשתי בלינקייה ולא מצאתי )

תודה חברים

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נסביר לך את זה בצורה הכי פשוטה,מכוניות.

יש 2 מכוניות ,איזו עגלה אחת שנראית נורא,חורקת,לא נוחה ובכלל בושה להסתובב איתה,הערך של המכונית נורא נמוך
    המכונית השניה זה איזו מכונית חדשה שנת 2010 עם מאיץ טורבו גג נפתח אדומה ודלתות שנפתחות ללמעלה..היית מת למכונית כזו והערך שלה גבוהה מאוד.

יש 2 בחורות,אחת נראית לא משהו ואפילו לא מטופחת,עם תכונות אופי לא טובות נורא אנוכית וצעקנית....כמה היית רוצה אותה ? בכלל לא...בגלל זה הערך שלה נמוך

הבחורה השניה,נראית טוב שדיים בחוץ עם צחוק ממכר זורמת וגמישה...כמה היית רוצה אותה ? היא נשמעת כמעט מושלמת....בגלל זה הערך שלה הרבה יותר גבוהה

תעשה לבד את ההקבלה.
    אותו דבר אתה צריך להשיג ערך גבוהה,ובשביל למשוך את הבחורה,אתה צריך לגרום לה להרגיש שהערך שלך יותר גבוהה או לפחות שווה ערך לשלה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם נהיה יותר ספציפיים, ערך = הדברים שמראים שיש לך בחורות בחיים ואתה לא בן אדם מוזר.
    אם אני מסתובב עם 2 דוגמניות אחת על כל יד, יש לי ערך גבוה. אם אני מסתובב עם חנונה באף, יש לי ערך נמוך. (למה? כי כל מי שמסתובב עם בחורות (ובעיקר בחורות בעצמן) יודע שאין מצב שבעולם שהן יתנו לך להסתובב לא אסטטי. אם תהיה בחדר מלא בבחורות והצווארון שלך יהיה קצת עקום, כל מה שכל בחורה בחדר תחשוב עליו כשהיא תסתכל עליך יהיה "וואי שיסדר את זה". אמיתי.)

אם אני אומר שלום לכל הבחורות בחדר, גם אם הן לא מסתובבות "איתי" - זה אומר עלי שאני בחור חברתי שאין לו בעיה עם נשים (וזה בולט כי לרוב הבחורים יש בעיה פשוט לגשת ולדבר עם בחורות בלי "להתחיל" איתן), אם אני מסתובב עם עוד 4 בחורים ויושב על הבר או על שולחן, יש לי ערך נמוך גם אם אני נראה כמו דוגמן של CK. (ואתה בטח כבר יודע למה - רמז: אני מסתובב עם 4 בחורים)

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

עוד נקודה שאני חייב להוסיף... בדרך כלל לדבר על "ערך" זה לא יעזור לך וערך זה בד"כ לא שרירים או כסף (למרות שזה מוסיף), אתה צריך להראות שיש לך ערך.
    בן אדם שאומר "כן אני ממש שרירי ובנות מתות עלי" נשמע עלוב
    אגב גם דברים כמו "כן אני נגיד צלם של דוגמניות אז אני מבין במצלמות" נשמע גם ממש ממש TRY HARD ועלוב
    אל תעשה דברים כאלה זה מעצבן

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

כשכתבתי את התשובה מיהרתי לעבודה,עכשיו יש לי זמן גם לתת כמה דרכים טובות להצגת ערך:

-כמו שאמרו פה,להסתובב עם בחורות ולא עם גברים
    -לא להיות נלהב מידי ,פשוט לא להגיב מהר מידי לשאלות והערות...קח זמן ,תן לבחורה לחכות לתשובה שלך...היא תדבר ותדבר ותרגיש שהיא מנסה להוציא ממך תגובות,מראה על ערך גבוהה (תחשוב על בחור שמתחיל עם מישהי ,הבחור נלהב והבחורה נשארת רגועה ולוקחת את הזמן עד שהיא עונה,אפשר להבין בקלות שלבחורה יש ערך יותר גבוהה במצב כזה).

-תכונות בסיסיות של אדם שנעים להסתובב איתו ,הגייני,חברותי,כריזמטי,לא קמצן....

-הרבה אנשים כשהם מנסים להציג DHV (הצגת ערך גבוהה) מתחילים לדבר על עצמם בסיפור כלשהו ומכניסים לתוכו DHV SPIKES (נקודות מסויימות שמציגות אותן באור חיובי עם ערך גבוהה) ...למשל אם אתה מדבר עם מישהי והיא מספרת לך שהיא לא סובלת מטאל...אתה יכול לספר לה (זו סתם דוגמא,תספר סיפור משלך,עדיף סיפור אמיתי) שהיית באוטובוס ואיזו פריקית אחת שמה מוזיקה גבוהה ואמרת לה להלמיך...להמשיך את הסיפור ולהגיע למצב שהיית עם אותה בחורה..שוב,זו רק דוגמא.
    בעיקרון מספרים את הסיפורים בגלל שאתה לא יכול לומר לה "אני זיינתי 43 בחורות,בואי תיהי מספר 44" עם אפקט חיובי , אתה מספר את זה כבדרך אגב בתוך הסיפור.

-להיות גבר אלפא,מנהיג החבורה...זה שדואג לחברים שלו,יודע לפעול במצבי לחץ,מוקף בבחורות ודואג לבחורות שמסביבו (בחור ששווה להיות חבר\ה שלו ) ...את התכונות האלו אתה גם יכול להכניס לסיפורים שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    כשכתבתי את התשובה מיהרתי לעבודה,עכשיו יש לי זמן גם לתת כמה דרכים טובות להצגת ערך:

-כמו שאמרו פה,להסתובב עם בחורות ולא עם גברים
    -לא להיות נלהב מידי ,פשוט לא להגיב מהר מידי לשאלות והערות...קח זמן ,תן לבחורה לחכות לתשובה שלך...היא תדבר ותדבר ותרגיש שהיא מנסה להוציא ממך תגובות,מראה על ערך גבוהה (תחשוב על בחור שמתחיל עם מישהי ,הבחור נלהב והבחורה נשארת רגועה ולוקחת את הזמן עד שהיא עונה,אפשר להבין בקלות שלבחורה יש ערך יותר גבוהה במצב כזה).

-תכונות בסיסיות של אדם שנעים להסתובב איתו ,הגייני,חברותי,כריזמטי,לא קמצן....

-הרבה אנשים כשהם מנסים להציג DHV (הצגת ערך גבוהה) מתחילים לדבר על עצמם בסיפור כלשהו ומכניסים לתוכו DHV SPIKES (נקודות מסויימות שמציגות אותן באור חיובי עם ערך גבוהה) ...למשל אם אתה מדבר עם מישהי והיא מספרת לך שהיא לא סובלת מטאל...אתה יכול לספר לה (זו סתם דוגמא,תספר סיפור משלך,עדיף סיפור אמיתי) שהיית באוטובוס ואיזו פריקית אחת שמה מוזיקה גבוהה ואמרת לה להלמיך...להמשיך את הסיפור ולהגיע למצב שהיית עם אותה בחורה..שוב,זו רק דוגמא.
    בעיקרון מספרים את הסיפורים בגלל שאתה לא יכול לומר לה "אני זיינתי 43 בחורות,בואי תיהי מספר 44" עם אפקט חיובי , אתה מספר את זה כבדרך אגב בתוך הסיפור.

-להיות גבר אלפא,מנהיג החבורה...זה שדואג לחברים שלו,יודע לפעול במצבי לחץ,מוקף בבחורות ודואג לבחורות שמסביבו (בחור ששווה להיות חבר\ה שלו ) ...את התכונות האלו אתה גם יכול להכניס לסיפורים שלך.
    תודה סנופ.. עזרת לי מאוד =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect