קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה דקות בערך אמורים לעשות ריצת 2000?
    על ידי Smirnoff בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:02
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 00:08
  3. [קונה] סריאל ל NBA 2006 ב-50 מהר רק ב-5 דקות
    על ידי Lee Cooper בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 19:38
  4. ידידה שלי התאבדה פעם II והפעם מתה.
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 20:33
  5. תזכורת: עוד 25 דקות החים זה כן הכל :]
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 22:41
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

'5 דקות של התלהמות חסרת הגיון'...והפעם- ביישנות. - עמוד 2

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי vtback צפיה בהודעה
    ואני חשבתי לתומי שבאמת הפורום מת. מתברר שסתם מוחקים את התגובות.
    נמחקה תגובה אחת,בכל מקרה זו לא הנקודה פה,אני מקווה שהבנתם את המסר,כפי שאתם רואים אני לרוב לא מתערב בכל מה שקשור לסדר,רק שזה מגיע למצב דרסטי...
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 19-11-2010 בשעה 11:12.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש יתרון לצנזורה שמשאיר מצד אחד את הפורום נקי וענייני. מצד שני זה מונע מאנשים להתבטא בחופשיות וזה אולי אחד המטרות של הפורום.
    מה דעתכם???

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BBEE10 צפיה בהודעה
    יש יתרון לצנזורה שמשאיר מצד אחד את הפורום נקי וענייני. מצד שני זה מונע מאנשים להתבטא בחופשיות וזה אולי אחד המטרות של הפורום.
    מה דעתכם???
    אני לא חושב שאמורה להיות כאן דעה כלשהי,חוץ מלעזור מתפקידך גם לשמור על החוקים ועל הסדר,אף אחד כאן לא מונע מאף אחד להתבטא,אבל אם בן אדם בא לכאן ופורק משהו ובן אדם אחר כותב :" גרועה בשולה מוקשים,איך את חיה עם עצמך" כאן אתה בעצמך רואה שזו הודעה צינית ומתפקידך לצנזר\למחוק ואם זה חוזר שוב אז גם לנקוט עוד צעדים(אזהרות באנים וכו',לא צריך להגיע בכלל לזה).
    אני שוב אומר אף אחד לא מונע מכם להתבטא אבל לא בהודעות מהסוג הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם זוהי התגובה שמחקת אני מסכים אתך לחלוטין.. אבל אני לא רואה בעיה שאנשים יביעו את דעתם בנושא..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BBEE10 צפיה בהודעה
    אם זוהי התגובה שמחקת אני מסכים אתך לחלוטין.. אבל אני לא רואה בעיה שאנשים יביעו את דעתם בנושא..
    לא אמרתי את זה מלכתחילה,אנשים יכולים להגיד מה שהם רוצים(בתנאי שזה קשור לנושא ולא פוגע) אף אחד כאן לא בא במטרה לפגוע בחופש הביטוי של המשתמשים,אלא רק לשמור על הסדר כשצריך. לא יותר מזה!

נו באמת, אם תיקח לנו את חוש ההומור, איך נחיה עם עצמנו?

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    לכל החברים שאומרים שצנזרו\מחקו להם הודעות.
    ההודעות שנמחקו\צונזרו לא סתם צונזרו,כמו שאתם יודעים זה פורום חרדה חברתית,וזה עוד פורום רגיש משלל הפורומים בקטגוריה הנ"ל (יעוץ עזרה ובריאות),הנכם מתבקשים לכבד כל אחד,אם אין לכם משהו מועיל להגיד פשוט אל תגידו,זה יותר יעזור מאשר שתגיבו תגובות לא במקום כמו :" גרועה בשולה מוקשים?איך את חיה עם עצמך?" (זאת הודעה שאני מחקתי).
    על כל מה מקרה מה שאני מבקש זה שסה"כ תכבדו את האנשים הסובבים אתכם,אף אחד לא רוצה שתעזבו ואני באמת רוצה שיהיה לכם נח כאן,אבל כמו שאתם מצפים שיתייחסו אליכם בכבוד אנא כבדו את שאר המשתמשים.
    תודה ויום טוב- אושרי

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

מצטער,בפורום הזה אין מקום לקצת הומור,פה נגמר הדיון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אושרי מה שמקובל בפורומים רגילים לא תמיד מקובל בפורום תמיכה, אמנם גם אני לא איש מקצוע אבל לפחות הפקתי את הלקחים כשהיה צריך והייתי מצפה ממך שתפיק לקחים ותקשיב יותר גם אם מישהו מתלהם וגם אם אתה לגמרי צודק, ואם אין לך מספיק אורך רוח אז אולי אתה לא מתאים לניהול פורום מהסוג הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    לכל החברים שאומרים שצנזרו\מחקו להם הודעות.
    ההודעות שנמחקו\צונזרו לא סתם צונזרו,כמו שאתם יודעים זה פורום חרדה חברתית,וזה עוד פורום רגיש משלל הפורומים בקטגוריה הנ"ל (יעוץ עזרה ובריאות),הנכם מתבקשים לכבד כל אחד,אם אין לכם משהו מועיל להגיד פשוט אל תגידו,זה יותר יעזור מאשר שתגיבו תגובות לא במקום כמו :" גרועה בשולה מוקשים?איך את חיה עם עצמך?" (זאת הודעה שאני מחקתי).
    על כל מה מקרה מה שאני מבקש זה שסה"כ תכבדו את האנשים הסובבים אתכם,אף אחד לא רוצה שתעזבו ואני באמת רוצה שיהיה לכם נח כאן,אבל כמו שאתם מצפים שיתייחסו אליכם בכבוד אנא כבדו את שאר המשתמשים.
    תודה ויום טוב- אושרי
    אני מצקצק בלשוני למקרא התגובה הזאת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סליחה חבר'ה, אבל זה באמת מפתיע אותי.
    " גרועה בשולה מוקשים?איך את חיה עם עצמך?" - כל אחד יכול לראות שזה נאמר בהומור - ברוח השירשור, וזה מצחיק. אני לא רואה שום סיבה למחוק כזו הודעה.
    אם יש פה חוקים כאלו נוקשים, והגבלה כזו כבדה על חופש ההתבטאות, אולי זה באמת לא המקום האידיאלי לחברי הפורום. אנשים שהגיעו מהקהילה (הלא מאוד גדולה) בהיידפארק, יודעים שאם יש שם משהו אחד טוב זה האופציה לבוא ולשפוך כל מה שבלב, לדבר בחופשיות, ולקבל פידבאק אמיתי וענייני על מה שיש להם להגיד (שוב, אני לצערי לא יכול לכתוב שם עקב סיבות טכניות).

אלו פשוט שתי זוויות ראייה שונות על הטיפול בפורום, שאני יכול להבין את שתיהן. אבל לי אישית ניראה שבכל מה שקשור לפורום ח"ח, דווקא החופש, היכולת להגיד את מה שבא לך באותו רגע, לבכות, לצחוק, לכעוס, להתלונן - זה מה שעושה אותו כל כך טוב וטיפולי. עובדה שזה עובד שם.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

תראו,אם זה מקובל על כולם אין לי בעיה,פשוט אני רק רציתי לבוא לטובתכם חשבתי שזה יפגע בכם,כי אני לא הייתי רוצה לפרוק משהו ואז לראות איזה הודעה צינית ממשתמש כזה או אחר,מה גם שזו פעם ראשונה שהפורום הנ"ל נפתח כאן באטרף.
    על כל מקרה אם זה מה שאתם רוצים בכיף,רק אל תעברו את גבול הטעם הטוב.
    שבת שלום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

למעלה: אהבתי. אני יודע שזה חשוב לשמור על רמה מסויימת של סדר וכללים בפורום. אני מניח שזה פשוט עניין של מינון, יש קווים אדומים ברורים שאסור לחצות, ויש דברים לא מזיקים שרק תורמים לאווירה לפי דעתי. אני בטוח שכבר נמצא את האיזון הזה. אני רק מקווה שהפורום ימשיך לגדול ולצמוח ושמשתמשים חדשים ימשיכו לבוא..
    שתהיה שבת שלום

לאאאאאאאאאא! הפוסט שלי! מה לעזאזל קורה כאן??? אתם הורסים את כל התכנית! זה לא אמור להיות ככה! התרשים מראה באופן חד-משמעי: שלב א'- מניפסט מייגע נגד פסיכולוגים; שלב ב'- 57 ביקורות קוטלות ו-4 נפגעי חרדה שניסו לקרוא עד הסוף; שלב ג'- נידוי מהפורום ותחושת תיעוב עצמי; שלב ד'- ירייה בודדת נשמעת ממרתף במרכז הארץ; אבל אתם פשוט הייתם חייבים לקחת את זה לכיוון מדכא, הא?!

אם ככה, אתם לא משאירים לי ברירה. מישהו צריך להפסיק את הטירוף. כמו שכל אידיוט יודע, בשעת משבר יש רק דרך אחת להשיג שלום ואחווה בין קבוצות שונות של אנשים: להפוך בן-אדם אקראי שלא עשה שום-דבר לאף-אחד לאוייב המשותף שלהם עד שהוא יתחיל לחתוך את עצמו. כן, במוקדם או במאוחר כל אדם צריך לעמוד בפני החלטה גורלית, כזאת שתחשוף את האופי האמיתי שלו ותקבע לטוב ולרע את הזהות שלו לשארית חייו-- וויליאם וואלאס, רוזה פארקס, פיט דוהרטי בפעם ההיא שמישהו אמר לו: 'שיט, נראה לי הקוקאין הזה החמיץ, בוא תריח את זה רגע...'...גם אני ניצבת היום בפני החלטה כזאת, ואני בוחרת בדרך הנכונה: הקרבה עצמית. (מוזיקת '2001: אודיסאה בחלל', בבקשה!) ובנימה זאת, אני מכריזה על תחרות ירידות חסרת תקדים או מעצורים: 100 שקל לראשון שגורם לי לבכות בלי שיצנזרו אותו! (ואני מדברת על ירידות אמיתיות! אני רוצה לראות את הקרניים שלכם! (hyperbolic_, ההערה שלך הייתה מגניבה וחיננית. אתה פסול. :| )) ...מ-ע-כ-ש-י-ו!

...לעזאזל, ומודיעים לי שיש לנו כבר מנצח בסיבוב הראשון-- ציטוט: "מצטער,בפורום הזה אין מקום לקצת הומור,פה נגמר הדיון"...ועם זאת, כל ההודעות ש-ל-י נשארו שלמות לגמרי. אחד-אפס, מודרייטור. :| אחד-אפס. :|

נ.ב. ולסיום, בדיחה (הכינו את עצמכם, זה הולך להיות טוב...): %#$&%*# *%#*$^# %#& *% *%$#&% #%^$*&?! #&%^$ %* #%$*%&**%! ("#%$*%&**%"! ענק!)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פאק היא טובה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,841 | הודעות: 8,173,428 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect