נגיד אני באינטרנט ורוצה לצאת אני לוחץ X למעלה וזה פשוט לא מגיב רק אחרי כמה לחיצות זה מגיב , אותו דבר על כל הדברים במחשבים במשחקים , באינטרנט בתיקיות בהכל כאילו המקש לא נלחץ , רק אחרי כמה לחיצות הוא מגיב ...
נגיד אני באינטרנט ורוצה לצאת אני לוחץ X למעלה וזה פשוט לא מגיב רק אחרי כמה לחיצות זה מגיב , אותו דבר על כל הדברים במחשבים במשחקים , באינטרנט בתיקיות בהכל כאילו המקש לא נלחץ , רק אחרי כמה לחיצות הוא מגיב ...
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בדקת את העכבר על מחשב אחר?
לא , עד אתמול הכל היה מצויין יש לי אותו כבר חצי שנה זה עכבר מעולה.
לא נראלי שזה בעיה במחשב אני כמעט בטוח ...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הכוונה שלי הייתה שאני הולך לכיוון העכבר, איזה עכבר זה?
תבדוק עכבר אחר על המחשב שלך / את העכבר הזה על מחשב אחר.
מ א ו ש ר
זה מוזר העכבר הזה הוא עמיד לנצח.
תנסה באמת כדי לשלול כל בעיית חומרה ולאחר מכן נגיע לעניין התוכנה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
פשוט לבדוק עכבר אחר במחשב שלך שנדע בטוח שזה לא העכבר
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
שמעו בדקתי עכבר אחר על המחשב שלי , הוא עובד חלק ... אבל מוזר העכבר עכשיו ה MX עובד סבבה באמת נגיד הוא עובד 15 דקות טוב בלי ום בעיה אחרי 15 דקות יוצא לי שאני צריך ללחוץ כמה פעמיים כדי שיילחץ .. אבל אני דופק אותו בקטנה על השולחן ואז הוא חוזר להיות בסדר 15 דקות ... אבל זה חוזר חלילה בלי הפסקה לפעמים גם מ 10-15 דקות ..
תגידו לי רגע, אני רוצה לקחת אותו לתיקון ... במעבדות של חניות מתקנים עכברים ?! חנויות כמו Ivory KSP וכאלה ?
נערך לאחרונה על ידי A&E; 20-11-2010 בשעה 21:37.
מ א ו ש ר
אם יש לך אחריות שולחים את זה ליצרן ואם יש לו אפשרות הוא מתקן ואם לא אז היצרן שולח חדש
אם אין לך אחריות לא נראלי שתמצא איזה מקום שינסו לתקן עכבר,אם תמצא תגיד לי.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il