קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-07-2008, 17:09
  2. [שאלה] מתי יוצאים המשחקים PES 5 ו- Football Manager 2006 ?
    על ידי Smirnoff בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 22:18
  3. מתי תמותו ?
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 01:49
  4. מתי הדרבי יהיה בסוף? ביום שבת או ראשון?
    על ידי Smirnoff בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 04:07
  5. מתי הבחירות ?
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מתי לסיים שיחה

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ברירת מחדל מתי לסיים שיחה

אני שם לב שכשאני מדבר עם בחורות , אם זה בפייסבוק או במציאות , השיחה זורמת ומפציצים בנושאי שיחה ואפשר לראות שהבחורה נהנית ,
    אבל תמיד יוצא שהבחורה היא זו שמסיימת את האינטראקציה , זה גורם לי להרגיש שאני חופר , למרות שאני יודע שהבחורה נהנתה,
    והשאלה היא : איך אני יודע מתי לסיים את האינטראקציה ולהשאיר אותה עם טעם של עוד ?
    נ.ב
    בפעמים המעטות שיצא לי לחתוך משיחה ראשון (לא כי רציתי , אלא כי הייתי חייב) התבאסתי כי נהנתי מהשיחה ואז ההנאה נגמרה,
    ושבעצם לא מיציתי את השיחה , מה אני עושה עם ההרגשה הזאת? אני יודע שיש פה סתירה בדברים ובגלל זה אני מתקשה לפתור את הבעיה.
    תודה מראש !

2. קישורים ממומנים

תציב לעצמך מטרה בראש של 'להשאיר טעם של עוד'.
    תסיים את השיחה בשיא כשהיא נהנת ממנה. תסיים את השיחה כשאתה רואה שהיא מסוקרנת ושואלת הרבה שאלות.
    'על זה נדבר בהמשך' ותחליף נושא שיחה. זה די קשור לפסיכולוגיה. אצל בנות בעיקר, כשאתה משאיר להם נקודות פתוחות לגבי נושאים מסויימים.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 22-11-2010 בשעה 22:02.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אל תפחד לסיים את השיחה. ברגע שאתה קולט שהשיחה מעניינת והיא נהנית.. תחכה דקה ואז תצא מהאינטרקציה (פייסבוק או מציאות לא משנה).
    זה ישאיר לה טעם של עוד. ובהרבה מקרים היא תבוא לפתוח אותך מחדש.
    אין בעיה עם זה שאתה נהנה מהשיחה, וזה אפילו טוב, אבל תדע מתי להפסיק.. כי שורה תחתונה המטרה היא להשיג את הבחורה D:

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

תודה! הבנתי מתי ועכשיו איך? כשאני מסיים פשוט למצוא איזה תירוץ לסיים? "אני צריך לעשות משהו" , "אני עסוק" , "אני צריך ללכת" וכאלה? להגיד לה את זה וכמובן שבלי לחכות לתגובה ממנה לעזוב ?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לפעמים הדרך הכי טובה היא פשוט לשתוק. ברגע שהיא זאת שמחדשת את השיחה (גם בחיים וגם בפייסבוק ובכל מצב), הדינמיקה משתנה - היא זאת שאחראית להחזיק את השיחה והיא זאת שחושבת על הנושאים.

הרעיון הוא לסיים את השיחה כשאתם לא יכולים לדבר כי גם ככה לא מבינים מה היא אומרת עם זין בפה.

אני אוהב לשחק איתן, לפעמים להעלות את הרגשות בשיחה להפוך אותה למעניינת ואז לתת לה להגיב בהיתלהבות ואז לענות באדישות, חח בנות משתגעות מזה.
    הכי טוב לעצור את השיחה כשהיא בשיא, זאת אומרת כשהיא הכי מעניינת והכי בעלת רגשות, כי בחורה תזכור רק את סוף השיחה, ולפי זה היא תזכור אותך, אם אתה תפסיק את השיחה כשהיא דועכת כבר, היא תזכור אותך רגיל אולי אפילו משעמם ויבש.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    הרעיון הוא לסיים את השיחה כשאתם לא יכולים לדבר כי גם ככה לא מבינים מה היא אומרת עם זין בפה.
    חחחחחחחחח עכשיו הוא בטוח יזכור לסיים את השיחה מהר.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    לפעמים הדרך הכי טובה היא פשוט לשתוק. ברגע שהיא זאת שמחדשת את השיחה (גם בחיים וגם בפייסבוק ובכל מצב), הדינמיקה משתנה - היא זאת שאחראית להחזיק את השיחה והיא זאת שחושבת על הנושאים.

הרגת אחי חחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nir
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לסיים שיחה? למה שתרצה לסיים אותה?
    תזייף את סיום השיחה.
    על פי השיטה של מסתרי(ידועה /: ) , נאמר להגיד מאזכר זמן שקרי, כלומר להגיד שאתה הולך לישון עוד 5 דקות או שאתה חייב לזוז עוד 10 דקות או משהו כזה.
    לדוגמא: דיברתי אתמול אם מישהי בשיחת וידאו במסן ,ואמרתי לה שאני מת לישון אז שתתקשר עלי ונדבר איזה 10 דקות עד שאני ירדם.
    היא ישר קפצה על הרעיון שלהרדים אותי זה יהיה לה כיף. נ.ב השיחה השיכה שעה וחצי בפלפון עליה
    עוד דבר שזכיר לה השיחה שיש לך עוד מלא דברים לעשות ושזה כיף בשבילה לדבר איתך . כך אתה גורם לתת עקרה שלה לקלוט אז המוסג כיף הקשר עליך.
    תהנה MRJ
    "יש הרבה מורים רוחניים...., המטרה שלי היתה לקחת משהו מכל אחד מהם" -סטייל (ניל סטראוס) בספרו THE GAME

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect