מעולה!
טעון שיפור.
|
|
היי,
בכנות, אני בד"כ נמנע מפורומים ישראליים; לא הקטע שלי.
אבל, לאחרונה התחזק מאד הפן התחרותי של המשחק League of Legends עד כדי כך שהמפתחים מציעים 100K$ כפרס כולל על טורנירים שיתרחשו בעתיד הקרוב מאד.
אני כרגע עם מעל לאלף משחקים, גם בשרת האמריקאי וגם באירופאי. הדירוג שלי באמריקאי נע בסביבות ה-1700 (אך אינני משחק שם יותר), ובאירופאי טרם התחלתי לשחק בצורה תחרותית, בהיעדר קבוצה מתאימה. בכל מקרה, מעבר למניע הקר אחר כסף, אני חושב שיהיה נחמד להתחבר לקהילה הישראלית של המשחק בהנחה שקיימת כזו.
אם כן, זוהי קריאה לכל שחקני ה LoL הישראליים - אם אתם מחזיקים מעצמכם שחקנים איכותיים ובעלי ניסיון משמעותי במשחק, אנא - הוסיפו אותי (Summoner name: Porkel).
לאחר חיפוש מעמיק בפורומים הישראליים למיניהם, אני מבין שהסיכוי קרוב לאפסי לממש את הדבר... אבל בכל מקרה, לפחות שאדע שניסיתי.
נערך לאחרונה על ידי assaf2b; 20-11-2010 בשעה 06:09.
מערכת הפעלה:
סגנון משחק[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/sad.gif[/IMG]גוף ראשון, שלישי, פנטזיה, ספורט וכו')גוף שלישי,פנטזיה,אקשן
רמת משחק מבחינה גראפית:לא חייב גרפיקה טובה כל כך..
מצב המשחק מבחינה של יציאה לאור(בטא פתוחה / סגורה או רשמי):
משחקים שאותם אתם לא רוצים שיציעו לכם:כל סרברי הmu,cabel,knight online
הערות: בעקרון אני מחפש משחקים שבהם יש אופציה לבחור למשל מ3 דמויות עיקריות ואז יוצאים עם הדמות הזאת להילחם במפלצות עולים רמות משיגים כסף וחפצים
תודה מראש
כשאני בא להתקין אז כתוב לי THE MEMORY COULD NOT READ FROM מזה אומר ומה אני עושהה??
רמז, מדובר במשחק שיש לו פורום בקטגוריה.
תודה
תודה
תודה