קודם כל,ערב טוב
הרבה מתלבטים-לקנות את BO או לא לקנות?האם הוא שווה או לא?בכתבה זו(שהוכנה בחוסר מקצועיות על ידי
) נשווא בין BO לMW2 כדי לעזור לגולשים באטרף להחליט.
**** ספוליר:אני מגלה פה כמה סודות מדינה מBO,אל תפגעו
שנתחיל?
אגב תזכרו,הכל פה הוא בגדר דעה,אתם יותר ממוזמנים לחלוק עליי
סינגל
Black Ops:
1)עלילה-מסובכת אך כיפית מאד,אחת שגורמת לך לרוץ בג'ונגלים או להתחבא ביערות של שלג שאתה לא מבין בעצם למה אתה עושה את זה עד הסוף,או אם אתה מספיק חכם בשביל להבין את הרמזים
כדי לגמור את המשחק לוקח בין 8 ל9 שעות.
10\10 2)(ספוילר-מגלים פה פרטים מהעלילה)סוף הסינגל(המשימה האחרונה)-בשונה מMW2,בבלאק אופס המשימה האחרונה "סוגרת מעגל" שהתחיל במשימה האחרונה,ובו אנחנו הורגים את סוחר הנשק הרוסי שרצה לפתח גז רעיל,דרגוביץ',ומייסון בעצם משלים מעגל משלו שהוא נוקם בשם חברו רזנוב.
8\10
Modern Warfare 2
1)(ספוילר!)עלילה- למי שזוכר,פה העלילה ברורה לחלוטין,והיא גם קצרה יותר(שש שעות בממוצע),וממשיכה את MW,מחפשים את מקרוב,מנסים להרוג אותו לאורך כל העלילה ובסוף הורגים את גנרל ארה"ב שבגד בארצו.
6.5\10
2)סוף הסינגל(משימה אחרונה)-בשונה מBO,פה נגמר הסיפור ברמז להמשך,נקווה לטוב
8\10
תוספות
Black Ops
זומבי מוד-תשמעו,אני מוריד את הכובע בפני היוצרים.לדעתי,זה הדבר שבאמת מבדיל את MW2 מBO.
הזומבי מוד,במיוחד שאתה עם 3 חברים נוספים,מספק 3 שעות של הנאה,בין אם אתה מדרג נשק,הורג זומבים,מציל חבר,או נהרג-אחרי-שחבורה-של-זומבים-צמאי-דם-רודפי-אחריך
יש 3 מפות:
1.kino de toten-בית נטוש,צריך לפתוח דלתות ולשרוד כמה יותר סיבובים שאפשר.
כולל נשקים מגניבים על קירות,טלפורט(משגר אותך לחדר מוגן עם מכונה שמשפרת את הנשק),ומיסטרי בוקס,קופסא שבעלות מסוימת בוחרת לך נשק שאי אפשר למצוא על קיר.
2.five-אחרי שאתה מסיים את הסינגל,אתה ראש ממשלת ארה"ב קנדי,עוזרו,שומרו ומנהיג ערבי תקועים במרתף הפנטגון שזומבים שורצים מכל פינה.
פה יש גם זומבים שאני קורא להם doctor zombie,שהם בעצם זומבים רופאים שגונבים לך תנשק ובורחים.מאנייקים,לא?
3.זומבי ארקייד-בסגנון המשחקים מפעם,מגניב מאד.
אתם תראו שתשחקו
Modern Warfare 2
Spicel Ops-מגוון משימות בשלבי קושי שונים שבהם אתה צריך להשלים את המשימות.
החיסרון פה הוא שאפשר לשחק רק עם עוד חבר אחד,מה שלדעתי הורס קצת את ההנאה.
המשימות מגוונות מאד ולקוחות כולם אם לא הכל מהסינגל.
טוב חברים,הגענו לכתר של משחקי COD-המולטיפלייר
רק דבר אחד- אני לא מבין בכל העיניינים הטכניים,אז מצטער מראש
Black Ops- בכללי-הכל עולה כסף,הנשקים הפרקים ובכללי הכל.
1)מצבי משחק:מגוונים מאד,החל מטים דטמאטצ' עד לgun game,וכל מה שבאמצע
2) נשקים-יש הרבה יותר מגוון,באסולט ריפלס ובסאב משין גאנס.
מה שכן,הסניפרים מאכזבים מאד,ולא משתווים לסניפרים האלוהיים בMW2.
3)פרקים-מבולבלים ולא מסודרים טוב,צריך להשלים 3 משימות כדי לקנות את הפרו,ויש פרקים שאפשר בכלל להסיר.
4) אחרים-מה שאהבתי:בנוסף לסמטקס\רימון\גרזן נזרק,ניתן גם להיות בקלאס שלך עם C4,מצלמה,clymore ועוד הרבה.
5)מצבי משחק אחרים-חוץ מהאונליין ומהפרייבטים(משחקים פרטיים),יש גם עוד כמה דברים:
א.משחק שלך עם עד שישה חברים נגד בוטים,שיש להם שמות זהים לאלה של חברים שלך.
מהנה מאד,אפשר לשחק עד אינסוף ולהנות,במיוחד על הרמה הכי קלה
ב.הימורים-אפשר לשחק בTDM או FFA ביחסי הימורים שונים על הכסף שלך-מהנה מאד,ומגביר את הסיכון
Mdern Warfare 2
1)מצבי משחקים(מודים)-כמו בBO מגוונים אבל קצת פחות,מTDM ודומיניישן עד להארדקורים וHQ.
2)נשקים-יש הרבה יותר מבחר והמבחר גם עשיר וגם לדעתי יותר טוב.
3)אין מה להשוות בכלל-הפרקים בMW2 הרבה יותר טובים וגם יותר קלים להפיכה לפרו.
4)אין מה לפרט,רגיל.
5)מצבי משחק אחרים(חוץ מאונליין ופרייבטים)-אין...חוץ מספליט סקרין-שאתה יכול לשחק במסך אחד עד 4 שחקנים.לא שווה במיוחד.
ולסיום-גראפיקה!
MW2-10\10
גראפיקה מדהימה,באמת.
BO-8\10
גראפיקה נחמדה מאד.
לעומת MW2 היא פחות טובה,שהיא בעצם שיפור של MW לדעתי מהבחינה הגראפית.
קרדיט לי,אני יוסיף דברים מחר אם יהיה לי כוח