קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 73
    הודעה אחרונה: 20-08-2011, 18:48
  2. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 13:07
  3. איזה דרה אתם חושבים שיותר טובה ?
    על ידי - iNFerNo - בפורום סקרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 20:28
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 15:06
  5. איזה ספר אתם הכי אוהבים?
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום סקרים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 16:33
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

תשובות - איזה ספר כדאי לי ? ומה אתם חושבים בנוגע לבעיה ? - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

למה הגעת לפיקאפ? למה ניסית בכלל?
    בנוגע למיסטרי... תקרא את המשחק. אני אמנם רק בהתחלה אבל מהעמודים הראשונים אפשר קצת לתפוס את המקום שמיסטרי נמצא בו.
    מיסטרי חיפש להיות מצליח עם בנות, להיות מסוגל להיות בנאדם שמוקף בבחורות. איפה הוא היום? מפורק באיזה דירה מסריחה איפשהו בארצות הברית, מזיין מדי פעם ואני בספק אם יש לו חשק. לחיים קל לראות שאין לו, למשחק בטח עוד נשאר מעט. הבנאדם על סף שיגעון. אני לא חושבת שזה מודל לחיקוי.
    אני לא רואה פה סיבה אמיתית.. אתה לומד פיקאפ כי אתה רוצה להיות דמות של בנאדם שמזיין הרבה? איבדתי אותך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

סתם כדי שתראה חלק ממה שקראתי עד עכשיו(וזה בערך חצי מהחומר שקראתי עד עכשיו):
    כל הוידאויים של מיסטרי, כל הלינקייה פה, מדריכים בפורומים אחרים, באתרים ישראליים אחרים....
    יש לי תיקייה שלמה של פיקאפ במחשב.
    קראתי בערך את הספר של DAVID D, DOUBLE YOUR DATING
    Venusian Arts...
    Magic Bullet
    The Game
    The Rules of the Game
    כמעט כל מה שיש על המיסטרי מת'וד באינטרנט...
    הספר של מאפ"י המרכז לאמנויות הפיתוי
    הספר של דון ז'ואן
    How to get beautiful women into bed
    How to become and Alpha Male
    Sod
    Alpha Man Lexicon
    Cocky Funny Manual&WorkBook
    Brad's Fasion Bible
    הספר של Carlos Xuma
    ועוד...
    קראתי את חלקם עד הסוף וחלקם דיפדפתי ככה בחלקים החשובים.
    עוד מדריכים בכל מיני אתרים בריטים ואמריקאים:
    highschoolpuas.tk
    pick-up-artist-forum.com
    האתרים של כל הפיקאפרים המקצועיים:
    Adam Lyons
    Richard La Ruina (Gambler)
    Gunwitch Method
    Carlos Xuma
    Sinn
    Neil Strauss(Style)
    Kezia
    Kajun
    זה מהבקשה שלי לגישה של פורום מתקדמים...
    קיצור, הטעות העיקרית שלי בהתחלה הייתה שלא יצאתי לשטח, אם אתה לא מיישם את הדברים שאתה קורא, הם לא שווים כלום...

אתה לא צריך לקרוא כל כך הרבה כדי להצליח, מה שאתה צריך לעשות זה לקרוא ולצאת לשטח ביחד, זה יעזור לך פי כמה וכמה(אין מספר כי בלי לצאת לשטח זה 0 ו0 כפול משהו זה 0 אז אי אפשר לעשות פי... נגיד בחזקת אפס, יצא 1 ואז פי 100... כדי שזה יצא 100).

עוד רעיון, אתה יכול לצאת לשטח עם ספר, שב באיזה פארק עם ספר, תקרא... אתה רואה מישהי? לך תיישם את מה שקראת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לשנייה שמעלי, אני בעיקרון רוצה שפיקאפ יוביל אותי להיות גבר אלפא שזה מצליח עם בנות ואיך נגיד את זה אותו בנאדם,

שאף אחד לא שוכח אותו ביציאות ואותו מזמינים ראשון, אותו בנאדם שהוא נראה כמלך ואולי הוא גם כזה בתוך החבורות..אותו בנאדם שלא משנה מה, גם אם בפעם הראשונה הכיר מישהו אותו מישהו תמיד יזכור את הבנאדם כי הוא כל כך אלפא!!
    בכללי, אני רוצה להיות הגבר של החבורה ועם הרבה בחורות..

הבנתי אותך, עכשיו אתה יכול לתת לי ספר טוב שהוא נגיד מלמד אותך ואז שולח אותך לשטח ואז שוב מלמד ושוב שולח ..

כמו למשל בכללי המשחק של ניל שטראוס שזה 30 יום של תירגולים בשטח + מידע..הספר עצמו נראה כ למידה + משימות שטח וכך שוב ושוב.

ולכן אני בהתלבטות האם לקנות את הספר של ניל שטראוס 30 יום ..שהוא באנגלית או אולי של דון ג'ואן ..?

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אוקיי. הבנתי אותך.
    עזוב, אתה לא צריך שום ספר עכשיו!

השאלה "איזה ספר" פשוט מיותרת. שום ספר בודד לא יעזור לך. בדיוק כמו שלקרוא ספר בישול אחד לא יהפוך אותך למאסטר שף.
    אם בכלל, אז השאלה "איזה ספר לקרוא קודם" טיפה יותר רלוונטית אבל גם כאן אין הרבה משמעות.

דבר ראשון שאתה צריך להבין זה שעצם ההתעסקות בשאלה הזאת עוצרת אותך מלהתחיל לעזור לעצמך.
    מה שאתה צריך זה לא ספר זה או אחר, אלא בעיטה בתחת שתנער ממך את כל השטויות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

http://www.f2h.co.il/1034367060

אתה עיוור? תקרא הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סבבה אז הגעתי למסקנה מסויימת לפי כל מה שרשמתם :

צריך להציב לעצמי מטרות, אני כבר הצבתי לעצמי אותם בראשי..ועכשיו צריך את הדרך.

והדרך שלי ( לפחות ככה אני חושב ) היא לקרוא את הספר של ניל שטראוס : The StyleLife Challenge

הוא יתרום לי בנושאים הבאים :

1. מידע ראשוני וחזק של פיקאפ.
    2. ביטחון עצמי גבוהה.
    3. תירגול השפה האנגלית.

לאחר מכן חשבתי שאחרי שאני אקרא את הספר ואבצע את המשימות שיש בו כמובן
    אני חשבתי שלהמשך הדרך לקרוא את הספר Natural Game שישפר אותי ביכולת המשחק הטבעי ו שוב ימשיך לשפר ביטחון עצמי.

מה אתם אומרים ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אותי אישית הספרים של הפיקאפ מאוד מעצבנים!
    אין בספרים הללו שום דבר חדש!!!! כל מה שכתוב שם אתה יודע (או לא יודע אבל משתמש בזה בתת-מודע שלך) ומה שאפילו יותר מרגיז זה שהם לקחו דברים כלכך בסיסיים שכל אידיוט משתמש בהם ודפקו לדברים הללו שמות מפציצים כמו "קרוב-רחוק, האסטרטגיה לכיבוש האישה"/"תורת הבידוד" וכל החרטא הזה.
    העובדה שזה מרגיז לא מעניינת, כתבתי את מה שכתבתי בגלל ששמתי לב לנקודה קריטית שהיא - קרא 100 ספרים ובשעה אחת של תרגול בשטח תוכל לסכם את כל החומר של כל המאה ספרים הללו!
    לקרוא ספרים זה נחמד, אתה אפילו יכול להפוך להיות מוקד ידע בנושא (ולשחק אותה מיסטרי) אבל אין מה להשוות בין קריאה ותאוריה לבין שטח, מציאות, תרגול, "משחק בחיים האמיתיים" והדבר היותר יפה ששמתי לב אליו הוא שכשאתה לא קורא שום דבר, לא מכיר שיטות ולא כלום - הולך לך יותר טוב עם נשים! ואחרי זה אתה נכנס לפורומים או פותח ספר ופתאום רואה שכתבו מדריכים ותורות שלמות על דברים כלכך פשוטים וסתמיים שאתה ביצעת אותם כל הזמן.

לסיכום, אם אתה רוצה להתקדם, עזוב את הספרים והחלף אותם במשחקי שטח!
    ספרים קרא להנאתך, לא יותר מזה!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2010 בשעה 19:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האם תוכל לדבר איתי בפרטי בנוגע לכך ? אני חשבתי שנוכל לפטפט קצת יותר .. אם יש לך מסן תשלח לי בפרטי.

ובנתיים אני מקווה לעוד תגובות שיעזרו :]

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי idocohen צפיה בהודעה
    שלום, שמעתי רבות על ספרים של ניקולאס שזה ( דון ג'ואן ) ועל הספר של מאפי "אומנות הפיתוי" ושל ניל שטראוס ( כללי המשחק ) .

ברמה הכללית אני צריך ספר שילמד אותי, ויתן לי משימות לשטח טובות..שהספר ישפר שני דברים:

* מידע ( איך לגשת מה להגיד איך להגיד והכל )
    * שיפור ביטחון העצמי ( הספר חייב להביא משימות כי אחרת אני אתפקשש ).

נ.ב - שאלה קצת מוזרה אבל נזרום, האם לפי דעתכם גשר יפריע לי בלהתקדם כאומן פיקאפ ?

כי יש שני צדדים של חשיבה :
    אם אני מנסה להתחיל יהיה לי יותר קשה עם גשר וכך אני יותר אתחשל ובעוד חצי שנה עד 7 חודשים
    אני יוריד את הגשר ויהיה סוס ..כי הביטחון יעלה עוד יותר בגלל שאחרי זה לא יהיה שום דבר שיפריע לי

או

צד שני -
    שהשינוי שאני יעשה עם הגשר יהיה פיקשוש, הבנות לא יראו את זה כמשהו ..ואז הגשר מקלקל את כל הניסיונות
    ואיך נגיד את זה ? הביטחון עצמי יורד ובסופו של דבר אני אתייאש ..ולא אצליח :\ כמובן יש מקרה נוסף שהוא
    אני אנסה להכיר את הבנות לא אצליח ובעתיד כשאני אראה אותם, הם יזהו אותי בתור הילד עם הגשר ..
    לגבי הספרים- אם אתה רוצה לדעת הרבה תקרא הרבה, במילים אחרות תקרא את כל הספרים שרשמת ויותר.
    ולגבי הגשר- אל תזיין לעצמך את השכל בנות לא שמות זין וחצי על איזה ברזל בשיניים... תיהיה עצמך, תלמד פיק אפ, תשתפר, תדע לרגש את הבחורה, לספק אותה ויאללה למיטה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני רוצה לדעת ולהשתפר בשטח, כי מה זה שווה אם אני אקרא ולא אבצע ?

בגלל זה אני צריך ספר שהוא סוג של יכריח אותי עם משימות בו זמנית כדי ללמוד ולהשתפר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בגלל זה אני צריך ספר שהוא סוג של יכריח אותי
    ספר לא יכריח אותך, אם זה היה ככה כנראה שכל חובב פיקאפ היה היום "מגה-מאסטר-אומן-פיק-אפ" ומושך בחורות רק ע"י מחשבה (מה שלא קרה עד עכשיו..) כי 99% מחובבי הפיקאפ מתחילים עם ספר ולרוב גומרים הרמות שלמות של ספרים.
    אם אתה רוצה משהו שיכריח אותך להתקדם בעולם הפיקאפ אז תשכור קאוצ'ר, תירשם לקורס או תשיג ווינגמן מספיק חזק שבכל פעם שלא תבצע את מה שהוא אומר לך הוא ייתן לך אגרוף ישר לבטן.. או כל רעיון מקורי אחר כי בקטע הזה ספר הוא האחרון שיעזור לך!
    (זה המינוס בספרים.. שהם יכולים לתת לך את כל הכלים העוצמתיים ביותר לפיתוי האישה אבל לעולם לא יוכלו להכריח אותך לתרגל, להתאמן ולהתנסות בכלים הללו או להבטיח שתצליח להשתמש בהם בסופו של דבר).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-11-2010 בשעה 20:01.

סוניק, אתה טועה. במקום עכשיו לעשות ניסויים של ניסוי וטעיה ולבזבז שנים בשטח בשביל להגיע לאותם מסקנות שאתה יכול לקרוא בכמה שעות זה פשוט טעות גדולה מאוד. תקרא את מה ששלחתי לך פה כבר פעמיים.

magic bullets
    mystery method
    rake routines
    lovesystem routnies manual
    allpuaroutines

5 ספרים שיש שם ה-כ-ל על פיקאפ. ואם אתה רוצה ספר שהוא לדעתי הספר הכי טוב שתקרא בשם venusian arts revelation והוא ממש חדש מסכם את הכל דבר איתי בפרטי.

6 ספרים ואתה מסודר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    סוניק, אתה טועה. במקום עכשיו לעשות ניסויים של ניסוי וטעיה ולבזבז שנים בשטח בשביל להגיע לאותם מסקנות שאתה יכול לקרוא בכמה שעות זה פשוט טעות גדולה מאוד. תקרא את מה ששלחתי לך פה כבר פעמיים.

magic bullets
    mystery method
    rake routines
    lovesystem routnies manual
    allpuaroutines

5 ספרים שיש שם ה-כ-ל על פיקאפ. ואם אתה רוצה ספר שהוא לדעתי הספר הכי טוב שתקרא בשם venusian arts revelation והוא ממש חדש מסכם את הכל דבר איתי בפרטי.

6 ספרים ואתה מסודר
    זה נכון שהם מספקים לך קיצור דרך מצויין אבל הקיצור דרך הזה לא שווה כלום כי יקח לך שנים לדעת לבצע אותו (אם בכלל).
    וכשאתה אומר "ניסוי וטעיה"... תבין שרוב האנשים הם ככה.. ישנם המון טבעיים שאין להם ספרים אלא הם פשוט ניסו והשיגו בדיוק את היכולות שהם רצו ואת הנשים שהם רצו.
    לא כל אחד שנכנס לעולם הפיקאפ רוצה לדעת כיצד להעלות DHV (דבר מטומטם לדעתי) או לקבל IOI בלי סוף (מעורר רחמים מבחינתי)...
    לדעתי החוקים של מיסטרי או כל אומן פיקאפ אחר הם מצחיקים ואף פעם לא הלכתי על-פיהם ככה שגם הספרים שלהם מיותרים מבחינתי ויכולים רק להוות השראה.
    זה נכון שהספרים יכולים לעזור לך "במדוייק" יותר להשיג את מה שאתה רוצה אבל זה סתם כאב ראש אחד גדול, צא לשטח, תשחק תהנה ותשיג תוצאות! פעם בחודש כנס לאינטרנט או פתח ספר ותבדוק מה עשית עד כה לה בסדר, משב את עצמך ופתח חודש חדש של משחקי שטח.. לאחר שהחודש הזה חולף שבוע כנס יום אחד לפורום או פתח את אותו הספר, משב את עצמך, הסק מסקנות ותשתפר בחודש הקרוב וכך הלאה.

ספרים זה טוב כל עוד הייחס בין קריאת הספר לתירגול בשטח עומד בערך על 90/10 (90 אחוז תרגול, 10 אחוז קריאה) אבל בוא נודה שרובנו בעיקר קוראים ועושים לעצמם טובה אם הם יוצאים פעם בשבוע.

איך בן אדם לא רוצה לדעת איך לעשות DHV? הרי זה מה שגורם למשיכה. איך אפשר שלא לרצות לקבל IOI בשביל לדעת שהיא נמשכת אליך. והקטע הוא שאתה תצא לשטח ולא תשיג תוצאות אם לא תקרא, זה כמו שתגיד לבן אדם סתם לצאת לרחוב ולנסות לפתוח סטים, אתה חושב שהוא ישיג תוצאות? אם אתה לא קורא ויודע מה ואיך לעשות אתה לא תצליח ואתה גם תראה את זה בתוצאות. ואתה כזה זיין גדול שאתה אומר שהספרים שלהם מצחיקים?

איך הקיצור דרך שרשום בספרים יקח לך שנים לבצע אותו? כמה ספרים קראתה שאתה מדבר עליהם ככה? אני לא מבין איך אנשים שמודעים לזהב הזה לא קוראים ומשכילים ומקווים שבזה שהם יצאו לשטח הם פתאום יגלו מה ואיך צריך לעשות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

איך בן אדם לא רוצה לדעת איך לעשות DHV? הרי זה מה שגורם למשיכה. איך אפשר שלא לרצות לקבל IOI בשביל לדעת שהיא נמשכת אליך.
    אם לא היית חורש בספרים ויוצא לשטח היית יודע בדיוק איך!

זה כמו שתגיד לבן אדם סתם לצאת לרחוב ולנסות לפתוח סטים
    ואיך נראה לך בדיוק שאני התחלתי את כל המסע הזה? עם ספרים?
    בתקופה שאני נחשפתי לתחום בקושי היה מאמר אחד טוב שמסביר מה לעשות שלא נדבר על ספרים שבכלל לא היו מוכרים או מתורגמים לעברית וגם אם היה ספר כזה כולם זילזלו בו.
    אתה תולה את תיקוותיך יותר מידי בספרים, האם לאדם הקדמון היו ספרים? לא! והוא זיין בהרבה יותר ממני וממך ביחד!
    האם לקזנובה היה ספר לימוד? ממש לא, בתקופה ההיא אם היה ספר לימוד כזה היו שורפים אותו וקזנובה בכל זאת הצליח!

ואתה כזה זיין גדול שאתה אומר שהספרים שלהם מצחיקים?
    אני לא זיין גדול אבל אני בהחלט לא לוקח את כל האומני פיקאפ ההם כאיזה מודל לחיקוי.. הם היו צריכים להרוס לעצמם פחות או יותר את החיים בשביל לצאת "מותג פיתוי" ולדעתי זה מצחיק ומעציב ביחד.. אף פעם לא לקחתי מהם דוגמה.
    אני משתדל לקחת דוגמה מהבחורים שהשיגו את החברה או הסקס שהם רצו בלי לשבור את הראש יותר מידי, בלי לעבור איזה מהפך ולוותר על דברים שהם אהבו למען סקס טוב, מהבחורים שלא עשו רעש גדול אחרי שהם השיגו איזו כוסית על ובמילים אחרות - מהבחורים הנורמאלים!

כמה ספרים קראתה שאתה מדבר עליהם ככה?
    בפיקאפ ספציפית שישה ספרים ובהתפתחות אישית (שמאוד יעזור לך בפיקאפ) 26 ספרים עד כה... שלא נדבר על כל הסרטים, המאמרים, המדריכים והאנשים שדיברתי איתם, שנתנו עצות בונות, הערות חשובות ודוגמאות אישיות (לא מעט אמרו לי לעשות שיעורים פרטיים מרוב כל הידע שאני מחזיק, לא רק בפיקאפ..).
    לדעתי קראתי מספיק ספרים בשביל להבין את העובדה הפשוטה שאומרת שדקה אחת בשטח שווה יותר מ-20 ספרים ביחד!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-11-2010 בשעה 10:53.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect