לחבר שלי יש בעיה במחשב כול האיקונים שלו בסרגל כלים ובהתחל מסובבים:
*אם זה עוזר יש לו וידוס עם עברית מלאה
מוזר![]()
לחבר שלי יש בעיה במחשב כול האיקונים שלו בסרגל כלים ובהתחל מסובבים:
*אם זה עוזר יש לו וידוס עם עברית מלאה
מוזר![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אולי הוא לא התקין את העברית טוב.. שיכנס לעדכונים אוטומטים ויעשה משמה התקנה של שפה עברית. אם זה לא נותן שיבדוק אם הוא יכול לעשות הסרה של עברת מהוספה הסרה של תוכניות בלוח בקרה.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
האמתי זה מה שחשבים בהתחלה ויעצתי לו והוא אמר לי שלא נראה לו אז נכנעתי ואמרי שאני ישאל פה, בקשר להסרת העברית לא נראה לי שזה אפשרי כי הוינדוס הוא וינדוס עברית מלא בלי אנגלית כלומר כשאתה רוצה להעביר את שפת המערכת לאנגלית אין אופציה כזאת.
אני יגיד לו שינסה להוריד את החבילת עברית שבעידכונים של מיקרוסופט![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא תהיה לו שפה כזאת בעדכונים..
הדבר קורה כתוצאה מוירוס הוא יכול לנסות לשנות את גודל הכתב ולהחזיר לגודל הרגיל אחר כך זה עשוי לפתור את הבעיה
ימני על השולחן עבודה>התאמה אישית>בתפריט הצצדי למטה>תצוגה>שישנה את גודל הכתב לבינוני (120%) יתנתק מהמשתמש..
ויתחבר שוב, זה צריך לסדר את הבעיה, אם היא אכן הסתדרה שיחזיר את גודל הכתב לגודל רגיל
נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-11-2010 בשעה 22:22.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
עבד?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update