אתה צריך להביא אותה למצב עוררות מיני גבוה...
יש כל מיני דרכים לעשות את זה, אני אתאר אחת מהן:
שים מוזיקה רגועה ושקטה (ג'אז או משהו בסגנון), תעמעם את האור, או שתכבה אותו לגמרי.
אם בא לך לשים נרות זה ממש מוסיף לאווירה.
תתחיל באופן הרגיל. נשיקות ומזמוזים, תעביר את היד שלך לאורך הצוואר שלה, תחליק לה על הצלעות ולאורך הצדדים של הגוף. אם תשתמש בקצות האצבעות או בקצות הציפורניים (לא לשרוט!) זה ממש יחרמן אותה.
תעשה את זה במשך הרבה זמן, כי אתה צריך לבנות פה משהו חזק.
לאט לאט תרחיב את המקומות שבהם אתה נוגע.
הבטן, הגב, הידיים, החלק החיצוני של הירכיים.
תעשה הכל בעדינות. ולאט.
תהיה קשוב לה. תראה איפה היא יותר רגישה. מה יותר מעורר אותה ומה פחות.
גם אחרי שגילית מה מעורר אותה - אל תישאר רק שם.
חשוב לא להיתקע בנקודה אחת, אפילו אם היא ממש מטריפה אותה.
הרעיון הוא לגרום לה להתגעגע למגע שלך. כשהיא יודעת שאתה יכול להטריף אותה ועדיין לא עושה את זה, יגרום לה להתחיל להתחנן לזה. בין אם זה יהיה בינה לבין עצמה, או שהיא תגיד לך את זה בקול. בכל מקרה - אתה עושה את הדברים רק בקצב שלך.
אם היא אומרת לך "אני רוצה שתעשה XYZ", תקשיב לה, אבל אל תעשה את זה מיד... תן לה להשתוקק לזה, ואחרי כמה דקות תעשה את זה. או שתגיד לה משהו בסגנון "את חושבת שזה מגיע לך?" בקול סקסי ומתגרה.
אל תשכח מידי פעם לתת לה איזו נשיקה בצוואר או על הבטן.
אחרי שהיית רק במקומות "נייטרלים" (הבטן, הגב, הידיים, הירכיים, הצוואר) וחירמנת אותה בטירוף, אתה יכול להתחיל שני צעדים קדימה ואחד אחורה.
כשאתה מלטף לה את הבטן, לאט לאט תתחיל ללטף יותר ויותר גבוה, לכיוון החזה, כשאתה מעביר את היד בתנועת מברשת מעלה-מטה. מתקרב לחזה ואז מתרחק.
ובכל פעם אתה מתקרב קצת יותר...
אל תגיע ישר לפטמות. תתחיל להבריש מתחת לחזה - במקום שבו עוברת החזייה. בחורות מתות על האזור הזה. אחר-כך תקיף את החזה שלה עם האצבעות שלך, "תסמן" את התחום שלו במעגלים מסביבו.
עכשיו כבר אפשר לתת נשיקות על החזה עצמו, אבל לא הרבה.
הרעיון פה הוא להפעיל כמה שיותר מהגוף שלך בו זמנית: הידיים (שפועלות בו זמנית, אבל לא באותו מקום - למשל, אחת על הבטן והשנייה על הצלעות), הפה והשפתיים (נשיקות ולחישות באוזן), הרגליים שלך שיכולות להתחכך ברגליים שלה.
זה מה ש-Wile אוהב לקרוא לו "קינו תמנון". להיות בכל מקום עם המגע שלך.
ושוב אני מזכיר - איטיות זה המפתח פה. תחרמן אותה עד שהיא כבר לא תוכל יותר.
תנשק לה את החזה, ותלטף לה את הבטן. תתחיל לנשק יותר ויותר נמוך - הבטן, הפופיק, מתחת לפופיק... עד שתגיע לתחתונים שלה.
בשלב הזה אל תוריד אותם עדיין. תנשק דרכם. תלטף לה את הדגדגן
דרך התחתונים. זה מחרמן הרבה יותר מאשר מגע ישיר!!
אם היא מהבחורות הרטובות אתה תוכל להרגיש את זה דרך התחתונים שלה. כאן כבר תוכל לנשק לה ישירות את הדגדגן דרך התחתונים שלה.
טוב,
אני מתחרמן מלתאר את זה...
מכאן אתה כבר לבד חבר, אני הולך לאנוס את החברה שלי או משהו כזה