אוקיי אני חדש פה בפורום אבל אני די מכיר את כל ז'אנר הפיקאפ. יש לי גיים ממש טוב שפת גוף הרה טבעי גם-לא להשוויץ רק שתבינו את המצב.
סבבה קיצור יש 2 בנות קטנות ממני בשנה(אני י"ב) שכל אחת מהם רוצה אותי בטוח, מאה אחוז. שתיהן די זורמות והקאץ' שהן גם חברות הכי טובות בערך. סבבה עד כאן הכל מעולה עדיין לא הייתי עם אחת מהן אבל יצא לי לחשוב על הרעיון של שלישייה איתם משהו שתמיד חשבתי שזה איזה חלום לא מציאותי שסוגרים רק בקולג'\סרטים אבל הנה חשבתי על זה דיברתי איתן אמרתי משהו סתם באיזה הפסקה שישבנו בכיתה, אמרתי שהתערבתי עם חבר אם בנות מדברות על מצב שהם יעשו שלישייה יענו ואם הם מדברות עם איזה חברה הם הכי ירצו סתם כזה לראות מה הן יגידו. הם אמרו שהאמת הם לא ממש חשבו על זה וזה מוזר כי מתאים להן לדבר על שטויות כאלה בלה בלה התחילו לדבר אחת עם השנייה על זה. קיצור אחרי איזה יומיים הלכנו להצגה של המגמה בתיאטרון היה אולם חשוך והכל יצא שישבתי בין שתיהן וכאילו אחת עשתה לי כזה קיצי סתם ביד נתתי לה ואז השנייה ראתה גם התחילה לעשות לי קרה שאחת צבטה לי תתחת אחת ספק בטעות ספק לא העבירה לי יד על הזין ואני אמרתי כל מיני רמיזות וזה. הם צחקו שזה שלב ראשון בשלישייה שלנו.
קיצור רעיונות איך אני סוגר את זה??????? ברור לי שהדרך הכי טובה זה איזה מקום עם המון אלכוהול ולעבור משם אבל אני צריך משהו יותר טוב מזה.
תודה!!

ציטוט ההודעה

?What have you been up to lately