קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 111
    הודעה אחרונה: 27-04-2012, 12:09
  2. תגובות: 106
    הודעה אחרונה: 08-11-2011, 15:23
  3. הוכחות שישו היה קיים
    על ידי Avi Rikan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 21:09
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 00:53
  5. האם השטן קיים?
    על ידי Ran בפורום יהדות
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 16:11
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 49

הוכחות שאלוהים קיים - עמוד 3

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    חחח אתה מצחיק אותי. אניבא אליך בשיא התמימות ויאללה בוא נדבר כמו בוגרים.ואני מגלה שאתה מגיב שאני ילדותי, ואני לא מבין בכלל איך הגעת לזה. לא היה שום דבר ילדותי ולא בוגר באיך שאני הגבתי.

אולי תגיד לי איזה טיעונים אתה רוצה שאני אתיחס אליהם, כי קראתי ו...לא היה שום דבר.

ואני מבין שעברת שטיפות מוח בחיים שלך ושנולדת לחיים הללו אבל תנסה שלא להגיד לי שאני ילדותי כי אני לא. זה פשוט דרך התגוננות מהצד שלך כי טיעונים מדעיים אמיתיים אין לך, אז אתה בוחר את הצד הזה.
    להפך,דווקא די נראה שהוא מבין בנושא המפץ הגדול.
    אגב,אתה באמת מתנהג בילדותיות.הוא כותב לך בשפה ברורה וגבוהה ואתה עונה לו ברצף של מילים שלא נראה לי שאתה תצליח להבין,אחרי קריאה חוזרת כמובן,מה רצית לכתוב לו.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    להפך,דווקא די נראה שהוא מבין בנושא המפץ הגדול.
    אגב,אתה באמת מתנהג בילדותיות.הוא כותב לך בשפה ברורה וגבוהה ואתה עונה לו ברצף של מילים שלא נראה לי שאתה תצליח להבין,אחרי קריאה חוזרת כמובן,מה רצית לכתוב לו.
    הוא לא מבין בכלום. הוא אף פעם גם לא דיבר על זה.

וזה בגלל שהוא מניפולטור. הוא מדבר בשפה גבוהה אבל הוא בדיוק כמו רוב הדתיים, הוא לא מבין באמת הוא פשוט יודע לדבר יפה. דוגמא לכך זה הרב זמיר כהן.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוריאן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    הוא לא מבין בכלום. הוא אף פעם גם לא דיבר על זה.

וזה בגלל שהוא מניפולטור. הוא מדבר בשפה גבוהה אבל הוא בדיוק כמו רוב הדתיים, הוא לא מבין באמת הוא פשוט יודע לדבר יפה. דוגמא לכך זה הרב זמיר כהן.
    אח יקר, אין לי שום דבר נגדך אין צורך לרדת לרמות הללו .
    אם אתה באמת למדת פיסיקה ברמה אקדמית וגם כימיה ואתה אמיתי עם עצמך אני מזמין אותך להגיע לאוניברסיטת בר אילן ואני מוכן לשבת איתך בספריה ולהוכיח לך כי כל הטענות שעליהם אתה נשען חסרות כל בסיס .
    תשאיר פרטים ליצירת קשר אם אתה מעוניין ונתאם.

אני מניח שהתורה יותר אמינה?^^
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוריאן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אני מניח שהתורה יותר אמינה?^^
    אתה מוזמן גם יוסי , לא הזכרתי תורה כלל עד כה למה אתם חוזרים ומנפנפים עם זה ? אני מתכוון לדון בתחום המדעי מבלי לחרוג לנושא הדת (אלא אם יש לכם עניין בכך).
    בהצלחה .

ציטוט נכתב במקור על ידי orian19 צפיה בהודעה
    אתה מוזמן גם יוסי , לא הזכרתי תורה כלל עד כה למה אתם חוזרים ומנפנפים עם זה ? אני מתכוון לדון בתחום המדעי מבלי לחרוג לנושא הדת (אלא אם יש לכם עניין בכך).
    בהצלחה .
    למה? בוא נלך על לוגיקה טהורה- עדיף.
    סטפן רוברטס

Come Out

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

למה? בוא נלך על לוגיקה טהורה- עדיף.
    יוסי יכול להיות שאני רואה הסתייגות בדבריך?בא בן אדם שלא רוצה לדבר על דת אלה הוכחות מדעיות ואתה בורח?
    מה הטעם אז בכל זה?

ציטוט נכתב במקור על ידי ModeRator צפיה בהודעה
    יוסי יכול להיות שאני רואה הסתייגות בדבריך?בא בן אדם שלא רוצה לדבר על דת אלה הוכחות מדעיות ואתה בורח?
    מה הטעם אז בכל זה?
    מה הטעם? שלא אני יכול לסלף ולא הוא יכול לסלף- מודדים בעזרת השכל הישר.......
    סטפן רוברטס

Come Out

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מה הטעם? שלא אני יכול לסלף ולא הוא יכול לסלף- מודדים בעזרת השכל הישר.......
    מה הטעם?להתתווכח על דברים מוכחים ולא על הגיון.

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי gilad21212 צפיה בהודעה
    כמו שחשבתי הקטע עם הציור לא כזה סוד.
    אבל S.P.Q.R צודק. כשאתם מסתכלים על הציור אתם אומרים ''איזה ציור יפה בטח השקיעו עליו הרבה זמן עם גוון של צבעים ועשו עבודה רבה'' ואז אני (המאמין) אומר ''לא בטח חתול רץ והתנגש בדלי מלא צבע שנפל על נייר שעל הרצפה'' מה? איך יכול להיות! אין סיכוי שכל הציור היפה הזה נהיה במקרה! זה כמו העולם שלנו, זה לא יכול להיות שבמקרה כל העולם נברא על ידי המפץ הגדול. ויש בו חיות, צמחים, בני אדם! שחושבים, מרגישים ומדברים! לא יכול להיות שכל זה במקרה!

בדרך כלל לפי מה שראיתי בפורום, כל מי שחזר בשאלה זה מהסיבות שהם לא מבינים למה אלוהים כל כך מניאק אליהם! אז הם החליטו שאין אלוהים! זאת אומרת שאם אין לך קשר חברתי טוב, או שאתה קיבלת 0 בכל המקצועות בתעודה, אז אין לך את מי להאשים אז אתה מאשים את אלוהים!! תקשיבו אתם לא מבינים איך ה' עוזר לנו בחוקים שהוא מצווה אותנו. אני לוקח עכשיו משהו פשוט: מי שלא יודע אסור לגלח את הזיפים עם הקצף הלבן הזה.. עם סכינים... ואפשר עם מכונת גילוח (שזה פחות טוב כי הלחיים פחות חלקות), אני לא רוצה להסביר מדוע צריך. אבל עשו חקר וגילו שלגלח עם הקצף והסכינים זה יכול לסרטן, ושאתה מגלח עם מכונת גילוח זה מפתח את שרירי המלעס בלחיים (קיצור יותר בריא). וזה עוד דבר קטן אני לא מדבר על דברים גדולים יותר כמו ברית מילה וכו'...

עכשיו אני אתן לכם דוגמה על שני ילדים: רון העשיר ורון העני
    אני עשיתי את זה

רון העני

רון גר בשכונת עוני בישראל, יש לו את כל הסיבות להאשים את אלוהים, הוא נולד להורים עניים, אבא שלו מקשה עליו כל הזמן, סיבה קטנה: הוא רוצה לקנות דולנס ומאפים בקפיטריה בבית הספר וההורים לא נותנים לו אפילו שיש ילדים שקונים כמה כל יום. רון מאוד רצה שאבא שלו יקנה לו פליסטישן, כי הוא ראה שיש משחק של כדורסל והוא מאוד אוהב לשחק כדורסל. אבא שלו הביא לו כדור במקום PS כמו שביקש. רון מאוד כעס ושהתלונן אבא שלו צעק עליו ורון יצא החוצה לשחק. כשלא היה לו מה לעשות הוא שיחק כל יום שעה בכדור במגרש עם חברים. הוא העביר את הזמן טוב ושיפר את הכוח שלו. יום אחד שרון חזר הביתה ומהיר אחר כך ללכת למגרש אבא שלו אמר לו שהיום הוא לא הולך כי המורה התקשרה ואמרה שהציונים שלו מאוד נמוכים. ''לא נורא אבא אני אלמד אחר כך'' אמר רון בחיוך ורצה לגשת אל הדלת. ''אחר כך?!'' צעק אביו של רון ''לאן אתה רוצה להגיע לחיים בלי לימודים? עכשיו אתה לא יוצא מהבית עד שאתה מכין שיעורים ושמעכשיו הציון הכי נמוך שלך במבחן הוא תשעים ומעלה!''. האב לא רצה לכעוס כל כך על רון אבל הוא בעצמו לא למד ולכן הוא מבין מה יוצא ממך בסוף אם אתה ממשיך כך. רון כעס אבל הלך ללמוד, כל יום היה חוזר הביתה ומשקיע בלימודים ואז הולך להפגש עם חברים במגרש הוא במקום אחר. עבר כמה שנים ורון הגיע לגיל 18 בצבא בזכות הכושר הרב שלו שהשיג במשך השנים התקבל לשייטת. אביו התגאה בו מאוד ורון שירת בצבא למשך 4 שנים. כשגמר צבא רון התחיל ללמוד באוניברסיטה בזכות הידע הרב שלו בלמידה הקשה שהשקיע רון התקדם וקיבל עבודה מוצלחת. במשך השנים רון התאהב באישה שראה. בזכות קישוריו החברתיים הוא והאישה הכירו והתחתנו.
    עברו 10 שנים ורון נהיה מנהל חברה גדולה ומצליחה והיה נשוי עם 3 ילדים. רון היה מאוד מאושר.

רון העשיר

רון גר בשכונת פאר בישראל, יש לו את כל הסיבות להודות לאלוהים, הוא נולד להורים עשירים, אבא שלו מפנק אותו כל הזמן, סיבה קטנה: הוא רוצה לקנות דולנס ומאפים בקפיטריה בבית הספר וההורים שלו נותנים לו לקנות כמה כל יום. רון מאוד רצה שאבא שלו יקנה לו פליסטישן, כי הוא ראה שיש משחק של כדורסל והוא מאוד אוהב לראות בטלוויזיה משחקי כדורסל. אבא שלו הביא לו PS כמו שביקש. רון מאוד שמח והודה לאביו, אבא שלו חייך אליו ורון ישב ושיחק בPS. כשלא היה לו מה לעשות הוא שיחק כל יום בPS בבית. הוא העביר את הזמן בדרך והפחית את הכוח שלו. יום אחד שרון חזר הביתה ומיהר ללכת לPS שכל כך אהב אבא שלו אמר לו שהיום המורה התקשרה ואמרה שהציונים שלו מאוד נמוכים. ''לא נורא אבא אני אלמד אחר כך'' אמר רון בחיוך ונגש לPS. ''אחר כך?'' שאל אביו של רון ''טוב לא נורא תתחיל מחר להשקיע בלימודים''. האב לא רצה לכעוס כל כך על רון אבל הוא בעצמו השקיע בלימודים, ולכן הוא לא מבין מה יוצא ממך בסוף אם אתה לא ממשיך כך. רון שמח והלך לPS, כל יום היה חוזר הביתה ואומר מחר ללימודים ואז הולך לשחק בPS ולאכול דולנס ודברים טעימים. עבר כמה שנים ורון הגיע לגיל 18 בצבא בזכות הPS והאוכל הלא בריא שאכל שהעלה אותו במשקל שהשיג במשך השנים התקבל לשרות לאומי, אביו התאכזב ממנו מאוד ורון המפונק בזכות קשריו של אביו לא שירת בצבא. אחרי שהשתמט רון רצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה בזכות הPS והביזבוז הרב שעשה כל השנים האלו רון לא התקבל לאוניברסיטה והיה מובטל. במשך השנים רון התאהב באישה שראה. בגלל שלא היה לו חברים ובגלל המראה שלו לא היה לו ביטחון ללכת לבחורה והמשיך בדרכו.
    עברו 10 שנים ורון נהיה בן 40 לא נשוי ובלי חברים הוא היה תקוע בבית כל היום ועדיין גר עם ההורים. רון היה מאוד עצוב ובדיכאון.

לפי הסיפור שראיתם כאן ניסיתי להסביר שכל מה שה' עושה הכל לטובה. ה' החליט שרון יולד להורים עניים ורון האשים את ה' בכך. עברו השנים ורון כבר לא נהיה עני והיה מאושר ולא הבין את הדרך שה' גרם לכך, זה לא אשמת ה' שאיזה ערס נתן לך כאפה ברחוב וכולם צחקו עליך! תחשוב על הדרך שזה קרה תשימו לכל דבר שאתם עושים וזאת הדרך שלכם. אז אם רון היה יכול לשנות את הגלגל וליולד להורים עשירים אז אתם רואים איך המצב השתנה נכון?

טוב יש לי עוד מלא להסביר ומלא להגיד אבל באמת אין לי כוח עכשיו ושאין לי זמן. אני מודה שגם אני לא צדיק גדול ושאני כל יום מנסה להצליח לעבוד את ה' ואני באמת מרגיש שאני משתפר. פעם הייתי ילד ערס דפוק שכל מי שהיה מתחיל איתי הייתי מפוצץ במכות (אני כל יום מתאמן עם משקולות ואני בקיק בוקסינג אז אני די חזק) ועכשיו אני יותר רגוע ונגמלתי מהקללות והעלבונות ואתם לא צריכים לצטט את זה אבל גם אם יגלו שה' לא קיים אני אמשיך לקיים את מצוותיו וחוקיו כי איתם אני מרגיש יותר מאושר ואדם יותר טוב.

קריאה נעימה!
    למה נראה לך שהעולם נוצר במקרה?O-O מה נראה לך שאיזה מכשף יצר אותו?
    :|
    עריכה:
    כן יותר טוב להגיד שהעולם נוצר תוך 6 יום -_-.
    נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 26-11-2010 בשעה 17:15.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זאת ההוכחה שלך? די, נו.
    מותר לך להאמין בלי שתהיה לך הוכחה לקיומו של אלוהים, זה בסדר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    971

אלוהים קיים !!
    וזה ברור !!
    ברוך אתה ה' אלוהינו ה' אחחחחחד !!

ציטוט נכתב במקור על ידי RealAcE צפיה בהודעה
    אלוהים קיים !!
    וזה ברור !!
    ברוך אתה ה' אלוהינו ה' אחחחחחד !!
    למה אתה לא מאמין במס"מ? הרי היא יצרה את אלוהים!

ברוכה את המס"מ אשר תיתן לנו הרים של ספגטי בגן עדן! אחת את!!!!

עשה לי טובה...............
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיקי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פרוטה לבנה ליום שחור

אני מאמין בו, אבל אף אחד לא יכול להוכיח את קיומו, בגלל זה קוראים לזה אמונה, כי זה בא מפנים, מאמונה, ולא מעובדות מוחשיות.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי mike25 צפיה בהודעה
    אני מאמין בו, אבל אף אחד לא יכול להוכיח את קיומו, בגלל זה קוראים לזה אמונה, כי זה בא מפנים, מאמונה, ולא מעובדות מוחשיות.
    נכון, מה שנותן לי את הזכות לפקפק בו
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 30-11-2010 בשעה 15:29.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,636 | הודעות: 8,198,229 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect