שלום.
אני מתלבט, האם ללכת ללמוד על גיטרה רגילה כדי שאחר כך אני יוכל לנגן בקלות בחשמלית\באס?
או שאני לומד ישר חשמלית? כי אני רוצה לנגן על חשמלית ורק.
שלום.
אני מתלבט, האם ללכת ללמוד על גיטרה רגילה כדי שאחר כך אני יוכל לנגן בקלות בחשמלית\באס?
או שאני לומד ישר חשמלית? כי אני רוצה לנגן על חשמלית ורק.
נערך לאחרונה על ידי Sympathy; 04-11-2010 בשעה 22:04.
|
|
תלמד אקורדים ואז לך לחשמלית.
אני התחלתי מחשמלית,אישית לי זה היה קל כי יש לי מורה מצוין שעולה לי הרבה אבל בזכותו תוך שנתיים אני יודע לנגן את הסולו של MASTER OF PUPPETS ושל STAIRWAY TO HEAVEN ועוד'.
ואני ממליץ לך על גיטרה חשמלית למתחילים עולה 1500 ש"ח בכלי זמר EPIPHONE LES PAUL 100
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
לך על חשמלית.
זה לא יותר קל ללמוד רגילה ואז חשמלית, זה הדבר הכי בולשיט שיש.
איזה בסיס בדיוק? כל דבר שאתה יכול ללמוד על רגילה פי 1000 יותר קל על חשמלית כי זה יושב על הגוף יותר נוח.
הצוואר יותר דק ועוד 200 סיבות... אתה תכאיב לעצמך יותר מהמתיחות שתעשה עם היד מאשר הכאב באצבעות מהמיתרי מתכת של הגיטרה החשמלית, שיעבור אחרי שבוע.
רוב האנשים קונים גיטרה אקוסטית בהתחלה כי בשביל לקביל סאונד סביר ממחיר נמוך יתר קל להוציא גיטרה עם נפח יחסית זולה במקום לקנות חרא גיטרה חשמלית ומגבר על הפנים גם כן.
גיטרה חשמלית מתקנת לך המון דברים , ולכן בתהליך הלמידה שלך שאתה מבסס את הטכניקה שלך עדיף ללמוד על מה שיראה לך כמה אתה חרא על ההתחלה , שתוכל לשפר .
הרגלים רעים כמו להניח את האגודל ביד השמאלית במקום לא נכון ולהניח את האצבעות עצמן באלכסון ונגינה של רק UP או רק DOWN זה תופעת לוואי קלאסית של גיטרה לא קלאסית.( כל הדברים האלה נגרמים מסוג של ריצה אוטומטית עם החשמלית לכפור במגבר שדפק להרבה אנשים את האופציה לגדול ולהתקדם למשהו , כפתור הLEAD , ככול שבהתחלה רק תדפוק אקורדי חמש למינהם שבונים את עולם המטאל והרוק אתה תתבדה לקלות ולמהירות שבהם הם יפתחו לך הרגליים שליליים ורעים , הדבר הכי חשוב זה מורה שיוכל לעניין את הצד שלך שדורש לנגן כמה שיותר מהר מה שאתה רוצה , אבל שלא ימנע ממך באמת להתפתח לגיטריסט אמיתי )
שאתה בוחר מורה תעשה לו גם תחקור טוב , רוב שוק המלמדי גיטרה היום זה נשרים רעבי כסף , עדיף שתבקש מהקהילה פה גם מספר של בחור באזורך שידוע שהוא לא שרלטן מוחלט.
בהצלחה.
לך על הקלסית כי נגינה על החשמלית היא בדיוק אותו דבר כמו הקלסית אותם תווים אותם מיתרים והכל רק שכשאתה מנגן על חשמלית היא עושה קולות יותר רעשנים מקלסית וזה רק בעזרת המגבר אני למדתי שנתיים וממשיך ללמוד ואני אומר לך שנגינה על קלסית היא פי 10 יותר מעניינת מנגינה על חשמלית ודרך אגב גיטרת בס זה קלי קלות עם אתה מנגן טוב על קלסית כי ההבדל היחיד מגיטרות בס לגיטרות קלסיות וחשמליות הוא שגיטרת בס מכילה רק את ארבעת המיתר הנמוכים של גיטרה רגילה.
לא מתחילים על חשמלית. מתחילים על קלאסית. לומדים את הידו ואז מתפתחים למה שרוצים. הכי טוב![]()
אל תקשיב לכל מי שאומר לך להתחיל עם חשמלית, כי הוא אידיוט שכנראה גם לא יודע לנגן.
אם תתחיל עם חשמלית העור באצבעות שלך לא יהיה מספיק מחוספס ואם מתישהו תרצה סתם לנגן עם החברה ככה בקלאסית זה יכאב לך מאוד.
בכל מקרה כדיי להתחיל עם קלאסית, זה הבסיס. תקנה איזה קלאסית רגילה באיזה 300 שקל, תהיה איתה מקסימום שנה ואז תעבור לחשמלית.
אחי מתחילים בקלאסית רגילה כמו שאתה קורה לזה ואז עוברים לחשמלית היה לך קשה וזה סתם אחי באמת זה סתם טעות להתחיל מחשמלית
צריך לדעת את הבסיס מקלסית !
תלמד איזה חצי שנה קלסית ואז תעבור לחשמלית =]
דבר ראשון קוראים לזה "גיטרה קלאסית" לא גיטרה רגילה... דבר שני צריך לבסס... עדיף לא להתחיל מנגינה על גיטרה חשמלית בגלל שהכל יותר קל על חשמלית וגיטרה קלאסית נותנת לך יסודות... כשאתה מנגן על גיטרה חשמלית אחרי שנה או שנתיים של נגינה על קלאסית הכל הרבה יותר קל לך.
אני אומר תתחיל עם קלאסית גם יותר זולה וגם אם בסוף לא התמדת ולא אהבת לא זרקת כסף לפח
יש גיטרות ב200 או 300 שקל